Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

LONG BEACH HARMONY

ALANYA, ANTALYA, TURCIA http://www.longbeach.com.tr

  • Vedere panoramica -

  • Localizare - HOTEL

  • Localizare - FAMILY

  • Localizare - FAMILY

  • Localizare - STANDARD ROOM

  • Localizare - SWIM UP

  • CAZARE - SWIM UP

  • CAZARE - FAMILY

  • CAZARE - FAMILY

  • CAZARE - FAMILY

  • CAZARE - LONG BEACH HARMONY- STANDARD LAND VIEW

  • Servicii - RESTAURANT

  • Facilitati - SPA

  • Facilitati - PISCINA

  • Facilitati - PLAJA

  • Plaja si Piscine - ACTIVITATI

  • Plaja si Piscine - PISCINA

  • Plaja si Piscine - AQUA PARK

  • Plaja si Piscine - AQUA PARK

  • Plaja si Piscine - AQUA PARK

  • Sporturi si Activitati - ACTIVITATI

  • Sporturi si Activitati - DIVERTISMENT

  • Piscina exterioara -

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este situat in regiunea Incekum, la 20 km de centrul Alanyei si la 90 km de aeroportul din Antalya. Deschis in 2014, este construit pe o suprafata de 18. 000 mp.

CAZARE

Hotelul dispune de o cladire principala de 7 etaje cu 240 camere:
Standard room land view sunt 3 tipuri de camera standard, fara sa fie tarife diferentiate. Camerele se repartizeaza de la receptie in ziua sosirii, in functie de disponibilitate.
Standart Room 1 - land view: 26-30 mp, camera standard cu vedere la uscat cu 2 paturi single, o canapea, o baie si un balcon; capacitate 2 adulti + 1 copil. Toate camerele au parchet laminat, minibar (reumplut zilnic cu apa plata si minerala), LCD TV satelit, precum si canale de muzica, baie (cada de baie / dus si WC), telefon, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif electronic (gratuit) si balcon
Standart Room 2 - land view: 26-30 mp ,camera standard cu vedere la uscat cu: 1 pat dublu, 1 pat single, o canapea, o baie si un balcon; capacitate 3 adulti + 1 copil. Toate camerele au parchet laminat, minibar (reumplut zilnic cu apa plata si minerala),LCD  TV satelit, precum si canale de muzica, baie (cada de baie / dus si WC), telefon, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif electronic (gratuit) si balcon
Standart Room 3 - land view: 26-30 mp, camera standard cu vedere la uscat cu: 1 pat dublu, o canapea , o baie, si un balcon; capacitate 2 adulti + 2 copii. Toate camerele au parchet laminat, minibar (reumplut zilnic cu apa plata si minerala), LCD TV satelit, precum si canale de muzica, baie (cada de baie / dus si WC), telefon, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif electronic (gratuit) si balcon
Standard room sea view sunt 3 tipuri de camera standard, fara sa fie tarife diferentiate. Camerele se repartizeaza de la receptie in ziua sosirii, in functie de disponibilitate.
Standart Room 1 – cu vedere la mare: 26-30 mp, camera standard cu vedere la uscat cu 2 paturi single, o canapea, o baie si un balcon; capacitate 2 adulti + 1 copil. Toate camerele au parchet laminat, minibar (reumplut zilnic cu apa plata si minerala), LCD TV satelit, precum si canale de muzica, baie (cada de baie / dus si WC), telefon, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif electronic (gratuit) si balcon
Standart Room 2 - cu vedere la mare: 26-30 mp ,camera standard cu vedere la uscat cu: 1 pat dublu, 1 pat single, o canapea, o baie si un balcon; capacitate 3 adulti + 1 copil. Toate camerele au parchet laminat, minibar (reumplut zilnic cu apa plata si minerala),LCD TV satelit, precum si canale de muzica, baie (cada de baie / dus si WC), telefon, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif electronic (gratuit) si balcon
Standart Room 3 - cu vedere la mare: 26-30 mp, camera standard cu vedere la uscat cu: 1 pat dublu, o canapea , o baie, si un balcon; capacitate 2 adulti + 2 copii. Toate camerele au parchet laminat, minibar (reumplut zilnic cu apa plata si minerala), LCD TV satelit, precum si canale de muzica, baie (cada de baie / dus si WC), telefon, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif electronic (gratuit) si balcon.
Swim up – camerele swim up au acces la piscina si au o dimensiune de 30 mp, decorate si elegant mobilate sunt echipate cu baie cu WC, dus, uscator de par, telefon, TV LCD prin satelit, mini bar, aer conditionat centralizat (functionarea depinde de conditiile meteo), seif, balcon sau terasa, parchet.
Camere family – camerele familiale au o dimeniune cuprinsa intre 35 si 45 mp, 2 dormitoare cu usa, dotate cu un pat matrimonial si 2 paturi suprapuse, o baie si balcon si sunt echipate cu baie cu WC, dus, uscator de par, telefon, TV LCD prin satelit, mini bar, aer conditionat centralizat (functionarea depinde de conditiile meteo), seif, balcon sau terasa, parchet. 

SERVICII

Ultra All Inclusive 

Restaurantul principal "Harmony” pentru mic dejun (7.00-10.00), mic dejun tarziu(10.00-11.00), pranz(12.30-14.30), cina(19.00-21.00), bufet tarziu(23.30-00.30), diet bufet, bufet pentru copii (pranz si cina). La micul dejun nu se servesc bauturi alcoolice.

2 Restaurante A la Carte - deschise pentru cina, cu rezervare in prealabil, o data pe sejur de 7 nopti.

Gustari: Snack Bar Mare ( pe plaja 12.00-17.00), , Pool Bar ( inghetata 14.30-16.30), Beach Bar (inghetata 14.30-16.30), Gozleme ( placinte turcesti- pe plaja)11.00-17.00, cafea si parajiturele

 ( coffe house) 16.30-17.30

Bauturile alcoolice si racoritoare locale si unele bauturi de import servite la pahar se ofera nelimitat si gratuit intre orele 10. 00 si 02. 00. Unele bauturi de import sunt incluse in sistemul de ultra all inclusive, iar altele imbuteliate sunt contra cost. De asemenea fresh - urile sunt contra cost.

FACILITATI

Fara plata: seif, baie turceasca, sauna, jacuzii, centru fitnes, FUNFAIR( luna park, chair planes, Ferris Wheel, trenulet) pentru copii gratis o ora pe zi pe plaja 19.30-20.30, miniclub 4-12 ani, sala de conferinte ( 730 de persoane), 4 lifturi, amfiteatru, Nightclub 24.00-02.00.

Cu plata: telefon, fax, internet cafe, room service, curatatorie, spalatorie, babysitter, servicii medicale, centru de infrumusetare, centrele de shoping si fotograf,sala de jocuri, centru SPA, masaj,bauturi imbuteliate, internet cafe.

Miniclub pentru copii de 4 - 12 ani, desfasoara activitati specifice varstei, bufet pentru copii, loc de joaca, cinema, mini disco.

Minibarul din camera, in ziua sosirii este umplut cu cola, suc de fructe, apa plata si minerala, iar de a doua zi se va improspata zilnic cu apa plata si minerala.

PLAJA SI PISCINE

Plaja privata, cu nisip si pietricele, cu o lungime de 600 m si un ponton de-a lungul ei, cu prosoape, sezlonguri si umbrele gratuite.

Piscina interioara si 4 piscine exterioare (1 piscina cu apa de mare,1 piscina pentru copii – Corabia Piratilor, 1 piscina exterioara pentru adulti, jacuzzi ) si un Aqua Park cu 8 tobogane.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Fara plata: fitness, volei pe plaja, aerobic, tenis de camp (3 terenuri), tenis de masa, basket,fotbal, aerobic, gimnastica, step, tir cu arcul, Aquapark si Luna Park ( o ora pe zi).

Cu plata: bowling, nocturna si echipamentul pentru tenis, sporturile nautice cu motor, sala de jocuri, sauna, masajul si centrul spa.

Program de animatie zilnic la piscina si pe plaja, seara muzica live si show - uri in amfiteatru. O data pe saptamana seara turceasca.

 

Clientii hotelului Long Beach Harmony pot folosi facilitatile hotelului Long Beach Resort.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
LONG BEACH HARMONY

Prognoza Meteo
LONG BEACH HARMONY

Sunday
11-07-2021
Few clouds
27.5°C   35.3°C
Monday
12-07-2021
Few clouds
25.9°C   31.6°C
Tuesday
13-07-2021
Scattered clouds
25°C   30.4°C
Wednesday
14-07-2021
Clear Sky
23.6°C   34.6°C

Anunturi importante

Screen size: