Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

Astera Bansko Apartment Tourist Complex & Spa

BANSKO, BULGARIA http://w.w.w.asterabansko.com

  • Exterior - VEDERE EXTERIOARA

  • Exterior - VEDERE EXTERIOARA

  • Exterior - VEDERE EXTERIOARA

  • CAZARE - STANDARD ROOM

  • CAZARE - APARTAMENT

  • CAZARE - APARTAMENT

  • Facilitati - LOBBY BAR

  • Plaja si Piscine - PISCINA

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este situat la poalele muntilor Pirin,la numai 500m de statia de teleschi si la 1 km de centrul orasului Bansko.

CAZARE

Hotelul este format din doua corpuri – unul construit in 2011(camere duble si cateva apartamente) si celalalt corp construit in 2005( mai multe apartamente si cateva camere duble.Hotelul are 5 etaje,4lifturi si 113 camere.Cele doua corpuri nu comunica dar au fiecare receptie,restaurant si lobby bar.

Double rooms:18m,cu pat matrimonial sau doua twin,pot fi cazati maxim 3 adulti ,iar in cazul patului suplimentar.acesta este un fotoliu extensibil,mocheta si seif.

1 Bedroom apartments:(cladirea hotelului)40m,dormitorul cu pat matrimonial iar in living o canapea extensibila,pot fi cazati maxim 2 adulti+2 copii sau 3 adulti.

2 Bedroom apartments:(cladirea hotelului)65m,2 dormitoare cu pat matrimonial in fiecare si living cu o canapea extensibila,pot fi cazati maxim 4 adulti +2 copii sau 5 adulti.

1 Bedroom apartments:(cladirea cu apartamente)65m,dormitorul cu pat matrimonial iar in living o canapea extensibila,pot fi cazati maxim 2 adulti +2 copii sau 3 adulti.

2 Bedroom apartments:(cladirea cu apartamente)140m,doua dormitoare cu pat matrimonial in fiecare si living cu o canapea extensibila,pot fi cazati maxim 4 adulti+2 copii sau 5 adulti.

Toate camerele au balcon,incalzire centrala,TV satelit,telefon,mini bar(cu plata),Wi-Fi( cu plata),mocheta ,parchet sau gresie,baie cu dus si cada,uscator de par,halat de baie
SERVICII

Half Board

FACILITATI

Receptie cu seif de inchiriat(contra cost),room service(contra cost),internet in spatiile publice,magazin,depozit pentru echipamentul de schi,lobby bar,restaurant principal,restaurant a-la-carte; sala de jocuri,sala de conferinte,parcare,salon de infrumusetare,Aqua Park :piscina mare cu perdea de apa in mijloc,cu doua cascade:”slow river”,hidromasaj,bazin cu perete de alpinism,pestera cu cascada,Jacuzzi,piscina pentru copii.

Pentru copii:patut(la cerere),scaune pentru copii in restaurant,piscina,Aqua Park,club pentru copii,babysitting(la cerere,cu plata),jocuri electronice(cu plata).

SPORTURI SI ACTIVITATI

Fara plata: water park,sauna clasica,baie turceasca,piscina interioara,fitness,depozit echipament schi,transfer la statia de jos a telegondolei,internet in zona publica.

Cu plata: tenis de masa,biliard,bowling,massage,SPA,internet in camere. 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
Astera Bansko Apartment Tourist Complex & Spa

Prognoza Meteo
Astera Bansko Apartment Tourist Complex & Spa

Thursday
15-07-2021
Scattered clouds
16.7°C   29.3°C
Friday
16-07-2021
Scattered clouds
16.7°C   28.1°C
Saturday
17-07-2021
Few clouds
15.3°C   28.2°C
Sunday
18-07-2021
Scattered clouds
11.3°C   25.6°C

Anunturi importante

Screen size: