Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

Lucky Bansko Apart Hotel Spa & Relax

BANSKO, BULGARIA http://www.luckybansko.com

  • -

  • -

  • -

  • Vedere - Vedere Laterala

  • CAZARE - Studio Lux

  • CAZARE - Studio Lux

  • CAZARE - Studio Lux

  • Restaurant - Restaurant

  • Restaurant - Restaurant

  • Loc de joaca pentru copii - Loc de joaca pentru copii

  • Loc de joaca pentru copii - Loc de joaca pentru copii

  • Baie - Baie

  • Apartament - Apartament Lux

  • Apartament - Apartament de Luxe

  • Apartament - Apartament cu doua dormitoare

loading ...
LOCALIZARE

Apart-hotel Lucky Bansko este situat intr-o zona linistita la aproximativ 1.6 km fata de statia de telegondola si la aproximativ 450 m fata de centrul statiunii Bansko.

CAZARE

Apart-hotel Lucky Bansko a fost construit in 2007 si renovat in 2013, are 5 etaje, 4 lifturi, 126 studiouri si apartamente in 2 cladiri conectate printr-un pasaj incalzit.

Toate camerele au incalzire centralizata, interior modern, chicineta complet mobilata (plita, aspirator, masina de cafea Lavazza, prajitor de paine, cuptor cu microunde, mini bar, ceainic, tacamuri, farfuri, cesti, pahare), satelit TV, telefon, seif in camera (gratuit), acces internet (gratuit), mocheta, baie cu dus si cada, feon, telefon, halat baie.

Studio Lux (2 paturi + 1 pat suplimentar, maxim 3 adulti), aproximativ 35mp, o camera spatioasa cu pat dublu sau paturi twin, pat extensibil este un fotoliu extensibil, aceste camere nu au balcon.

Apartament Lux (2 paturi + 1 pat suplimentar, 3 adulti), aproximativ 45mp, 2 incaperi separate prin usa – un dormitor cu pat dublu si un living cu o canapea extensibila. Aceste apartamente nu au balcon.

Apartamente Deluxe (2 paturi + 2 paturi suplimentare, maxim 4 adulti), aproximativ 65mp, 2 incaperi separate prin usa – un dormitor cu pat dublu sau paturi twin si un living cu o canapea dubla extensibila. Unele apartamente au balcon, unele apartamente au semineu.

Apartment Lux cu 2 dormitoare (4 paturi + 1 pat suplimentar, maxim 5 adulti), aproximativ 80-83mp, 2 dormitoare cu pat dublu in fiecare dormitor si un living cu o canapea dubla extensibila, o canapea neextensibila, chicineta, balcon, 2 TV.

SERVICII

Mic Dejun sau Demipensiune.

FACILITATI

Fara Plata: Wi-Fi, 2 zone pentru internet complet echipate, seif, utilizarea de miniseif in fiecare camera, piscina interioara 33 grade Celsius – temperatura apei, hydro-jet, sauna, baie de aburi cu terapie cu gheata, Jacuzzi, centru fitness, camera de joaca pentru copii cu ingrijitor, shuttle pana la statia de telegondola (08:00-12:00 si 15:00-17:30, la aproximativ 30 minute), carucior pentru copii, premergator, accesori pentru copii , depozitare echipament de ski cu incalzire (pentru echipament de ski propriu), seara – shuttle pana in centrul statiunii Bansko si inapoi (in functie de orarul hotelului), lobby bar cu spatiu pentru fumatori, Disco & Piano Bar Spirit, pentru copii: baby coat, scaune inalte in restaurant .

 Cu Plata: Bililard, masaj, solar, tratamente spa, room service, sala de jocuri, sala de conferinta (pana la 130 locuri).

 

SPORTURI SI ACTIVITATI
Cu Plata: bililard, masaj. Fara Plata: , piscina interioara 33 grade Celsius – temperatura apei, hydro-jet, sauna, baie de aburi cu terapie cu gheata, Jacuzzi, centru fitness, camera de joaca pentru copii cu ingrijitoare
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
Lucky Bansko Apart Hotel Spa & Relax

Prognoza Meteo
Lucky Bansko Apart Hotel Spa & Relax

Monday
12-07-2021
Scattered clouds
13.2°C   25.7°C
Tuesday
13-07-2021
Scattered clouds
14.4°C   27.1°C
Wednesday
14-07-2021
Scattered clouds
16.5°C   29.3°C
Thursday
15-07-2021
Few clouds
15.6°C   28.4°C

Anunturi importante

Screen size: