Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

ALPENHOTEL FALL IN LOVE SEEFELD

SEEFELD, TIROL, AUSTRIA http://www.alpenlove.at

  • Localizare - Vedere generala

  • Sporturi si Activitati - Centru Spa

  • CAZARE - Double room with bay "Kirchenglocke"

  • CAZARE - Junior suite Herzilein

  • CAZARE - Single room Kuschelnest

  • CAZARE - Double room Liebesglück

  • Facilitati - Restaurant

  • Sporturi si Activitati - Centru Spa

  • Sporturi si Activitati - Sala fitness

  • Sporturi si Activitati - Piscina interioara

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul Alpenhotel Fall in Love 4* este un hotel romantic situat in centrul statiunii Seefeld, la o altitudine de 1200 m, combinand arhitectura moderna cu stilul traditional tirolian.

Principalele distante:

- piscina publica Olympiabad Seefeld: 500 m

- cea mai apropiata gara Seefeld: 200 m

- statie de autobuz: 200 m

- aeroport Innsbruck: 20 km

- ghetarul Stubai: 55 km

- zona de schi: Rosshutte/Gschwandkopf Seefeld: 500 m

- partie de schi fond: Seefeld/Leutasch: 500 m

- statie de ski bus: 200 m

 

CAZARE

Paturi pentru copii disponibile ca paturi suplimentare in toate tipurile de camera, baie cu cada sau dus, wc, halat de baie (de inchiriat: gratuit), papuci de casa (de inchiriat: gratuit), balcon/ terasa, zona de relaxare, minibar (cu plata), radio, telefon, televiziune prin cablu, internet wireless (gratuit).

Single room Kuschelnest – aprox. 23 – 28 mp (1 persoana), dispune de un balcon orientat spre vest, zona de relaxare, baie cu dus, wc, uscator de par, oglinda machiaj, TV, telefon, internet wireless, minibar, seif, halate de baie, papuci si prosoape de baie pentru centrul Spa.

Double room Liebesglück – aprox. 30 – 32 mp (2 persoane), dispune de un balcon orientat spre est sau spre vest, zona de relaxare, baie cu cada, chiuveta dubla,  wc separat, uscator de par, oglinda machiaj, TV, telefon, internet wireless, minibar, seif, halate de baie, papuci si prosoape de baie pentru centrul Spa.

Double room with bay "Kirchenglocke" – aprox. 34 – 42 mp (2 persoane), camera mare luminoasa, intr-un stil romantic care dispune de un balcon orientat spre est sau spre vest, zona de relaxare, baie cu cada, wc separat, uscator de par, oglinda machiaj, TV, telefon, internet wireless, minibar, seif, halate de baie, papuci si prosoape de baie pentru centrul Spa.

Junior suite Herzilein – aprox. 45 – 55 mp (2-3 persoane), dispune de un balcon orientat spre vest, un dormitor si un living mare, baie cu cada si dus, chiuveta dubla, WC separat, uscator de par, oglinda machiaj, TV, telefon, internet wireless, minibar, seif, halate de baie, papuci si prosoape de baie pentru centrul Spa.

SERVICII

Demipensiune: mic dejun tip bufet cu fructe proaspete, musli, produse organice, suc, ceai, apa, bufet de salate, bucatarie dietetica la cerere, cina cu 5 feluri de mancare, seri tematice: o data pe saptamana - gala Love-meniu cu 1 pahar de vin spumant, platou cu desert sau branza, cos de fructe.

FACILITATI

Receptie, serviciu bagaje, lobby, gradina de iarna, salon, internet wireless (gratuit), camera pentru depozitat claparii si echipamentul de ski, lift, parcare, garaj (cu plata), restaurant, bar, cafenea, crama, terasa, gradina, scaune inalte in restaurant pentru copii.

Animale de companie: se accepta caini: 10 euro/ zi, fara hrana; nu este permis accesul in zona de spa si restaurant.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Fara plata: zona de wellness (2300 mp; copii au acces in zona de wellness doar sub supravegherea unui adult), piscina interioara (15 m x 15 m, 225 mp), baie de aburi, sauna, camera de relaxare, jacuzzi, sala de fitness.

Cu plata: salon de infrumusetare, masaj, centru de terapie.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
ALPENHOTEL FALL IN LOVE SEEFELD

Prognoza Meteo
ALPENHOTEL FALL IN LOVE SEEFELD

Saturday
10-07-2021
Overcast clouds
8°C   22.6°C
Sunday
11-07-2021
Moderate rain
11.6°C   17.3°C
Monday
12-07-2021
Broken clouds
8.1°C   25.9°C
Tuesday
13-07-2021
Heavy rain
7.6°C   18.9°C

Anunturi importante

Screen size: