CRACIUN VIENA 2017

  • ZIUA 1

  • ZIUA 1

  • ZIUA 1

  • ZIUA 1

  • ZIUA 2

  • ZIUA 2

  • ZIUA 3

  • ZIUA 4

  • ZIUA 4

  • ZIUA 5

loading ...
CAZARE SI TRANSPORT

 Orar de zbor informativ (ore locale)- compania AUSTRIAN AIRLINES

23-12-2017
OS784:BUCURESTI 13:35 - VIENA 14:20

27-12-2017
OS791:VIENA 15:15 - BUCURESTI 17:55

Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* sau similar.

INFORMATII UTILE

 INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:
- Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de
eventualele inconveniente aparute.
- Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
- Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
- Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
- Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

DOCUMENTE DE CALATORIE:
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
- Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
- Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
- Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
- Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
- Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
- Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

SERVICII INCLUSE

- Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Asutrian Airlines (bagaj de mana inclus)
- 4 nopti cazare cu mic dejun bufet, Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central pe Mariahilferstrasse sau similar
- 1 cina la hotel in ziua de 25 decembrie
- Biletul categ. A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la Palatul Imperial Hofburg (in valoare de 55 Euro/persoana)
- Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
- Transfer hotel - Palatul Schonbrunn cu vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn - hotel
- Vizitarea Pietelor de Craciun din Viena cu insotitorul de grup
- Transfer hotel - Palatul Hofburg – hotel in seara concertului de Craciun
- Transferuri aeroport – hotel – aeroport
- Insotitor de grup
- Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

SERVICII NEINCLUSE

 - Asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice, biletele pentru transportul public
- Cina Festiva de Craciun „Interra Christmas Dinner” la Hotel Ibis Mariahilf (se rezerva din tara)
Tarif : 49 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de
3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 – 22:30/23:00)
- Taxa de bagaj de cala maxim 23 kg: 30 Euro/piesa de bagaj/dus-intors (optional, cu plata in agentie la inscriere). In aeroport taxa de bagaj de cala dus-intors este de 45 Euro/bagaj!

Nota! O familie de 2 persoane poate opta pentru un singur bagaj de cala, iar o familie de 3 persoane
poate opta pentru 1-2 bagaje de cala, economisindu-se astfel 30 Euro/persoana ! Pentru fiecare
persoana este inclus bagajul de mana!

loading ...
loading ...
Facebook
AVION
Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: