MADEIRA CRACIUN 2017

  • Madeira-Funchal-vedere

  • Madeira-Insula Florilor

  • Madeira-Funchal-piata-locala

  • Madeira-Funchal-Catedrala

  • Madeira_Piata fermierilor

  • Madeira-Funchal-seara-traditionala

  • Crama Oliveiras

  • Madeira-Cabo-Girao

  • tap-portugal-madeira-funchal-avion

loading ...
CAZARE SI TRANSPORT

 Cazare Hotel Raga 4* sau similar.

BUC-LISABONA:TP1325 TAP PORTUGAL decolare la ora 06:00. Sosire in Lisabona la ora 08:35

Escala LISABONA-FUNCHAL:TAP TP1685 decolare la ora 09:15. Sosire in Funchal la ora 11:00

FUNCHAL-LISABONA:TAP TP1686 decolare la ora 17:20. Sosire in Lisabona la ora 19:00

LISABONA-BUCURESTI:TAP TP1686 decolare la ora 23:15. Sosire in Bucuresti la ora 05:15 (a doua zi 28 decembrie)

EXCURSII OPTIONALE

 Excursiile optionale (tarife calculate pentru minim 15 platitori)
• Turul de VEST: Porto Moniz & Camara de Lobos: 65 Eur/persoana, Include: transport autocar, ghid local, pranz cu bauturi incluse, insotitor roman de grup
• Turul de EST: Pico de Arieiro & Santana: 65 Eur/persoana, Include: transport autocar, ghid local, pranz cu bauturi incluse, insotitor roman de grup
• Monte & Gradinile Tropicale: 55 Eur/persoana, Include: transport autocar, bilet telecabina, ghid local, intrare la Gradinile Tropicale, insotitor roman de grup

INFORMATII UTILE

 DOCUMENTE DE CALATORIE
* Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
*Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
*Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
*Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
*Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
*In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
*Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
*Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:
Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.
 

SERVICII INCLUSE

 *Bilete de avion Bucuresti – Funchal – Bucuresti (via Lisabona) compania TAP Portugal
*4 nopti cazare cu mic dejun Hotel Raga 4* sau similar Funchal
*Tur de oras Funchal cu ghid local  Transferuri Aeroport Funchal - Hotel - Aeroport Funchal
*Tururi pietonale cu insotitorul de grup
*Insotitor de grup
*Taxele de aeroport si combustibil: 260 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

SERVICII NEINCLUSE

 

*Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale


*Supliment Demipensiune (se rezerva din tara odata cu pachetul turistic)
Pachetul include: 1 x Cina Festiva de Craciun, 3 x cine Standard, bauturi.
Tarif: 170 Euro/adult, 85 Euro copil 2-11,99 ani


*Supliment DOAR Cina Festiva de Craciun (se rezerva din tara odata cu pachetul turistic)
Tarif: 90 Euro/adult, 45 Euro copil 2-11,99 ani

loading ...
loading ...
Facebook
AVION

Va rugam selectati orasul si data de plecare

Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: