NEW YORK CRACIUN 2017

  • New York - Rockefeller Center

  • New York - Wall-street

  • Philadelphia institut-franklin

  • Philadelphia-clopotul-libertatii

  • Washington

  • Washington casa-alba

  • New York -radio

  • Catedrala St Patrick

  • Memorial Lincoln

  • Lufthansa avion airbus

loading ...
CAZARE SI TRANSPORT

Cazare hotel Holiday Inn Lower East Side 4* sau similar.
LH1423
25-08-2017 - 27-12-2017 - Escala la Frankfurt pentru preluare zbor LH400 la orele 10.50. Sosire la New York JFK la orele 13:40
LH403
25-08-2017 - 27-12-2017 - Escala la Frankfurt pentru preluare zbor 1418 la orele 09.40(27.12.2017). Sosire la Bucuresti la orele 13:00 

EXCURSII OPTIONALE

Excursie de 1 zi la Washington : ~ 200 USD/persoana (minim 20 platitori)
Excursie de 1 zi la Philadelphia si Atlantic City : ~ 160 USD/persoana (minim 15 platitori)
(bacsisul pentru sofer si ghid se achita separat, 50 USD/sofer si 75 USD/ghid per grup)

INFORMATII UTILE

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:
Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.


 

NOTA IMPORTANTA

Hotelurile din SUA nu sunt clasificate oficial pe stele. Pe baza dotarilor, a impresiilor turistilor dar si a inspectiei facute de tour operator, aceastea au fost incadrate de agentie la stelarea din program pentru o buna orientare a turistilor.

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA
- pasaport SIMPLU sau ELECTRONIC valabil minim 6 luni de la data calatoriei  (exclus pasaport temporar)
- 1 fotografie color pe fond alb recenta (ultimele 6 luni) pe CD in format JPEG maxim 240KB
(format tip SUA)
- adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / talon de pensie in original din ultimele 6 luni / carnet elev
- copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc)
- in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil
- extras de cont personal
- copie carte de identitate
- original si copie certificat casatorie, nastere, nastere ale copiilor, deces (dupa caz);
- original si copie pasaport vechi (daca ati avut viza de SUA)
- Pentru minorii cu varsta sub 16 ani neimpliniti, unul din parinti sau tutorele legal trebuie sa completeze si sa semneze formularul DS-160 în numele copilului. Toti solicitantii de viza cu varste sub 18 ani trebuie sa prezinte certificatul de nastere in original. Daca numai unul dintre parinti se prezinta la interviu, este necesara prezentarea unei procuri notariale din partea celuilalt parinte, prin care isi exprima acordul ca minorul sa efectueze calatoria in Statele Unite ale Americii sau o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, in original, prin care este stabilita custodia minorului.
- FORMULAR DS - 160  completat de catre turist
- Taxa de viza – 160 USD echivalentul in lei se plateste personal la orice sucursala BRD in baza chitantei eliberate de catre Ambasada SUA. Pentru emiterea chitantei va rugam sa accesati  http://ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp#options
- Taxa de viza si PIN-ul sunt non-rambursabile
- prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie)
- Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate.

In caz de refuz de viza cu mai mult de 60 de zile inainte de plecare nu se percep penalizari. Recomandam ca inscrierile sa se faca in timp util astfel incat sa se obtina viza cu mai mult de 60 de zile inainte de data plecarii.

Termen limita pentru transmiterea documentelor: 4 saptamani inaintea plecarii.

SERVICII INCLUSE

Bilet de avion Bucuresti - New York - Bucuresti, via Frankfurt, Compania Lufthansa
Cazare 06 nopti cu mic dejun inclus hotel Holiday Inn Lower East Side 4* sau similar
Tur de oras New York in data de 21 decembrie cu autocar si ghid local
Tur de oras New York in data de 24 decembrie cu autocar si ghid local
Vizite pietonale cu insotitorul de grup conform programului
Transferuri aeroport - hotel - aeroport
Insotitor roman de grup
Taxele de aeroport si combustibil: 499 Euro/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)

 

SERVICII NEINCLUSE

Asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno
Taxa de viza: 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a bancii BRD
Taxa asistenta si procesare pentru viza: 15 Euro (se achita in agentie la inscriere)
Bacsis pentru soferi si ghizi locali: 20 USD/persoana/program (bacsisul pentru excursiile optionale nu este inclus in acesta suma, se achita separat) - obligatoriu in SUA
Alte vizite decat cele mentionate in program
Excursiile optionale

loading ...
loading ...
Facebook
AVION
Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: