REVELION AMSTERDAM 4 NOPTI

 • Vacanta de Revelion la Amsterdam

 • Vizitarea faimosului Cartier Rosu (Red Light District)

 • Tur de oras Amsterdam cu ghid local

 • PIATA DAM

 • Palatul Regal

 • Piata Rembrand

 • „Royal Coster Diamonds”

 • Oude Kerk sau Biserica Veche

 • Delft, oras renumit pentru ceramica albastra

 • Rotterdam

 • Casele Cubice

 • Centrul de Stiinta Nemo

 • Zaans Schans

loading ...
CAZARE SI TRANSPORT

Orar de zbor informativ (ore locale)-COMPANIA KLM

29-12-2017:KL1374 BUCURESTI 13:50 - AMSTERDAM 15:50

02-01-2018:KL1379 AMSTERDAM 20:45 - 00:30 (a doua zi)

Cazare hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre 4* sau similar.

HOTEL RAMADA APOLLO AMSTERDAM CENTRE 4* www.ramada-amsterdam.com/en

Ramada Apollo Amsterdam Centre ofera camere moderne si elegante, in apropiere de parcul
Rembrandtpark si cu foarte bune legaturi de transport catre centrul orasului. Acesta are un bar panoramic
la etajul 17, cu vedere spectaculoasa asupra Amsterdam-ului. Toate camerele de la Ramada Apollo au aer
conditionat, TV cu ecran plat, zona de relaxare si facilitati pentru prepararea de ceai/cafea. De asemenea,
camerele includ baie privata, cu dus sau cada. Oaspeţii se pot bucura de un antrenament de inviorare in
sala de gimnastica spatioasa sau se pot relaxa in sauna. Terasa de pe acoperis „Floor17”, ofera un concept
special de Drink, Dine & Dance, iar oaspetii se pot bucura de un cocktail sau alte bauturi in timp ce admira
vederea de 360 de grade asupra Amsterdam. Statia de tramvai Admiraal Helfrichstraat, cu legaturi directe
spre Piata Dam, se afla la 350 de metri de hotel. 

EXCURSII OPTIONALE

 
Excursii optionale tarife valabile pentru minim 20 de participanti

-  Delft, Rotterdam & Haga
Tarif: 65 Euro/adult, 50 Euro/copil 2-17,99 ani si include: autocar local, ghid local, insotitor de grup


-  Zaans Schans, Volendam & Marken
Tarif: 65 Euro/adult, 50 Euro/copil 2-17,99 ani si include: autocar local, ghid local, insotitor de grup

INFORMATII UTILE

 PROCEDURA INROLARE in programul de fidelizare FLYING BLUE se face simplu in numai 2 pasi:

- PASUL 1
*Accesarea link-ului de mai jos si completarea tuturor campurilor, urmata de apasarea butonului “Enrol in Flying Blue” www.flyingblue.com/account/login.html

- PASUL 2
Printarea cardului temporar care se va afisa pe ecran dupa completarea pasului 1 si comunicarea seriei cardului catre Interra Travel. Daca din motive tehnice nu puteti printa cardul, va recomandam sa urmati pasii de mai jos si sa printati pagina Mileage Summary:
* My profile - Flying Blue - Mileage Summary
* Va rugam sa ne comunicati cat mai curand posibil seria cardului temporar Flying Blue pentru a o insera in rezervare astfel incat sa beneficiati de transportul bagajului de cala la tariful redus de 20 Euro/persoana/dus-intors, platibil in avans in agentie.
* Daca nu se face inrolarea in programul Flying Blue, bagajul de cala va fi taxat la aeroport cu 30 Euro/bagaj/sens.
* La check-in pasagerii trebuie sa prezinte cardul printat Flying Blue sau pagina printata din My profile unde este specificat numarul cardului.
* Daca intampinati dificultati in completarea formularului si inrolarea in Flying Blue, va rugam sa ne contactati.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:
- Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
- Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
- Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
- Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
- Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

DOCUMENTE DE CALATORIE
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
- Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
- Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
- Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
- Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
- Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
- Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei. 

SERVICII INCLUSE

- Bilet de avion Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti, zbor direct Compania KLM
- Cazare 4 nopti cu mic dejun la hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre 4* sau similar
- Transferuri aeroport Amsterdam – hotel – aeroport Amsterdam
- Tur de oras Amsterdam cu autocar si ghid local
- Tur ghidat la cea mai veche fabrica de diamante din lume „Royal Coster Diamonds”
- Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup
- Insotitor de grup
- Taxele de aeroport & combustibil: aprox. 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

- Taxa de bagaj de cala: 30 euro/piesa de bagaj/dus-intors (optional, cu plata in agentie la inscriere) cu conditia ca pasagerii sa fie inrolati in programul Flying Blue 

SERVICII NEINCLUSE


Nota! O familie de 2 persoane poate opta pentru un singur bagaj de cala, iar o familie de 3 persoane poate opta pentru 1-2 bagaje de cala, economisindu-se astfel 30 Euro/persoana ! Pentru fiecare persoana este inclus bagajul de mana!

Atentie! Pentru zborurile KLM, nu este inclus in tarif bagajul de cala dus-intors de 15 Euro/sens. Acest tarif este valabil cu conditia ca pasagerul sa fie inrolat in programul Flying Blue! Este responsabilitatea pasagerului sa se inroleze in acest program si sa transmita agentiei seria cardului pana cel tarziu cu 2 saptamani inainte de plecare. Neinrolarea in acest program si/sau netransmiterea seriei cardului catre agentie, va atrage plata bagajului de cala in aeroport la suprataxa
de 30 Euro/bagaj/persoana/sens ! (A se consulta mai jos procedura de inrolare in Flying Blue)
- Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- Excursiile optionale
- Intrarile la obiectivele turistice din program
- Bacsis pentru soferi si ghizi locali

loading ...
loading ...
Facebook
AVION

Va rugam selectati orasul si data de plecare

Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: