REVELION LISABONA 5 NOPTI

 • Vacanta de Revelion la Lisabona !

 • Ziua 1-Tur de oras Lisabona

 • Ziua 1- Vizitarea Manastirii Jeronimos

 • Ziua 1- Turnul Belem

 • Ziua 1-Monumentul Descoperirilor Maritime

 • Ziua 1-Vizita la orasul vechi

 • Ziua 1-cartierul Alfama

 • Ziua 1-Vizite pietonale cu insotitorul de grup

 • Ziua 2-Excursie la Sintra

 • Ziua 2-Excursie la Palatul Pena

 • Ziua 2-oprire in Cascais, un fost sat pescaresc

 • Ziua 3-Vizita in centrul vechi al orasului

 • Ziua 3- vizita la Oceanarium

 • Ziua 3-vizita la satului medieval Obidos

 • Ziua 3-vizita la manastirea Batalha

 • Ziua 5-podul 25 Aprilie

 • Ziua 5-Excursie spre Azeitao

 • Ziua 5-Excursie spre Sesimbra

 • Ziua 5-excursie de-a lungul muntilor Arabida

 • Ziua 5-Intoarcerea la Lisabona se face pe spectaculosul pod Vasco de Gama

loading ...
CAZARE SI TRANSPORT

 
Orar de zbor informativ (ore locale) - COMPANIA TAP PORTUGAL

29-12-2017:TP 1323 BUCURESTI 16:30 - LISABONA 19:05

03-01-2018:TP 1324 LISABONA 23:05 - BUCURESTI 05:05 ( a doua zi)

Cazare Hotel Sana Malhoa 4* Lisabona sau similar.

EXCURSII OPTIONALE

 Excursiile optionale: (tarife calculate pentru minim 20 platitori)
- Sintra, Palatul Pena, Cabo da Roca, Cascais: 60 Euro/persoana
Include: transport cu autocar local, ghid local, bilet de intrare la Palatul Pena, vizite conform descrierii
- Obidos, Nazare, Batalha, Fatima: 55 Euro/persoana
Include: transport cu autocar local, ghid local, vizitele din program, bilet de intrare la Batalha, insotitor de grup
- Arabida, Sesimbra, Setubal: 50 Euro/persoana
Include: transport cu autocar local, ghid local, degustare de vin, insotitor de grup

Nota: Copii in varsta de pana la 2,99 ani—GRATUIT, copii 3-11,99 ani au reducere 50%

INFORMATII UTILE

 INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:
- Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
- Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
- Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
- Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
- Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

DOCUMENTE DE CALATORIE
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme
de deterioare a elementelor de siguranta.
- Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
- Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
- Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
- Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
- Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
- Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei. 

SERVICII INCLUSE

- Bilet de avion Bucuresti - Lisabona - Bucuresti, zbor DIRECT compania TAP PORTUGAL
- 5 nopti cazare cu mic dejun bufet in Lisabona la Hotel Sana Malhoa 4* sau similar
- Transferuri aeroport – hotel – aeroport
- Tur de oras Lisabona cu autocar si ghid local
- Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup
- Insotitor roman de grup
- Taxele de aeroport si combustibil: 199 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

SERVICII NEINCLUSE

- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice,excursiile optionale
- CINA FESTIVA DE REVELION LA HOTEL (supliment obligatoriu)
Tarif: 130 Euro/adult, 65 Euro/copil 4-11,99 ani, GRATUIT/copil 0-3,99 ani
Include:
- welcome drink
- cina festiva de revelion tip bufet
- muzica si program de dans, animatie DJ
- sampanie la miezul noptii
- Bauturi incluse: vin rosu/alb/rose, kir royal gin tonic, lichior, sampanie, bere, bauturi racoritoare,apa minerala/plata

loading ...
loading ...
Facebook
AVION

Va rugam selectati orasul si data de plecare

Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: