Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

DELPHIN BOTANIK PLATINUM

ALANYA, ANTALYA, TURCIA http://www.botanikplatinum.com

  • -

  • -

  • Localizare - Localizare

  • -

  • CAZARE - Camera standard

  • CAZARE - Camera familiala - dormitorul copiilor

  • CAZARE - Camera familiala - Dormitorul parintilor

  • Servicii - Discoteca

  • Servicii - Bar

  • Servicii - Restaurant principal

  • Servicii - Restaurant mexican

  • Servicii - Restaurant grecesc Taverna

  • Servicii - Restaurant italian Vivaldi

  • Facilitati - Spa

  • Facilitati - Baie turceasca

  • Facilitati - Masaj

  • Plaja si Piscine - Piscina interioara

  • Plaja si Piscine - Piscina interioara

  • Plaja si Piscine - plaja

  • Plaja si Piscine - plaja

  • Plaja si Piscine - plaja

  • Plaja si Piscine - plaja

  • "
loading ...
LOCALIZARE
Hotelul face parte din lantul Delphin Hotels si este localizat pe plaja intre Side si Alanya, langa hotelul Delphin Botanik, la 32 km de Alanya si la 90 km de Aeroportul din Antalya. Hotelul a fost deschis in primavara 2014. Concept- child family
CAZARE
Hotelul este format dintr-o cladire principala si dispune de 435 de camere.
Standard Room Land View: au o suprafata de 31 mp si nu au vedere la mare si sunt 110 de astfel de camere. Sunt dotate cu aer conditionat centralizat, telefon, uscator de par, baie cu cada, minibar (reumplut zilnic cu bere, apa si alune), seif, TV satelit, balcon, mocheta. Aceste camere cu un pat matrimonial, un pat simplu si o canapea. Pot acomoda maxim 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si un copil.
Standard Room Sea Side: au o suprafata de 31 mp si au vedere la mare si sunt 145 de astfel de camere. Sunt dotate cu aer conditionat centralizat, telefon, uscator de par, baie cu cada, minibar (reumplut zilnic cu bere, apa si alune), seif, TV satelit, balcon, mocheta. Aceste camere su un pat matrimonial, un pat simplu si o canapea. Pot acomoda maxim 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si un copil.
Standard Room Sea View: au o suprafata de 31 mp si au vedere la mare si sunt 145 de astfel de camere. Sunt dotate cu aer conditionat centralizat, telefon, uscator de par, baie cu cada, minibar (reumplut zilnic cu bere, apa si alune), seif, TV satelit, balcon, mocheta. Aceste camere su un pat matrimonial, un pat simplu si o canapea. Pot acomoda maxim 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si un copil.
Family Room: au o suprafata de 43 mp si sunt 198 de astfel de camere. Sunt dotate cu aer conditionat centralizat, telefon, uscator de par, baie cu cada, minibar (reumplut zilnic cu bere, apa si alune), seif, TV satelit, balcon, mocheta. Aceste camere au 2 dormitoare separate de o usa de conexiune, o baie si un minibar. Primul dormitor are un pat matrimonial si al doilea are 2 paturi simple. Pot acomoda maxim 4 adulti sau 3 adulti si un copil.
SERVICII
All inclusive
Restaurant Principal: in regim bufet se serveste micul dejun intre orele 07.00 - 10.00, micul dejun tarziu intre orele 10.00 - 11.00, pranz intre orele 12.30 - 14.30, cina intre orele 19.00 - 21.30, La toate mesele principale se poate opta pentru bufet dietetic si bufet pentru copii. Restaurantele A la Carte sunt deschise pentru cina intre orele 19.00 - 21.30. Acestea necesita rezervare in prealabil si sunt gratuite o data pe sejur:
- restaurant cu specific mexican - Mexico;
- restaurant cu specific italian - Vivaldi; 
- restaurant cu specific grecesc - Taverna;
- restaurant cu specific frantuzesc;
- restaurant cu specific Asiatic.
Baruri:
Snack Bar - serveste gustari, bauturi intre orele 10.00 -18.00, cafea si ceai intre orele 16.00 - 17.00. Gozleme (clatite turcesti) si ayran (iaurt turcesc) intre orele 12.30 - 16.00.
Bistro Bar deschis 24 ore serveste mancare intre orele 20.00 - 08.00.
Barul de pe plaja serveste: cartofi la cuptor intre orele 15.00 -16.00, waffe intre orele 16.30 -17.30.
Toate bauturile alcoolice si nonalcoolice locale,  cocktailurile sunt gratuite.
Bauturile de pe perioada meselor in restaurantul principal sunt incluse.
Lobby Bar - deschis intre 09.00 - 02.00 
Vitamin Bar - deschis intre orele 11.00 -18.00 serveste bauturi nonalcoolice.
Bauturile premium (cele de import): wiskey, sampania, vin, cognacuri sunt contra cost.
FACILITATI
Fara plata: internet WIFI, restaurante, baruri, transport pentru Alanya, Manavgat si Side cu rezervare, Luna Parkul hotelului Delphin Botanik.
Cu plata: spalatorie si curatatorie, internet cafe, telefon si fax, jacuzzi, baby sitter, servicii medicale, mini market, bijuterie, magazine, toate bauturile din import, sucurile proaspete de fructe, inchirieri de masini, room service.
PLAJA SI PISCINE
Plaja este privata cu nisip si pietricele. Umbrelele si sezlongurile sunt fara plata, prosoapele sunt cu garantie la sosire.
Hotelul are o singura piscina exterioara si o piscina interioara.
Pot fi folosite toate piscinele exterioare si Aquapark-ul hotelului Delphin Botanik.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Fara plata: sauna, baie turceasca, baie cu aburi, fitness, tenis (teren de tenis la hotelul Delphin Botanik), tenis de masa, volei de plaja, darts, canoe, windsurf cu certificat, aerobic, polo de apa, gimnastica de apa, step, programe de animatie, spectacole seara, muzica live, disco, animatie pentru copii, miniclub pentru copii intre 04 -12 ani, locuri de joaca pentru copii, jocuri de apa, animatie pentru adolescenti, mini cinema, mini disco, Luna Park-ul hotelului Delphin Botanik.
Cu plata: sporturi de apa motorizate si nemotorizate, billiard, bowling, echipamentul de tenis, lectiile de tenis si jocurile pe calculator.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
DELPHIN BOTANIK PLATINUM

Prognoza Meteo
DELPHIN BOTANIK PLATINUM

Friday
16-07-2021
Clear Sky
26.8°C   36.4°C
Saturday
17-07-2021
Few clouds
25.2°C   32.4°C
Sunday
18-07-2021
Scattered clouds
23.5°C   30°C
Monday
19-07-2021
Clear Sky
21.2°C   33.4°C

Anunturi importante

Screen size: