GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR

ALANYA, ANTALYA, TURCIA http://www.granada.com.tr

 • Vedere -

 • Vedere -

 • Vedere -

 • Receptie -

 • Lobby -

 • Lobby -

 • Lobby -

 • Standard -

 • Standard -

 • Standard -

 • Standard -

 • Restaurant principal -

 • Restaurant a' la carte -

 • Bar la piscina -

 • Plaja si Piscine -

 • Plaja si Piscine -

 • Plaja si Piscine -

 • Plaja si Piscine -

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul Granada Luxury Beach 5* se afla in centrul statiunii Avsallar din regiunea Alanya- renumita pentru viata de noapte, la aprox. 100 km distanta de Aeroportul International din Antalya si la doar 20 km de centrul orasului Alanya.

Hotelul a fost construit in anul 2018 si deschis in anul 2019; se intinde pe o suprafata de 10, 000 mp si are o plaja privata de 100 m lungime cu nisip si intrare cu pietre in mare.

CAZARE

Hotelul Granada Luxury Beach 5* are in total 382 camere dintre care 213 camere Standard cu vedere la Mare, 106 camere Standard cu vedere la Imprejurimi, 38 camere Love Standard cu vedere la Mare, 14 camere Love Standard cu vedere la Imprejurimi, 7 Apartamente Swarovski cu vedere la Mare si 4 camere pentru persoane cu dizabilitati cu vedere la Imprejurimi. 

Camera Standard cu vedere la Imprejurimi are o suprafata de 35 mp si se pot caza maxim 2+2/ 3+1 persoane. Are un pat Dublu+ 1 pat Single+ canapea, balcon, dus, WC, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, mini- bar, serviciu pentru ceai si cafea, WI- FI si seif. Vedere la imprejurimi.

Camera Standard cu vedere la mare are o suprafata de 35 mp si se pot caza maxim 2+2/ 3+1 persoane. Are un pat Dublu+ 1 pat Single+ canapea, balcon, dus, WC, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, mini- bar, serviciu pentru ceai si cafea, WI- FI si seif. Vedere la mare.

Camera Standard Love cu vedere la Imprejurimi are 35 mp si se pot caza maxim 2 persoane. Are un pat Dublu + canapea, balcon, dus, WC, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, mini- bar, serviciu pentru ceai si cafea, WI- FI si seif. Vedere la imprejurimi.

Camera Standard Love cu vedere la Mare are are 35 mp si se pot caza maxim 2 persoane. Are un pat Dublu + canapea, balcon, dus, WC, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, mini- bar, serviciu pentru ceai si cafea, WI- FI si seif. Vedere la mare. 

SERVICII

Granada Luxury Beach 5* are urmatoarele restaurante si baruri:
- restaurant principal cu o capacitate de 512 pax;
- restaurant a la carte International- contra cost, cu o capacitate de 150 pax;
- restaurantul Snack cu o capacitate de 150 pax;
- restaurant in cadrul mini- clubului pentru copii deschis pentru cina intre orele 18: 30- 19: 30;
- barul de pe ponton;
- barul de la piscina;
- lobby barul;
- 2 Vitamin bar la Spa si unul la piscina interioara;
- barul de la Disco.

In cadrul hotelului WI- FI- ul este gratuit si accesibil in camere si zonele generale.


Hotelul are servicii speciale pentru turistii care au mai fost cazati intr- unul dintre hotelurile din lantul " Granada" si pentru cei aflati in luna de miere, astfel:
- Pentru turistii care revin la Granada: usa camerei decorata, fructe si vin in camera, 10% reducere pentru restaurantele a la carte, ponton si Spa, set pentru baie.
- Pentru cei aflati in luna de miere: la sosire tort si sampanie, micul- dejun in camera 1 data pe sejur cu rezervare in prealabil la guest relation, 10% reducere pentru masaj, ponton si restaurantele a la carte. 

FACILITATI

Granada Luxury Beach 5* are mini- club pentru copii cu spatiu de joaca in interior, zona de dormit, teren de joaca, 2 piscine si restaurant+ Wc.

In privinta animatiei, la hotel au loc zilnic jocuri, spectacole seara, seara turceasca, spectacole in amfiteatru, muzica la pian de 6 ori pe saptamana, petreceri zilnice, petreceri seara, cinema, etc.

Centrul Spa al hotelului are baie turceasca, sauna, baie cu aburi si jacuzzi.

Granada Luxury Beach 5* are Aqua Parc cu 3 tobogane si piscina, 1 piscina exterioara pentru adulti, 1 piscina exterioara pentru copii si 2 piscine interioare incalzite.

Hotelul are plaja cu nisip de 100 m lungime si intrare cu ponton de 1000 mp. 

PLAJA SI PISCINE

Granada Luxury Beach 5* are Aqua Parc cu 3 tobogane si piscina, 1 piscina exterioara pentru adulti, 1 piscina exterioara pentru copii si 2 piscine interioare incalzite.
Hotelul are plaja cu nisip de 100 m lungime si intrare cu ponton de 1000 mp.

Atat la plaja cat si la piscina oaspetii au sezlonguri si prosoape gratuit.

 

SPORTURI SI ACTIVITATI

In ceea ce priveste sporturile si activitatile, la Granada Luxury Beach 5* sunt urmatoarele:
- centru fitness;
- sporturi nautice;
- masa de tenis;
- darts;
- Aqua Parc;
- magazine de piele, bijuterii si market.
 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...
AVION

Va rugam selectati orasul si data de plecare

Confirma Datele

Localizare pe harta
GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR

Prognoza Meteo
GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR

Saturday
05-10-2019

23.9°C   25.5°C
Sunday
06-10-2019

18.7°C   24.6°C
Monday
07-10-2019

14.3°C   25.2°C
Tuesday
08-10-2019

23.6°C   24.8°C

Anunturi importante

Screen size: