Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

Laguna Mare & Garden

ALBENA, BULGARIA http://www.albena.bg

  • CAZARE - Camera standard

  • Piscine pentru copii - Piscina pentru copii

  • Piscina exterioara - Piscina exterioara

  • Restaurant - Restaurant

  • Restaurant - Restaurant

  • Vedere panoramica - Complex Laguna/Laguna Garden este al treilea de la plaja

loading ...
LOCALIZARE

Hotel Laguna Garden din complexul “Laguna” este situat in partea centrala a statiunii Albena, in imediata vecinatate a principalei alei comerciale, cu numeroase magazine de suveniruri si studiouri fotografice de amuzament, baruri si restaurante tematice.

CAZARE

Standard Room: au aer conditionat, sunt amenajate confortabil si dispun de baie cu dus, telefon, televizor, minibar si balcon.

SERVICII

All inclusive concept:  mic dejun intre 7.30-10.00, pranz 12.00-14.00, cina 18.30-21.00-tip bufet in restaurantul principal.

Seri tematice: stil italian, pescaresc si bularesc, pizza , salate, fructe, inchetata, biscuiti la snack bar, bauturi alcoolice si nonalcoolice nationale, vin, bere,cafea la barul hotelului intre 10.00-23.00. Tenis de masa, finess, masa de biliard, darts, aerobic, gimnastica in apa marii, volei pe plaja, fotbal pe plaja. Animatie pe timpul zilei pentru adulti si copii, seri cu spectacole.Piscina exterioara, piscina pentru copii, club pentru copii, 1 umbrela si 2 sezlonguri/camera la plaja.

Din anul 2017 turistii cazati la hotel Laguna Garden vor beneficia de doua mese tematice pe sejur in restaurantul Green Apple (vis-a-vis de hotelul Laguna Garden) cu delicatese si bautura inclusa.

Snack-bar - Garden Place langa piscina hotelului Laguna Garden, dupa ora 16 va servi delicii dulci si sarate in afara programului All Inclusive.

Turistii hotelului vor beneficia de un pranz light la restaurantul Green Forest (vis-a-vis de hotelul Boryana). Meniul include gustari calde si reci, salate proaspete si fructe, inghetata, cafea, bauturi racoritoare si bere.

 

FACILITATI

Restaurant principal, lobby bar, snack bar, café cofetarie, sala de conferinte, internet café, inchiriere seif si frigider, masaj, salon de coafura, manichiura si pedichiura, servicii de spalatorie si calcatorie, inchirere masini, schimb valutar.

Pentru copii hotelul ofera miniclub.

PLAJA SI PISCINE

Hotelul este situat la 150 m de plaja si are piscina exterioara, piscina pentru copii cu mini parc de distractii acvatice.

Pe plaja sunt gratuite doua sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camera.

 

SPORTURI SI ACTIVITATI

Tennis de masa, volei si fotbal pe plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table.

Program de sport si divertisment pentru copii si adulti, ziua si seara, spectacole, minidisco si scenete prezentate de echipe de animatori profesionisti.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
Laguna Mare & Garden

Prognoza Meteo
Laguna Mare & Garden

Friday
16-07-2021
Few clouds
17°C   30.3°C
Saturday
17-07-2021
Clear Sky
18.7°C   31.1°C
Sunday
18-07-2021
Few clouds
19.3°C   31.8°C
Monday
19-07-2021
Scattered clouds
22.1°C   29.5°C

Anunturi importante

Screen size: