Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

Calimera Ralitsa Superior (ex. primasol)

ALBENA, BULGARIA http://albena.bg/ralitsa-superior

  • CAZARE - Superior room

  • CAZARE - Superior room

  • Intrare principala - Intrare principala

  • Piscina exterioara - Piscina exterioara

  • Piscina exterioara - Piscina exterioara

  • Piscina exterioara - Piscina exterioara

  • Piscina exterioara - Piscina exterioara

  • Restaurant A la Carte - Restaurant a la carte

  • Restaurant - Restaurant

loading ...
LOCALIZARE

Este un hotel de 4* situat in zona parcului din Albena, in apropierea Teatrului-Variete Albena , a Clubului de hipism si a celor trei terenuri de fotbal.

CAZARE

Cladirea Deluxe a fost renovata on 2018

SERVICII

Ultra all inclusive: mic dejun 07.30-10.00, pranz: 12.30-14.30, cina: 18.30-21.30, servite tip bufetin la restauantul principal al hotelului. Meniu special pentru copii, seri tematice de tip bulgaresc national, balcanic, italian, pescaresc, selectii speciale de branzeturi, sosuri, peste afumat si marinat.

Restaurantul de la plaja" RAI": pranz: 12.00-14.30, inghetata, pizza, cafea, bauturi racritoare si bere: 11.00-16.00.

Snacksuri calde si reci, pizza, deserturi, fructe, inghetata: 11.00-16.00, inghetata: 11.00-21.00 la barul de la piscina.

Masa la restaurantul "a la carte" o data pe saptamana cu rezervarea in avans.

Baututi nationale bulgaresti alcoolice si nonalcoolice, vin, bere, cafea la barurile hotelului: 10.00-23.00.

Program de animatie 6 zile/saptamana, sport, animatie pentru adulti si copii, seri muzicale, muzica live in fiecare zi, tenis de masa, darts, aerobic, gimnastica in apa, sah, backgammon, mini disco, volei pe plaja, fotbal si multe alte activitati.

Turistii ai acces gratuit la  AQUAMANIA si beneficieaza de accesul gratuit la piscine, tobogane, sezlong-uri si umbrelute (in functie de disponibilitate).

 

FACILITATI

Receptie, 2 restaurante principale, restaurant a la carte (cu Rezervare), lobby bar, snack bar si bar la piscina, lift, sala confetinte, Jacuzzi, centru spa, sala internet, teatru pentru animatie, 2 locuri de joaca, miniclub (4-12 ani); Wi-Fi bgratuit in hotel si pe plaja.

PLAJA SI PISCINE

Hotelul este situat la 950 m de plaja privata,  cu nisip;  asigura gratuit transferul in intervalul 08:30 - 17:30. Pentru fiecare camera se put la dispozitie gratuit 2 sezlong-uri si o umbrela, incepand cu randul azl treilea (randul 1 si 2 se platesc direct la plaja) Are 3 piscine exterioare pentru adulti, 3 piscine exterioare pentru copii si o piscina interioara. Toate piscinele sunt cu apa minerala.

Sezlonguri si umbrele sunt gratuite la piscina si pe plaja, iar prosoape de plaja nu sunt disponibile.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Sporturi si activitati:
Fara plata: aerobic, sala fitness, tenis de masa, boccia, sah, volei pe plaja, billiard, darts, tennis de masa, program de animatie pe timpul zilei si seara
Cu plata: terenuri de tennis, rachete si mingii, biciclete, centru Spa (cu tratamente cosmetice, masaj, Jacuzzi), cursuri de tennis, scoala de inot si scufundari, curatatorie, sporturi nautice, minigolf.
AQUA PARK AQUAMANIA ALBENA
Accesul este gratuit pentru turistii  cazati in hotelurile: PrimaSol Ralitsa Superior, PrimaSol Ralitsa Superior Aqua club  si Vita Park Hotel.
Aqua Park Aquamania este o adevărată magie de apă ce se întinde pe o suprafata de aproape 30.000mp, în stațiunea Albena din Bulgaria. Acest aqua park se întinde pe o suprafață de aproximativ 5 terenuri de fotbal cu atracții nemaintalnite pentru adulți și copii.
Vizitatorii aqua park-ului vor putea să încerce 4 benzi de 314 metri lungime, fiecare bandă avand o lungime de 78,5 m. Un turn înalt de 20 de metri ii va  duce pe turisti la un alt tobogan: un megatobogan lung de 183 de metri, numit mamutul, unde familiile se pot bucura împreună.
Aquamania fascinează cu râuri care se leagănă în jurul copacilor umbriti (Lazy River), fluxuri de apa ce se izbesc în canioane stâncoase (Wild River), fântâni explodând în culori și forme, in timp ce interiorul este sculptat în rocile mileniului.
Copiii se bucură de un paradis de locuri de joacă pline de culoare, atracții acvatice cum ar fi: Kidz Tornado, Kidz Racer, Kidz Twister, Kidz Mini River, efecte acvatice fascinante ca Turtle Space, Turtle Fountain și Balboa Lagoon / spatiu de joaca și multe altele. Copiii vor descoperi, de asemenea, un dispozitiv de transport misterios, o poarta stelara, care ii poate "teleporta" într-o lume de bucurie și imaginație.
Situat chiar lângă Zona Kidz este Bar Pilot Galaxy / Pool Bar / cu povești ale unor civilizații extraterestre și alfabetelor pierdute de pe pereții ei. Spatiosul Star Tunel/ Snack Barul situat pe doua etaje / este un punct de intalnire al celor ce decid să se relaxeze cu o băutură proaspătă și o gustare ușoară.
Casa Calea Lactee este un salon de inghetata care isi va primi oaspetii cu ispite reci chiar de la intrarea in Waterpark, în apropierea zonei de magazin.
Aqua park-ul Aquamania este deschis zilnic intre 10:00 – 18:00. 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
Calimera Ralitsa Superior (ex. primasol)

Prognoza Meteo
Calimera Ralitsa Superior (ex. primasol)

Monday
12-07-2021
Few clouds
21.4°C   30.5°C
Tuesday
13-07-2021
Few clouds
19.3°C   29.5°C
Wednesday
14-07-2021
Clear Sky
18.9°C   30.2°C
Thursday
15-07-2021
Clear Sky
20.8°C   28.7°C

Anunturi importante

Screen size: