Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

STELLA ISLAND LUXURY SUITES & SPA

ANALIPSIS, CRETA, GRECIA http://www.stellaisland.gr

  • Localizare - Imagine generala

  • Plaja si Piscine - Piscina

  • Localizare - Imagine generala

  • CAZARE - Luxury room pool view

  • CAZARE -  Luxury room pool view

  • CAZARE - Premium pool view

  • CAZARE - Premium pool view

  • CAZARE - Premium pool view

  • CAZARE - Luxury swim up

  • CAZARE - Luxury swim up

  • CAZARE - Bungalow over water

  • CAZARE -  Bungalow over water

  • CAZARE -  Bungalow over water

  • CAZARE - Premium swim up

  • CAZARE -  Premium swim up

  • CAZARE - Villa private pool

  • CAZARE -  Villa private pool

  • CAZARE -  Villa private pool

  • CAZARE -  Villa private pool

  • CAZARE -  Villa private pool

loading ...
LOCALIZARE
Stella Island Luxury Suites & Spa 5* este localizat in statiunea Analipsis, la 15 km distanta de aeroportul Heraklion si are plaja privata.
CAZARE

Cazare:
Luxury pool view room- este localizata in cladirea principala, are o marime de 27 mp si o capacitate de 2 adulti. Camera este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu, baie, balcon cu fotolii/ canapea si dispune de: aer conditionat, TV LCD, seif, telefon, uscator de par, accesorii de baie, papuci si halat de baie, apa minerala in fiecare zi, mini bar, prosoape pentru plaja, servicii de cafea. Camera are vedere la piscina si este pozitionata la etaje superioare.
Premium pool view room- este localizata in cladirea principala, are o marime de 34 mp si o capacitate de 3 adulti. Camera este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu/ 2 paturi single, baie foarte spatioasa cu cada, balcon si dispune de: aer conditionat, TV LCD, seif, telefon, uscator de par, accesorii de baie, papuci si halat de baie, apa minerala in fiecare zi, mini bar, prosoape pentru plaja, servicii de cafea. Camera are vedere la piscina si este pozitionata la etaje superioare.
Luxury swim up room- este localizata la parterul hotelului, are o marime de 27 mp, o capacitate de 2 adulti si este compusa dintr-un dormitor cu pat matrimonial, sufragerie, baie cu cada si dus. Camera are un design exotic, are acces direct la piscina si curte cu sezlonguri si dispune de: aer conditionat, TV LCD, seif, telefon, uscator de par, accesorii de baie, papuci si halat de baie, apa minerala in fiecare zi, mini bar, prosoape penru plaja, servicii de cafea . Acest tip de camera este perfect pentru cuplurile aflate in luna de miere.
Bungalow over water- are o marime de 25 mp, o capacitate de 2 adulti si este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial, baie spatioasa, balcon cu iesire la piscina. Turistii se pot bucura de o experienta unica pasind de pe podeaua de lemn pe cea de sticla pozitionata deasupra apei. Camera are acces direct la piscina in stil laguna. Camera dispune de: aer conditionat, TV LCD, seif, telefon, uscator de par, accesorii de baie, papuci si halat de baie, apa minerala in fiecare zi, mini bar, prosoape pentru plaja, servicii de cafea.
Premium swim up room- are o marime de 34 mp, o capacitate de 2 adulti si este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu si o sufragerie. Camera este in conexiune directa cu piscina, iar iesirea spre aceasta se face direct de pe terasa. Camera dispune de: aer conditionat, TV LCD, seif, telefon, uscator de par, accesorii de baie, papuci si halat de baie, apa minerala in fiecare zi, mini bar, prosoape pentru plaja, servicii de cafea.
Island villa private pool- este localizata la cativa pasi de cladirea principala a hotelului, are o marime de 35 mp, o capacitate de 3 adulti si este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial, baie si terasa. Vila dispune de o piscina privata cu sezlonguri si umbrele, ingradita cu pereti inalti care ofera intimitate. Camera dispune de: aer conditionat, TV LCD, seif, telefon, uscator de par, accesorii de baie, papuci si halat de baie, apa minerala in fiecare zi, mini bar, prosoape pentru plaja, servicii de cafea.
Capacitatea minima in camere este de 2 adulti (1 adult si un copil nu se accepta), copii sunt acceptati doar in camerele Premium pool view sau Island Villa Private Pool, bebelusi sunt acceptati in Island Villa Private. 

SERVICII
Demipensiune
All inclusive 
Bar, snack bar, restarant buffet, restaurant a la carte, meniuri speciale pentru copii sau diete.
FACILITATI
24 h receptie, Wi-fi, 24 h room service, consierge, servicii de spalatorie si curatatorie (contra cost), serviciu de trezire, inchirieri de masini, gradina, terasa, servicii de spalatorie si curatatorie.
Hotelul accepta animale de companie (*la cerere cu anunt in prealabil).
PLAJA SI PISCINE
Hotelul dispune de plaja privata, piscine exterioare si interioare.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Centru Spa, centru fitness, hammam, sauna, masaj, teren de tenis.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
STELLA ISLAND LUXURY SUITES & SPA

Prognoza Meteo
STELLA ISLAND LUXURY SUITES & SPA

Wednesday
14-07-2021
Clear Sky
24.7°C   29.7°C
Thursday
15-07-2021
Few clouds
24.8°C   29.3°C
Friday
16-07-2021
Clear Sky
24.4°C   32°C
Saturday
17-07-2021
Clear Sky
22.5°C   34.1°C

Anunturi importante

Screen size: