Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

ALDEMAR ROYAL MARE

ANISSARAS, CRETA, GRECIA http://www.aldemar-resorts.gr

  • Localizare - vedere partiala resort

  • Localizare - cladirea principala

  • Localizare - exterior resort

  • Localizare - exterior resort

  • Plaja si Piscine - una dintre piscinele exterioare

  • Centru SPA - Spa

  • Centru SPA - Spa

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul Aldemar Royal Mare Suites se afla la 7 minute fata de plaja si la 4 km de Hersonissos. Orasul Heraklion se afla la 20 km iar aeroportul Heraklion se afla la 23 km.

CAZARE
Bungalow Garden View(30mp): ofera balcon sau terasa cu vedere la gradina, un pat dublu sau 2 paturi twin, o canapea extensibila, aer conditionat, conexiune la internet WiFi (50 MB gratuiti/zi), TV cu programe prin satelit, telefon Direct-dial, seif, mini-bar (contracost), baie cu podea din marmura, cada, cabina de dus, uscator de par, papuci si halat de baie.
Bungalow Sea View(30mp): ofera balcon sau terasa cu vedere la mare, un pat dublu sau 2 paturi twin, o canapea extensibila, aer conditionat, conexiune la internet WiFi (50 MB gratuiti/zi), TV cu programe prin satelit, telefon Direct-dial, seif, mini-bar (contracost), baie cu podea din marmura, cada, cabina de dus, uscator de par, papuci si halat de baie.
VIP Bungalow Sharing Pool Upper Floor(30mp): se afla la etaj si ofera balcon cu masuta si scaune, un pat dublu sau 2 paturi twin, o canapea extensibila, aer conditionat, conexiune la internet WiFi (50 MB gratuiti), TV cu programe prin satelit, telefon Direct-dial, seif, mini-bar (la cerere, contracost), facilitati pentru cafea si ceai, baie cu podea din marmura, cada, cabina de dus, uscator de par, papuci si halat de baie. Turistii cazati in acest tip de camera beneficiaza de accesul la piscina de langa cladire.
VIP Bungalow Sharing Pool Ground Floor(30mp): ofera terasa cu sezong-uri si acces direct la piscina semi-privata, un pat dublu sau 2 paturi twin, o canapea extensibila, aer conditionat, conexiune la internet WiFi (50 MB gratuiti/zi), TV cu programe prin satelit, telefon Direct-dial, seif, mini-bar (la cerere, contracost), facilitati pentru ceai si cafea, baie cu podea de marmura, cada, cabina de dus, uscator de par, papuci si halat de baie.
SERVICII
ELEMENTS ALL INCLUSIVE 
PACHET DE BUN VENIT 
Varietate de 4 sucuri de fructe, apa cu infuzie de mastic si 2 ape minerale, in mini-bar. Facilitati pentru cafea si ceai (incluzand ceaiuri locale din plante).
MIC DEJUNUL 
Continental, ce se poate servi la ora 06:00 (cu rezervare in avans), sau intre 07:00-07:30, in restaurantul principal, "Sympossio";
Bufet american, ce se serveste intre 07:30-10:00, in restaurantul principal, "Sympossio";
Mic dejun tarziu, continental, se serveste intre orele 10:15-11:15, in cadrul Snack bar-ului.
PAUZA DE CAFEA 
Are loc intre orele 11:30-12:30, in cadrul snack bar-ului "Allegro", al barului de la piscina "Calypso" si in cadrul barului de la plaja "Albatros", unde se servesc produse de patiserie si prajituri, cafea filtru, bauturi pe baza de espresso, nes, cafea greceasca, apa plata, bauturi racoritoare, bauturi cu nivel scazut de calorii, ceaiuri de fructe si plante si sucuri de fructe.
PRANZUL 
Intre orele 12:30-14:30, in cadrul restaurantului principal, "Sympossio", se servesc, in regim bufet: salate, dressing-uri, aperitive calde si reci, feluri principale, selectie de deserturi, inghetata si varietate de fructe de sezon. Bauturi incluse: apa minerala, vin local, la sticla, bere greceasca, bauturi racoritoare si sucuri de fructe;
Intre orele 12:30-15:00, in cadrul snack bar-ului "Allegro", se serveste mancare de tip Street Food. Bauturi incluse: apa minerala, vin local, la sticla, bere greceasca, bauturi racoritoare si sucuri de fructe.
PAUZA DE GUSTARI SI CAFEA 
Intre orele 15:30-17:30, in cadrul barurilor "Allegro", "Calypso" si "Albatros", pot fi servite gustari, tortillas, sandwich-uri, produse de patiserie si pajituri. Bauturi incluse: apa plata si minerala, vin local, la sticla, bere greceasca, bauturi racoritoare, sucuri de fructe, cafea filtru, bauturi pe baza de espresso, nes, cafea greceasca, ceaiuri din fructe si plante.
CINA 
Intre 18:30-21:15, in cadrul restaurantului principal "Sympossio", se servesc, in regim bufet: salate, dressing-uri, aperitive calde si reci, feluri principale, selectie de deserturi, inghetata si varietate de fructe de sezon. Bauturi incluse: apa minerala, vin local, la sticla, bere greceasca, bauturi racoritoare si sucuri de fructe.
NOAPTE TEMATICA 
O data/saptamana, joi, intre 19:30-23:00, se desfasoara noaptea tematica, in cadrul restaurantului traditional, "El Greco". Bauturi incluse: apa minerala, vin local, la sticla, bere greceasca, bauturi racoritoare si sucuri de fructe. Turistii ce sunt in sejur de minim 7 nopti, beneficiaza de 1 noapte tematica, gratuita (cu rezervare in avans).
BAUTURI 
"Elements"- bar la piscina - este deschis intre 10:15-23:00 si pot fi servite: ceaiuri din fructe si plante, sucuri de fructe, bauturi cu nivel scazut de calorii, bauturi smoothie, bauturi granita, bauturi milk shake, apa infuzata, (nu se servesc bauturi alcoolice).
"Calypso" - bar la piscina - este deschis intre 10:15-17:45 si se pot servi: cafea filtru, bauturi pe baza de espresso, cafe instant, apa, bauturi racoritoare, ceaiuri din fructe si plante, vin la pahar, bere draft, sucuri de fructe, brandy, ouzo, raki, bauturi alcoolice internationale (lichior, gin, vodka, rom, tequila si whiskey), selectie de inghetata si bauturi granita (sampanie sau cognac nu sunt incluse).
Pavilion la plaja - este deschis intre 10:15-17:45 si se pot servi: cafea filtru, bauturi pe baza de espresso, cafea instant si greceasca, apa plata, bauturi racoritoare, ceaiuri din fructe si plante, sucuri de fructe, bauturi granita, vin la pahar, bere draft.
"Minos" - bar principal - deschis intre 18:00-23:00, se pot servi: cafea filtru, bauturi pe baza de espresso, cafea instant, apa, bauturi racoritoare, ceaiuri din fructe si plante, vin la pahar, bere draft, sucuri de fructe, brandy, ouzo, raki, bauturi alcoolice internationale (lichior, gin, vodka, rom, tequila si whiskey) (sampanie sau cognac, nu sunt incluse).
PACHET SPECIAL THALASSO 
In cadrul "Royal Mare Thalasso", intre 10:00-18:00, turistii cu sejur de minim 7 nopti (varsta de peste 16 ani) beneficiaza de: 1 masaj de relaxare (25min.), un tratament hidroterapeutic, Aqua Royal (35min.), un alt tratament hidroterapeutic cu baie cu jet de apa (20min.), acces gratuit la sauna, hammam si centrul fitness.
SPORTURI INCLUSE 
Lectii gratuite de yoga si pilates, mers nordic (bete incluse), sporturi nautice (placa cu vasle, canoe, hidrobicicleta), folosirea celor 4 terenuri de tenis pe iarba (pentru terenurile pe zgura se percepe o taxa), squash (cu rezervare in avans).
PLAJA SI PISCINE
Resortul dispune de plaja privata, 2 piscine exterioare principale, o piscina interioara.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Centru de talaso-terapie, teren de tenis, yoga, mici club, zona de joaca pentru copii, etc.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
ALDEMAR ROYAL MARE

Prognoza Meteo
ALDEMAR ROYAL MARE

Saturday
10-07-2021
Few clouds
27.8°C   32.3°C
Sunday
11-07-2021
Few clouds
27.4°C   30.8°C
Monday
12-07-2021
Clear Sky
26.2°C   31°C
Tuesday
13-07-2021
Clear Sky
21.9°C   35.3°C

Anunturi importante

Screen size: