Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

ALDEMAR ROYAL MARE SUITES

ANISSARAS, CRETA, GRECIA http://www.aldemar-resorts.gr

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul Aldemar Royal Mare Suites se afla la 7 minute fata de plaja si la 4 km de Hersonissos. Orasul Heraklion se afla la 20 km iar aeroportul Heraklion se afla la 23 km.

CAZARE

Camerele dispun de: tv prin satelit, uscator de par, seif, telefon, minibar(contra cost), wi-fi, articole de toaleta.
Bungalow garden view room sunt dotate cu: pat matrimonial sau 2 paturi twin, tv prin satelit, uscator de par, seif, telefon, minibar, articole de toaleta. Camerele au vedere la gradina iar suprafata camerelor este de 30 m2.
Bungalow sharing pool view sunt dotate cu: pat matrimonial sau 2 paturi twin, tv prin satelit, uscator de par, seif, telefon, minibar, articole de toaleta, balcon. Camerele au vedere la piscine, iar suprafata camerei este de 30 m2.
Bungalow VIP premium sharing pool view sunt dotate cu: pat matrimonial sau 2 paturi twin, tv prin satelit, uscator de par, seif, telefon, minibar, articole de toaleta. Camerele au acces semi-privat la piscine, iar suprafata camerei este de 30 m2.

SERVICII

Contra cost: spalatorie
Gratuite: receptive 24/24, transport bagaje, wi-fi in zonele commune, laptop/tableta la cerere, wake-up call, masa la cutie la cerere.

FACILITATI

Restaurante:
CANDIA
Restaurantul mediteranean
La restaurantul Candia, sunt disponibile întotdeauna o serie de mâncăruri mediteraneene și vinuri fine. Royal Mare oferă o dietă sănătoasă în fiecare zi la restaurantul Spa, realizată din ingrediente complet naturale.
Cina: 19:00 - 01:00 a la carte
Oaspeții sunt rugați să se asigure că sunt îmbrăcați corespunzător în toate restaurantele și barurile (pantaloni scurți, pantaloni scurți de bermuda și costume de baie nu sunt permise)
EL GRECO(greek restaurant)
ALBATROS(beach restaurant)
ALLEGRO(snack bar)
SYMPOSSIO(restaurant principal)
ROYAL PALM(asian restaurant)

PLAJA SI PISCINE

Hotelul ofera piscine interioare si exterioare, iar plaja se afla la 7 minute.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Hotelul are sala de fitness, spa si welness.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: