Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

CRETAN VILLAGE ALDEMAR

ANISSARAS, CRETA, GRECIA http://www.aldemarhotels.com

  • -

  • Plaja si Piscine - Piscina cu tobogan

  • -

  • -

  • -

  • Localizare - Gradina

  • Localizare - Gradina

  • -

  • -

  • Servicii - restaurant

  • -

  • Sporturi si Activitati - Volei de plaja

  • Sporturi si Activitati - Biliard

  • CAZARE - Camera dubla cu vedere la mare

  • CAZARE - Harta camera familiala

  • Localizare - Harta complexului

  • Sporturi si Activitati - Miniclub

  • Sporturi si Activitati - Miniclub

  • Servicii - Snack bar

  • Servicii - Bar pe plaja

  • CAZARE - Apartament familial

  • CAZARE - Apartament familial

  • CAZARE - Camera dubla cu vedere la mare

  • CAZARE - Camera familiala

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este situat la 23 km de aeroportul international din Heraklion, 25 km de orasul Heraklion.

Hotelul este localizat la 2 km de Hersonissos. Hotelul este localizat pe spectaculoasa plaja de nisip in Limenas intr-un loc idilic si este construit in stilul caracteristic caselor cretane. Acest hotel este destinat atat familiilor cu copii cat si cuplurilor care doresc sa isi petreaca vacanta intr-un cadru de vis.
CAZARE

Hotelul este amenajat elegant intr-un decor verde cu gradini luxuriante si are 344 de camere aranjate in mai multe cladiri de 2 etaje fiecare.

Camerele duble cu vedere la gradina –  Sunt dotate cu aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, Tv sat cu canale de muzica, telefon, internet WIFI, minifrigider (vin, apa), seif (cu plata), balcon sau terasa cu vedere la gradina, set de accesorii cosmetic pentru baie. In camere se gaseste un pat matrimonial sau 2 paturi simple. Pot caza maxim 3 adulti sau 2 adulti si un copil.

Camerele duble cu vedere la mare– Sunt dotate cu aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, Tv sat cu canale de muzica, telefon, internet WIFI, minifrigider (vin, apa), seif (cu plata), balcon sau terasa cu vedere la mare, set de accesorii cosmetic pentru baie. In camere se gaseste un pat matrimonial sau 2 paturi simple. Pot caza maxim 3 adulti sau 2 adulti si un copil.

Camerele VIP dubla cu vedere la mare –Sunt dotate cu aer conditionat, baie cu cada, serviciu de preparare ceai si cafea, uscator de par, Tv sat cu canale de muzica, telefon, internet WIFI, minifrigider (vin, apa minerala), seif, balcon sau terasa, set de accesorii cosmetic pentru baie, papuci, halat de baie, set de accesorii cosmetice VIP, minibar (reumplut zilnic la sosire cu ceai, apa, cafea), cos de flori la sosire, prosoape de plaja. In camere se gasesc 2 paturi simple sau unul dublu. Pot caza maxim 3 adulti sau 2 adulti si un copil.

Camerele familiale –Sunt dotate cu aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, Tv sat cu canale de muzica, telefon, internet WIFI, minifrigider (vin, apa minerala), seif (cu plata), balcon sau terasa cu vedere la mare sau la gradina, set de accesorii cosmetice pentru baie. Sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si 2 canapele. Pot caza maxim  2 adulti cu 2 copii.

Camerele familiale sea view –au vedere la mare. Sunt dotate cu aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, Tv sat cu canale de muzica, telefon, internet WIFI, minifrigider (vin, apa minerala), seif (cu plata), balcon sau terasa cu vedere la mare sau la gradina, set de accesorii cosmetice pentru baie. Sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si 2 canapele. Pot caza maxim 2 adulti cu 2 copii.

Apartamentele familiale garden view – au vedere la gradina si sunt dotate cu aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, Tv sat, telefon, minifrigider (vin si apa), seif (cu plata), balcon cu vedere la mare sau la gradina, internet WIFI, set de accesorii cosmetic. Sunt formate din 2 camere cu usa de conexiune. Acestea au pat matrimonial si 2 canapele extensibile. Pot caza maxim  2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti si un copil.

Apartamentele familiale sea view – au vedere la mare si sunt dotate cu aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, Tv sat, telefon, minifrigider (vin si apa), seif (cu plata), balcon cu vedere la mare sau la gradina, internet WIFI, set de accesorii cosmetic. Sunt formate din 2 camere cu usa de conexiune. Acestea au pat matrimonial si 2 canapele extensibile. Pot caza maxim 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti si un copil.

SERVICII

Restaurantul principal Veranda serveste in sistem bufet: mic dejun, pranz si cina,

Snack barul Dionyssos serveste mic dejun tarziu, pranz, bauturi si gustari.

Tavern La Pergola, barul de pe plaja Thalassa deschis doar pe perioada verii, restaurant pentru copii Aldy.

Baruri-  toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale si unele de provenienta international sunt incluse in concept intre orele 10.30-0.00

Barul principal Panorama – serveste bauturi internationale, cocktailuri, vin, bere, coniac, ouzo, rachiu, bauturi racoritoare, sucuri, bauturi calde

Barul de la piscina Pelagos – serveste bere, apa, bauturi racoritoare, cafea, ceai si vin.

Barul de la piscina Fontana – serveste bere, apa, bauturi racoritoare, cafea, ceai, vin, ouzo, rachiu, coniac

Barul Milos - serveste bauturi internationale, cocktailuri, vin, bere, coniac, ouzo, rachiu, bauturi racoritoare, sucuri, bauturi calde.

FACILITATI

Fara plata –internet WIFI, securitate 24h, salvamar, camera de bagaje, transfer la hotelul Royal Mare Thalasso Center, credit card, patut pentru copii cu tarc, transfer catre Hersonissos.

Cu plata – schimb valutar, spalatorie si curatatorie, inchirieri masini, motocicleta si biciclete, taxi, internet café, magazine, bijuterie, minimarket, coafor, baby sitter, transferuri catre Heraklion si Ag Nikolaos,
PLAJA SI PISCINE

Plaja – Plaja cu pietricele. Sejlonguri si umbrele gratuite la piscina si la plaja. Prosoape de plaja cu garantie.

Piscina – hotelul are 4 piscine exterioare cu apa sarata si o piscina exterioara cu apa dulce, tobogan de 75 m si o piscina cu Jacuzzi.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Fara plata – sala de fitness, teren de tenis, jocuri de apa, polo, volei de plaja, minigolf, fotbal,        
baschet,   programe de animatie ziua si spectacole seara, table de sah in aer liber, sala de jocuri, bridge, concurs de dans, lectii de dans grecesc, lectii de gatit, bingo, sporturi de apa nemotorizate: canoe, hidrobicicleta, placi de surf, aerobic, step si gimnastica de apa, polo, darts, bingo, sala TV.
Facilitati pentru copii: loc de joaca, telefon cu radio pentru copii, miniclub intre 4-12 ani de 7 ori pe saptamana intre 10.00-18.00, activitati de divertisment, minidisco, maxi club 13 – 18 ani, mini bufet in miniclub cu piscoturi, sandvisuri, sucuri, apa, o inghetata pe copil, minirestaurant pentru cina.
Cu plata –teren de tenis cu nocturna, echipamentul de tenis, lectii de tenis, teren de golf la 7 km, calorie la 22 km, petreceri pe plaja, biliard, sauna, sporturi de apa, scufundari.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
CRETAN VILLAGE ALDEMAR

Prognoza Meteo
CRETAN VILLAGE ALDEMAR

Thursday
08-07-2021
Broken clouds
25.4°C   29°C
Friday
09-07-2021
Broken clouds
25.3°C   27.3°C
Saturday
10-07-2021
Scattered clouds
25°C   27.7°C
Sunday
11-07-2021
Few clouds
20.2°C   25.8°C

Anunturi importante

Screen size: