Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

IPANEMA BEACH & PARK

ARENAL, MALLORCA, SPANIA http://www.hotelipanemabeach.es/

  • Localizare - HOTEL

  • CAZARE - STANDARD

  • CAZARE - STANDARD

  • Servicii - RESTAURANT

  • Plaja si Piscine - PISCINA

  • Plaja si Piscine - PISCINA

loading ...
LOCALIZARE

Localizare: Hotelul Ipanema Park/Beach este situat la 400 m distanta de plaja din Arenal si la 17 km distanta de centrul Palma de Mallorca. 

CAZARE

 Cazare: Hotelul dispune de 173 camere duble, toate cu facilitati private, cu terasa sau balcon ce ofera vedere catre piscina sau catre gradina. Toate camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat individual, seif, TV, telefon, terasa, baby cot – sunt la cerere si sunt gratuite.
Camera standard - camerele standard sunt dotate cu terasa sau balcon ce ofera vedere catre piscina sau catre gradina. Toate camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat individual, seif, TV, telefon, terasa, baby cot – sunt la cerere si sunt gratuite.
Camera superior - camerele superior sunt dotate cu terasa sau balcon ce ofera vedere catre piscina sau catre gradina. Toate camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat individual, seif, TV, telefon, terasa, baby cot – sunt la cerere si sunt gratuite.

SERVICII

Servicii: Restaurantul a fost renovat in 2006. Restaurant principal in sistem bufet pentru mic dejun, pranz si cina. Hotelul ofera o selecție specială mare de brânzeturi și pâine si deasemenea meniu de vinuri naționale și internaționale variate. 

FACILITATI

Facilitati: receptie, restaurant care a fost complet renovat in 2004, bar, birou de schimb valutar, serviciu de taxi, seif (contra cost), salon TV. 

PLAJA SI PISCINE

Plaja si piscine: Hotelul se afla in apropierea plaje din Arenal, la o distanta de 400 m. Hotelul dispune deasemenea de piscina exterioara. 

SPORTURI SI ACTIVITATI

Sporturi si activitati:  inchiriere de bicilete, scutere, echipamente pentru sporturi acvatice. In apropiere se mai gaseste terenul de golf Son Antem care se afla la doar 6 km de hotel, Clubul de Tenis din Arenal care se afla la doar 300 m si care ofera 6 terenuri de tenis, dar si spatii pentru bowling, squash, sala de gimnastica. 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: