Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

St George Palace

BANSKO, BULGARIA http://www.stgeorgespabansko.com

  • CAZARE - Appartment

  • CAZARE - Appartment

  • CAZARE - Appartment

  • CAZARE - Standard room

  • Restaurant a' la carte - Restaurant a la carte

  • Exterior - Exterior hotel

  • Exterior - Exterior hotel

  • Exterior - Gradina hotel

  • Exterior - Exterior hotel

  • Exterior - Exterior

  • Piscina interioara - Piscina interioara

  • Restaurant - Restaurant

  • Sauna - Sauna

  • Centru SPA - Centru Spa

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este situat la aproximativ 500 de metri de statia de telegondola si de centrul statiunii Bansko.

CAZARE

Construit in anul 2009, hotelul are o cladire de 5 etaje, cu un total de 83 camere.

Standard room are o suprafata de aproximativ 42 mp, cu doua paturi sau un pat dublu si nu este posibilitate pentru pat suplimentar (maxim 2 adulti). Dotari camera: balcon, incalzire centralizata, fierbator, Tv satelit, radio, telefon, minibar sau minifrigider, wi fi (gratuit), parchet laminat, baie cu cabina de dus, uscator de par si halat de baie.

Studio room are o suprafata de aproximativ 43-53 mp, o camera mai spatioasa cu un pat dublu si un pat suplimentar care poate fi un fotoliu extensibil sau canapea (maxim 3 adulti). Dotari camera: balcon, incalzire centralizata, fierbator, Tv satelit, radio, telefon, minibar sau minifrigider, wi fi (gratuit), parchet laminat, baie cu cabina de dus, uscator de par si halat de baie, chicineta cu tacamuri, plita de gatit,aspirator, fier de calcat si masa de calcat.

Appartment 1 bedroom are o suprafata de aproximativ 66-71 mp,  un dormitor cu un pat dublu si un living cu canapea extensibila, baie cu cabina de dus sau cada (maxim 2 adulti + 2 copii). Dotari camera: balcon, incalzire centralizata, fierbator, Tv satelit, radio, telefon, minibar sau minifrigider, wi fi (gratuit), parchet laminat, baie cu cabina de dus, uscator de par si halat de baie, chicineta cu tacamuri, plita de gatit,aspirator, fier de calcat si masa de calcat.

Appartment 2 bedrooms are o  suprafata de aproximativ 97 mp, doua dormitoare cu pat dublu in fiecare dintre acestea si un living cu canapea extensibila, baie cu cabina de dus sau cada (maxim 4 adulti + 2 copii). Dotari camera: balcon, incalzire centralizata, fierbator, Tv satelit, radio, telefon, minibar sau minifrigider, wi fi (gratuit), parchet laminat, baie cu cabina de dus, uscator de par si halat de baie, chicineta cu tacamuri, plita de gatit,aspirator, fier de calcat si masa de calcat.

SERVICII

Mic dejun/Demipensiune/All inclusive

Descriere All inclusive

-        mic dejun (07:30-10:00) cu bauturi incluse: cafea, ceai, lapte, bauturi racoritoare, apa

-       Pranz (12:00-14:00) cu bauturi incluse: bauturi alcoolice locale si bauturi racoritoare, ceai, cafea, bere la draft, vin

-       Gustari dupa amiaza (16:00-17:00) cu produse de patisserie, salate, gratar, pizza, paste, fructe, biscuit, dulciuri si bauturi incluse: : bauturi alcoolice locale si bauturi racoritoare, ceai, cafea, bere la draft, vin

-       Cina (19:00-21:00) cu bauturi incluse: : bauturi alcoolice locale si bauturi racoritoare, ceai, cafea, bere la draft, vin

Nu sunt incluse: bauturi de import, cocktailuri, espresso etc si bauturi in lobby bar.

FACILITATI

Receptie cu seif de inchiriat (cu plata), room service (cu plata), wifi in spatiile publice (fara plata), lobby bar, restaurant principal, restaurant a la carte, sala de jocuri, doctor la cerere, coafor si centru de infrumusetare.

Pentru copii, hotelul ofera patut (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii la piscine, mini club 14:00-22:00 (gratuit), jocuri electronice (cu plata).

Parcare exterioara este gratuita, dar sunt locuri limitate.

Hotelul accepta caini pana in 10 kg, dar cu confirmare in avans din partea hotelului si este cu plata.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Fara plata: acces la piscine cu apa mineral, sauna, sauna aromatica, baie de aburi, Jacuzzi, fitness, wi fi in intregul hotel, spatiu de depozitare skiuri, transport la statia de telescaun la un program prestabilit.

Cu plata: tenis de masa, billiard, masaj, baie turceasca, tratamente spa etc

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
St George Palace

Prognoza Meteo
St George Palace

Wednesday
14-07-2021
Few clouds
16.1°C   29.5°C
Thursday
15-07-2021
Scattered clouds
16.5°C   29.2°C
Friday
16-07-2021
Scattered clouds
16.7°C   28°C
Saturday
17-07-2021
Scattered clouds
13.6°C   25.6°C

Anunturi importante

Screen size: