Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

GREEN BEACH RESORT BODRUM

BODRUM, TURCIA http://www.greenbeachresortbodrum.com/

  • Localizare - Hotelul Green Beach Bodrum

  • Localizare - Hotelul Green Beach Bodrum

  • Receptie - Hotelul Green Beach Bodrum

  • Lobby - Hotelul Green Beach Bodrum

  • CAZARE -  Club Room

  • CAZARE -  Hotel Room

  • Piscina exterioara - Hotelul Green Beach Bodrum

  • Piscine pentru copii -  Hotelul Green Beach Bodrum

  • Piscina interioara - Hotelul Green Beach Bodrum

  • Bar - Hotelul Green Beach Bodrum

  • Plaja si Piscine - Hotelul Green Beach Bodrum

loading ...
LOCALIZARE
Hotelul Green Beach Bodrum este situat în Golful Gündoğan, se afla la 25 km de centrul orasului Bodrum si la 45 km de Aeroportul Milas. Hotelul s-a deschis in anul 1995 si a fost renovat in 2016, avand o o suprafata de 66.000 mp.
CAZARE
Hotelul dispune de o cladire si 2 cluburi avand o capacitate totala de 479 camere.
Club Room: 275 de camere cu vedere la mare sau uscat, dotate cu aer conditionat, mini-frigider, televizor, telefon si uscator de par.
Hotel Room: 168 de camere standard cu vedere la mare sau uscat, dotate cu aer conditionat, mini-frigider, televizor, telefon si uscator de par. Family Room: prevazute cu 2 camere despartite, avand vedere la mare sau uscat, dotate cu aer conditionat, mini-frigider, televizor, telefon si uscator de par.
Deluxe Family Room: camerele au vedere la mare sau uscat, dotate cu aer conditionat, mini-frigider, televizor, telefon si uscator de par.
SERVICII
AI - ALL INCLUSIVE.
Restaurantul serveste micul dejun, pranzul si cina de tip bufet suedez si in sistem a' la carte. Se poate alege Restaurantul Italian sau Restaurantul Otoman intre orele 19:30 - 22:00. Rezervarile la restaurantele a' la carte se fac numai o singura data cu o zi inainte, la receptia hotelului. Toate bauturile alcoolice, nealcoolice si de origine locala sunt incluse in conceptul All Inclusive, insa bauturile importate si cele servite in barurile hotelului dupa ora 23:00 sunt contra-cost.
FACILITATI
Cu plata: seif, biliard, sporturi nautice cu motor, scufundari, canoe, biciclete de mare, curatatorie chimica, mini market, doctor, sala de jocuri, spa, masaj, internet cafe, servicii foto, cafea turceasca, room service 24 de ore pe zi, bauturi de import, asistenta medicala, schimb valutar, baie turceasca, fitness, sauna, baie finlandeza, activitati sportive, discoteca, aerobic, inchirieri masini, magazine.
Fara plata: TV cu satelit, mini frigider, telefon, uscator de par, aer conditionat, șah, parcare, apa in sticla inchisa este incarcata. Cladirea principala a hotelului are un lift in fata, pentru a oferi acces usor la plaja. Hotelul Green Beach dispune de 2 camere speciale pentru persoanele cu handicap.
PLAJA SI PISCINE
Hotelul Green Beach Resort  dispune de plaja proprie cu nisip si pietricele, ponton cu umbrele, sezlonguri, saltele - gratuite,  5 piscine (3 piscine in aer liber, 1 piscina interioara, 1 piscina cu tobogane de apa) si 2 piscine cu sectiune pentru copii. 
SPORTURI SI ACTIVITATI
Cu plata: inotul, scufundari, baie turceasca si sauna, masaj, salon de coafura, salon de infrumusetare, tenis, baschet, mini Fotbal, tenis de masa, volei pe plajă, mini golf, sala de fitness.
Fara plata: activitati de divertisment, club pentru copii, parc acvatic, loc de joaca.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
GREEN BEACH RESORT BODRUM

Prognoza Meteo
GREEN BEACH RESORT BODRUM

Wednesday
14-07-2021
Few clouds
23.8°C   32.2°C
Thursday
15-07-2021
Clear Sky
23.7°C   31.1°C
Friday
16-07-2021
Clear Sky
23.7°C   32.1°C
Saturday
17-07-2021
Clear Sky
23.3°C   27.5°C

Anunturi importante

Screen size: