Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

TITANIC DELUXE BODRUM

BODRUM, TURCIA http://www.titanic.com.tr/titanicdeluxebodrum/default-en.html

  • Localizare - Vedere generala

  • Facilitati - Lobby

  • CAZARE - Camera standard sea view

  • CAZARE - Camera standard sea view sea side

  • Plaja si Piscine - Deluxe sea view

  • CAZARE - Deluxe family sea view

  • Sporturi si Activitati - Sala fitness

  • Sporturi si Activitati - Aqua park copii

  • Plaja si Piscine - Piscina

  • Restaurant a' la carte - Restaurant

  • Facilitati - SPA

loading ...
LOCALIZARE
Hotelul este situat la o distanta de 15 km de aeroportul Milas din Bodrum, si la o distanta de 25 km de centru orasului,37 km de orasele Kos si Didim, situat pe golful Güvercinlik.
SERVICII
All inclusive
 
Turistii pot alege sa serveasca mesele fie la restaurantul principal, fie la restaurantul a la carte si restaurant cu specific italian.  Hotelul are bar la piscina unde se pot servi bauturi racoritoare, dispune si de o cofetarie,  cu specific frantuzesc. De asemenea la restaurant se poate servi si inghetata de la barurile special amenajate.
FACILITATI
Hotelul are receptie deschisa 24 ore, valet, parcare fara plata, express check in, curatenie zilnica, aparat pentru lustruirea pantofilor, loc de joaca pentru copii, wi-fi gratis,spalatorie si curatatorie, fax, fier de calcat, inchirieri masina, coafor, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri, doctor.
PLAJA SI PISCINE
Hotelul a fost deschis in anul 2016 si are camere ce combina stilul modern cu cel natural.

Camera standard sea view-toate camerele au vedere la mare cu o suprafata de 39-44-47 m² capacitate maxima 3 persoane(2 adulti+1 copil sau 1 adult+2 copii sau 3 adulti) si dispune de: dormitor cu pat twin sau doua paturi de o persoana , baie cu cabina de dus, canapea, birou de lucru si balcon. Camera are urmatoarele dotari: wi-fi, TV satelite, fier de calcat, minibar, aer conditionat, seif, telefon, wi-fi, sistem electronic de inchidere si deschidere a camerei.

Camera standard sea side view
- toate camerele au vedere la mare cu o suprafata de 39-44-47 m² capacitate maxima 3 persoane(2 adulti+1 copil sau 1 adult+2 copii sau 3 adulti) si dispune de: dormitor cu pat twin sau doua paturi de o persoana , baie cu cabina de dus, canapea, birou de lucru si balcon. Camera are urmatoarele dotari: wi-fi, TV satelite, minibar, aer conditionat, fier de calcat, seif, telefon, wi-fi, sistem electronic de inchidere si deschidere a camerei.

Superior sea view- toate camerele au vedere la mare, si cu o suprafata totala de 51 m²' cu o capacitate de 3 persoane, (2 adulti+1 copil sau 1 adult+2 copii sau 3 adulti) si dispune de: dormitor cu pat twin sau doua paturi de o persoana , baie cu cabina de dus si chiuveta de baie dubla, canapea, birou de lucru si balcon. Camera are urmatoarele dotari: wi-fi, TV satelite, minibar,fier de calcat, aer conditionat, seif, telefon, wi-fi, sistem electronic de inchidere si deschidere a camerei.

Family room- toate camerele au vedere la mare cu o suprafata de m2, o capacitate de 4 persoane( 2 adulti+2 copii, 1 adult+3 copii, 3 adulti+1 copil, 4 adulti) alcatuita din doua dormitoare cu un pat dublu, dormitorul copiilor cu pat dublu, o canapea, doua bai separate cu dus, birou de lucru si balcon. Dormitorul copiilor include TV LCD, dulapuri pentru copii, si dotari special pentru copii.

Deluxe sea view- toate camerele au vedere la mare cu o suprafata de 80-85 m2, cu o capacitate de 4 persoane( 2 adulti+2 copii, 1 adult+2 copii si 3 adulti) alcatuita dintr-un pat dublu. Fiecare camera are un dressing special cu dulapuri, cu canapea, baie cu cabina de dus si cada, separeu cu canapea, birou de lucru, si balcon. Baia are design special in camerele deluxe, de asemenea au si TV rotabil pentru a oferi o experienta unica.
 
Deluxe family sea view-toate camerele au vedere la mare cu o suprafata totala de 90 m2,cu o capacitate maxima de 6 persoane (2 adulti+3 copii, 1 adult+3 copii, 3 adulti+3 copii, 4 adulti+2 copii, 5 adulti+ 1 copil) cu un living room spatios, un dormitor matrimonial cu pat dublu, dormitorul copiilor cu pat dublu, doua bai separate, birou de lucru si balcon. Alaturat de living room se afla un spatiu de masa pentru 6 persoane cu o mini bucatarie. Dormitorul copiilor include TV LCD, dulapuri pentru copii, si dotari special pentru copii.
PLAJA SI PISCINE
Hotelul dispune de o plaja de 350m, cu plaja privata de nisip, sezlonguri si umbrele, prosop de plaja gratuit, yacht-uri private, piscina exterioara , piscină interioară, piscină în aer liber piscină pentru copii, aqua park, tobogane, instructori autorizati pentru aqua park, aqua park pentru adulti
SPORTURI SI ACTIVITATI
Centru SPA- sauna, baie turceasca, masaje, servicii spa( peeling, special therapy), VIP massage room, saloane, masaj facial, salon par, fitess club, tenis de masa, aerobic dance, step, yoga si pilates, mini footbal, basket, volleyball, water polo, 2 terenuri de tenis, jocuri electronice, play station.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
TITANIC DELUXE BODRUM

Prognoza Meteo
TITANIC DELUXE BODRUM

Wednesday
16-06-2021
Scattered clouds
16.7°C   22.4°C
Thursday
17-06-2021
Few clouds
15.7°C   26.3°C
Friday
18-06-2021
Clear Sky
17.4°C   27.9°C
Saturday
19-06-2021
Clear Sky
20.7°C   28.5°C

Anunturi importante

Screen size: