Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.
- DELUXE APART

SAVOY CENTRAL DUBAI APART

BUR DUBAI , DUBAI, Emiratele Arabe Unite http://www.savoydubai.com

  • CAZARE - vedere hotel

  • Servicii -  receptie

  • Servicii - coffee shop

  • Facilitati - health club

  • Facilitati - piscina exterioara

  • CAZARE - family studio

  • CAZARE - executive studio

  • -

loading ...
LOCALIZARE
Hotelul Savoy Central este ideal localizat in Bur Dubai, in spatele Computer Street, aproape de Port Rashid. Hotelul se afla la doar cateva minute de centrele comerciale mondene si cartierele de afaceri ale Dubai-ului. Incadrat de imprejurimile culturale unice ale orasului, hotelul ofera acces usor catre obiective precum Muzeul Dubai, Marea Moschee, etc. Hotelul Savoy Central ofera un mix perfect al mostenirii culturale impreuna cu confortul shopping-ului in mall-urile din imprejurimi.
CAZARE
Hotelul Savoy Central cuprinde 154 de unitati de cazare spatioase, prevazute cu chicinete complet echipate, oferind un sentiment de intimitate , calm si liniste.
Suita Family Studio:avand o suprafata de 44 mp, poate gazdui maxim 4 adulti si 2 copii; ofera 2 paturi Queen size si o canapea; baie proprie cu bidet, cada, dus si uscator de par; chicineta echipata complet; cuptor cu microunde; frigider; aparat pentru ceai si cafea; masina de spalat; fier si masa de calcat; aer conditionat cu control individual; telefon; LED TV; seif; conexiune gratuita la internet WiFi; detectoare electronice de fum; usi cu inchidere electronica.
Executive Studio: 41 mp, poate gazdui maxim 4 persoane (3adulti, 1copil); ofera un pat King size sau paturi TWIN plus o canapea, baie proprie cu bidet, cada, dus si uscator de par; masina de spalat; fier si masa de calcat; chicineta echipata complet; aparat pentru cafea; aer conditionat cu control individual; telefon; LED TV; seif; detectoare de fum; usi cu inchidere electronica; conexiune gratuita la internet WiFi.
SERVICII
Hotelul ofera servicii concierge 24 ore; receptie 24 ore; securitate 24 ore; menaj zilnic; mic dejun servit ntre orele 07.00-10.30,  meniu a la carte pentru pranz si cina; babysitting la cerere; servicii de schimb valutar; servicii de lustruire a pantofilor; doctor la cerere.
Nota: Perioada minima Revelion:  28.12.2016-02.01.2017
Hotelul nu ofera servicii speciale in perioada sarbatorilor de Craciun si Revelion(mese festive, etc.)


FACILITATI
Hotelul Savoy Central Apartments dispune de un club de sanatate cu sala de gimnastica, sauna si baie cu aburi; sala de conferinte si petreceri; spalatorie si curatatorie chimica; internet WiFi gratuit de mare viteza in zona lobby si in zona piscinei; camera pentru depozitarea bagajelor; parcare gratuita.
PLAJA SI PISCINE
Hotelul ofera piscina exterioara cu control al temperaturii si piscina pentru copii. Hotelul asigura transport gratuit cu autobuzul catre plaja invecinata.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Hotelul pune la dispozitia turistilor un club de sanatate cu sala de gimnastica prevazuta cu o gama larga de echipamente avansate.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
SAVOY CENTRAL DUBAI APART

Prognoza Meteo
SAVOY CENTRAL DUBAI APART

Wednesday
07-07-2021
Few clouds
30.6°C   42.7°C
Thursday
08-07-2021
Clear Sky
31.3°C   43°C
Friday
09-07-2021
Clear Sky
30.3°C   43°C
Saturday
10-07-2021
Scattered clouds
29.7°C   46.3°C

Anunturi importante

Screen size: