Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.
- DELUXE APART

SAVOY CREST APARTMENTS HOTEL

BUR DUBAI , DUBAI, Emiratele Arabe Unite http://www.savoydubai.com

  • CAZARE -  vedere hotel

  • CAZARE -  suita studio

  • CAZARE -  suita one bedroom

  • CAZARE -  two bedroom living area

  • CAZARE -  savoy crest bathroom

loading ...
LOCALIZARE
Hotelul Savoy Crest Apartments, este localizat central, in inima orasului Dubai, in Bur Dubai. Se afla in apropierea plajei Jumeirah si la doar 20 minute de Aeroportul International Dubai. La mica distanta de hotel se afla statia de metrou, bulevardul Sheikh Zayed, Dubai International Exhibition Centre, Dubai World Trade Centre si alte atractii majore precum Muzeul Dubai, Mall of the Emirates si bazarul Meena.
CAZARE
Hotelul dispune de 42 suite studio, 42 suite one bedroom si 14 suite two bedroom, fiecare dintre ele fiind bine decorate si avand facilitati moderne.
Suita Studio: are o suprafata de 42 mp; poate fi ocupata de maxim 4 persoane (3 adulti, 1 copil) si ofera un pat King size si o canapea sau paturi TWIN si o canapea ; baie proprie cu cada, bideu si uscator de par; fier de calcat; frigider cu congelator; aer conditionat cu control individual; multi-channel LED TV; telefon; conexiune gratuita la internet WiFi ; adaptoare prize; detectoare de fum; usi cu inchidere electronica; chicineta echipata complet ; aparat pentru cafea; cuptor cu microunde.
Suita One Bedroom: are o suprafata de 83 mp; poate fi ocupata de maxim 4 persoane (3adulti, 1copil) se deschide catre balcon si ofera un pat King size sau paturi TWIN; baie individuala cu bidet, cada, cabina de dus si uscator de par; sauna; fier si masa de calcat; living cu o canapea mare si zona pentru servirea cinei; bucatarie complet echipata cu frigider mare, aparat pentru cafea, cuptor cu microunde; masina de spalat; TV cu ecran LCD sau plasma; conexiune gratuita la internet WiFi; aer conditionat; adaptoare prize; detectoare de fum; usi cu inchidere electronica.

Suita Two Bedroom: are o suprafata de 148 mp; poate fi ocupata de max 6 persoane (4adulti, 2 copii) si ofera doua dormitoare cu un pat king size si 2 paturi twin; living cu zona de servire a cinei, canapea; baie individuala cu bidet, cada si uscator de par; balcon; bucatarie complet echipata, frigider, aparat pentru cafea, cuptor cu microunde; masina de spalat; fier si masa de calcat; multi-channel TV; telefon; adaptoare prize; detectoare de fum; aer conditionat cu control individual.
SERVICII
Hotelul ofera servicii concierge 24 ore; receptie 24 ore; securitate 24 ore; menaj zilnic; mic dejun intre orele 07.00-10.30,  meniu a la carte pentru pranz si cina; babysitting la cerere; servicii de schimb valutar; servicii de lustruire a pantofilor, doctor la cerere.

Nota: Perioada minima Revelion: 28.12.2016-02.01.2017
Hotelul nu ofera servicii speciale in perioada sarbatorilor de Craciun si Revelion(mese festive, etc.).



FACILITATI
Hotelul Savoy Crest Apartments dispune de un club de sanatate cu sala de gimnastica, sauna si baie cu aburi; spalatorie si curatatorie chimica; internet WiFi gratuit de mare viteza in zona lobby si in zona piscinei; camera pentru depozitarea bagajelor; parcare gratuita.
PLAJA SI PISCINE
Hotelul ofera piscina exterioara cu control al temperaturii si piscina pentru copii. Hotelul asigura transport gratuit cu autobuzul catre plaja invecinata, Jumeirah Public Beach.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Hotelul pune la dispozitia turistilor un club de sanatate cu sala de gimnastica prevazuta cu o gama larga de echipamente avansate. Deasemenea , mesele de biliard sunt puse la dispozitia turistilor.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
SAVOY CREST APARTMENTS HOTEL

Prognoza Meteo
SAVOY CREST APARTMENTS HOTEL

Sunday
04-07-2021
Few clouds
29.5°C   45.1°C
Monday
05-07-2021
Few clouds
29.7°C   45.8°C
Tuesday
06-07-2021
Few clouds
29.6°C   44.2°C
Wednesday
07-07-2021
Few clouds
31.4°C   41.8°C

Anunturi importante

Screen size: