Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

ANZAC

CANAKKALE, TURCIA http://www.anzachotel.com

  • Localizare - hotel-vedere generala

  • Servicii - lobby

  • CAZARE - baie camera

  • CAZARE - camera dubla

  • CAZARE - camera tripla

  • CAZARE - holul hotelului

  • Servicii - mic dejun

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este situat langa Turnul cu ceas istoric , la o distanta de port de 50m. Distanta pana la zonele commune sunt : biroul de informare  turistica la 20m, Peninsula Gallipoli la 3km,aeroportul Ataturk din Istanbul la 320 km, aeroportul Izmir Adnan Menderes la 330km.

A fost renovat complet in luna martie 2012.

CAZARE
Hotelul are o capacitate de 25 de camere cu un numar total de 60 paturi. Ca si tipuri de camere hotelul dispune de cameer pentru nefumatori, camere cu vedere la mare, camere cu vedere la sit-ul istoric si la oras. Fiecare camera are un design modern si elegant si este dotata cu split, aer conditionat, incalzire central, tv LCD, sistem TV prin satelit, minibar, birou de lucru, wirless –gratuit, telefon cu line directa, seif electronic, serviciu de trezire , baie. Camerele pot fi aranjate in functei de capacitatea de cazare astfel: un pat dublu, 2 paturi twin, un pat dublu +1 pat single sau 3 paturi de cate o persoana.
SERVICII

Mic dejun, Demipensiune sau Pensiune completa

Hotelul dispune de o Café& Bistro cu o capacitate de max 35 de persoane care ofera un mediu exclusivist si un décor de lux, un Restaurant interior Anzac cu o capacitate de max 50 persoane in care se pot servi produse din bucataria internatonala. 

Ca si bauturi se pot servi vinuri locale, bere , etc precum si bauturi calde. 

In cadrul restaurantului Anzac se poate servi micul dejun tip bufet, cu prozimativ 40 feluri de mancare , inclusive tort de casa  si produse de patisserie, legume proaspete, fructe, iaurt. 

FACILITATI
Hotelul oferta un décor unic si confort superior. Dispune de un lobby confortabil si relaxant, cu vedere la sit-ul istoric. Ofera acces gratuity la wirless. Dispune de un calculator cu conexiune la internet , centru de afaceri, biblioteca, sah, dart, split, aer conditionat, incalzire central, lift, spalatorie, calcatorie, critorie, seif, sala TV, room service, receptie deschisa 24 de ore,  
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
ANZAC

Prognoza Meteo
ANZAC

Thursday
08-07-2021
Few clouds
23.4°C   30.8°C
Friday
09-07-2021
Scattered clouds
22.6°C   31.4°C
Saturday
10-07-2021
Few clouds
21.4°C   31.1°C
Sunday
11-07-2021
Clear Sky
18.6°C   31.3°C

Anunturi importante

Screen size: