Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

Aquahouse Hotel & Spa

CONSTANTIN & ELENA, BULGARIA

  • -

  • -

  • -

  • Facilitati - lobby

  • Plaja si Piscine - Piscina exterioara

  • Plaja si Piscine - Piscina interioara

  • -

  • -

  • -

loading ...
LOCALIZARE

Aquahouse Hotel &Spa 5*este situat in statiunea Sf.Constantin si Elena,la 8 km de orasul Varna si 50 m de plaja.

CAZARE

Deluxe King Park View:au aprox.39 m2,vedere la gradina,pat king,aer conditionat,minibar(contra cost/o sticla de apa de 1,5/zi este gratuita),TV satelit,Wi-Fi gratuit,seif gratuit,balcon,facilitati pentru ceai si cafea. 

Deluxe Park View:au aprox.41-43 m2,vedere la gradina,doua paturi twin sau pat dublu,aer conditionat,minibar(contra cost/o sticla de apa de 1,5/zi este gratuita),TV satelit,Wi-Fi gratuit,seif gratuit,balcon,facilitati pentru ceai si cafea. 

Deluxe Sea View:au aprox.41-43 m2,vedere la mare,doua paturi twin sau pat dublu,aer conditionat,minibar(contra cost/o sticla de apa de 1,5/zi este gratuita),TV satelit,Wi-Fi gratuit,seif gratuit,balcon,facilitati pentru ceai si cafea. 

Superior Park View:au aprox.47 m2,vedere la gradina,doua paturi twin sau pat dublu,sofabed,aer conditionat,minibar(contra cost/o sticla de apa de 1,5/zi este gratuita),TV satelit,Wi-Fi gratuit,seif gratuit,balcon,facilitati pentru ceai si cafea. 

Superior Sea View:au aprox.47 m2,vedere la mare,doua paturi twin sau pat dublu,sofabed,aer conditionat,minibar(contra cost/o sticla de apa de 1,5/zi este gratuita),TV satelit,Wi-Fi gratuit,seif gratuit,balcon,facilitati pentru ceai si cafea. 

Executive Sea View:au aprox.47 m2,vedere la mare,doua paturi twin sau pat dublu,sofabed,aer conditionat,minibar(contra cost/o sticla de apa de 1,5/zi este gratuita),TV satelit,Wi-Fi gratuit,seif gratuit,balcon,facilitati pentru ceai si cafea. 

Premium Family Sea View:au aprox.41 m2,vedere la mare,doua paturi twin sau pat dublu,sofabed,aer conditionat,minibar(contra cost/o sticla de apa de 1,5/zi este gratuita),TV satelit,Wi-Fi gratuit,seif gratuit,balcon,facilitati pentru ceai si cafea. 

SERVICII

All Inclusive Ultra Plus 

FACILITATI

Aquahouse Hotel&Spa este deschis in 2022,are receptie 24h,lobby,piano bar in lobby,restaurant principal,restaurant a-la-carte,green restaurant,bar la piscina,5 piscine exterioare,6 piscine interioare,din care una cu apa termala,sali de conferinte,centru SPA.

PLAJA SI PISCINE

 Hotelul este situat la 50 m de plaja,are 5 piscine exterioare,piscina pentru copii cu tobogane,6 piscine interioare dintre care una cu apa termala.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
Aquahouse Hotel & Spa

Prognoza Meteo
Aquahouse Hotel & Spa

Anunturi importante

Screen size: