Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

LE ROYAL HAMMAMET

HAMMAMET , TUNISIA http://www.leroyal.com/en/AFRICA/hammamet-tunisia

  • Localizare - Prezentare generala.

  • Hotel -

  • Piscina exterioara -

  • Localizare - Vedere generala.

  • Localizare - Prezentare generala.

  • Facilitati - Sala de conferinte

  • CAZARE - Camera

  • Facilitati - Centru SPA

  • Cafenea - Cafenea maura

  • Plaja si Piscine - Piscina interioara.

  • Plaja si Piscine - Plaja

  • Plaja si Piscine - Piscina

  • Sporturi si Activitati - Sporturi nautice

  • Sporturi si Activitati - Teren tenis.

loading ...
LOCALIZARE
Hotelul Le Royal Hammamet 5* este situat la o distanta de 55 km fata de Enfidha Hammamet Airport, la aproximativ 1 km de portul Yasmine Hammamet, si in proximitatea unor centre culturale si orase din Tunisia, capitala fiind la o distanta de aproximativ 60 km.
CAZARE
Acest hotel de 5 stele, dispune de 266 de camere si suite cu vedere la plaja din Yasmine Hammamet si la gradina . Toate camerele au acces gratuit la internet, TV satelit interactiv, voice mail, aer conditionat, balcon mobilat, apa si fructe gratis.
SERVICII
Mic Dejun sau Demipensiune sau  All Inclusive.
Hotelul dispune de 5 restaurante si 2 baruri deschise pe timpul verii si iernii.

SHEHRAZAD Restaurant - este un restaurant cu specific international cu o varietate larga de produse servite in stil buffet. Aici puteti servi micul dejun si cina .

ALHAMBRA - este un restaurant a' la carte cu o selectie de preparate, deschis doar pe timpul iernii unde se poate servi cina intre orele 19:00-23:00.

CAPRI RESTAURANT & ALI BABA MOORISH CAFÉ- Capri restaurant serveste preparate cu specific italian , in timp ce Ali Baba Moorish Cafe serveste cafea si ceai cu specific nord-african .

BREEZE ON POOL - este un reastaurant a' la carte foarte animat cu un specific mediteranean unde puteti servi pranzul si cina intre orele 12:00-20:00 la piscina, apoi cina tarzie intre orele 21:00-03:00 pe acoperisul restaurantului, special amenajat pentru a va bucura de privelistea unica.

AL WAHA- Lobby bar - este situat in holul hotelului, unde turistii se pot bucura de atmosfera eleganta si decorul stilat. Aici se pot servi cocktailuri si deserturi.

MURJANA SNACK BAR AND BEACH  - este situat pe plaja si este locul ideal pentru zilele insorite de vara unde se pot servi bauturi si snack-uri pe parcursul zilei, in timp ce seara turistii pot petrece la Shehrazad unde se organizeaza spectacole de cabaret.

 *Programul de functionare variaza in functie de sezon si conditiile meteorologice.
FACILITATI
Hotelul are receptie deschisa 24 ore, WI-FI gratuit, piscina exterioara, piscina interioara incalzita, miniclub copii, discoteca, teren tenis, boccia, baschet, polo pe apa, mini golf, gimnastica acvatica, tras cu arcul, sky jet, salt cu parasuta, barca cu “banana” , sky bus, schi pe apa, barca cu pedale,  echitatie, masini 4x4 de inchiriat, plimbare cu camila, centru SPA, salon de infrumusetare.
PLAJA SI PISCINE
Hotelul dispune de 4 piscine, doua situate in apropierea plajei + o zona pentru copii si 1 piscina interioara incalzita, plaja cu nisip fin.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Resortul dispune de 2 terenuri de tenis, teren de volei pe plaja, boccia, basket, polo pe apa, mini golf, gimnastica acvatica, tras cu arcul, ski jet, salt cu parasuta, barca cu “banana” , sky bus, ski pe apa, barca cu pedale, echitatie, masini 4x4 de inchiriat, plimbare cu camila.
The Shehrayar este un club de noapte cu animatii pentru adulti.
Fun Club- este un club special pentru copii.
The Royal Med SPA- este centrul spa al resortului unde va puteti relaxa si revigora, de asemenea aici puteti regasi o sala de fitness, salon de masaj, impachetari, tratamente faciale si coafor.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: