Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

AGRABELLA HOTEL

HERSONISSOS, CRETA, GRECIA http://www.agrabella.gr

  • Receptie - Receptie

  • Sporturi si Activitati - Biliard

  • Servicii - Restaurant principal

  • Servicii - Restaurant principal

  • Servicii - Lobby bar

  • Servicii - Restaurant

  • CAZARE - Camera economy

  • CAZARE - Camera superioara

  • CAZARE - Baie

  • Plaja si Piscine - Piscina exterioara

loading ...
LOCALIZARE
Hotelul este situat in centrul statiunii Hersonissos, in partea nordica a insulei Creta, la 25 km de Keraklion, 25 km de aeroportul din Heraklion, 120 m de de statia de autobuz, 180 m de plaja, langa magazine, restaurante si cafenele.
CAZARE
Hotelul are o cladire principala formata din 106 camere din care 2 camere sunt family si dintr-o anexa formata din 18 camere din care 3 camere sunt family.
Economy room-sunt dotate cu aer conditionat pentru incalzire/racire (cu plata: 50 euro/saptamana sau 10 euro/zi), balcon sau terasa cu vedere la imprejurimi, baie cu cada si draperii sau dus, telefon direct, mini frigider (cu plata: 20 euro/saptamana sau 3 euro/zi) , seif (cu plata: 15 euro/saptamana sau 3 euro/zi), TV satelit, cu canale internationale si canale de muzica, carduri Wi-fi sunt disponibile cu plata la logarea si delogarea din sistem, sunt mobilate simplu. Se pot caza intre 2-3 persoane.
Superior double-sunt dotate cu aer conditionat pentru incalzire/racire (gratuit), balcon sau terasa cu vedere la imprejurimi, baie cu cada si draperii sau dus, telefon direct, mini frigider (gratuit), seif (cu plata:15 euro/saptamana sau 3 euro/zi), TV satelit, cu canale internationale si canale de muzica, internet (gratuit), sunt mobilate simplu. Se pot caza intre 2-3 persoane.
Single room-sunt dotate cu aer conditionat pentru incalzire/racire (cu plata: 50 euro/saptamana sau 10 euro/zi), balcon sau terasa cu vedere la imprejurimi, baie cu cada si draperii sau dus, telefon direct, mini frigider (cu plata: 20 euro/saptamana sau 3 euro/zi) , seif (cu plata: 15 euro/saptamana sau 3 euro/zi), TV satelit, cu canale internationale si canale de muzica, carduri Wi-fi sunt disponibile cu plata la logarea si delogarea din sistem, sunt mobilate simplu. Se poate caza 1 persoana.
In camere se face curatenie de 6 ori pe saptamana de luni pana sambata. Prosoapele in camera se schimba in fiecare zi, asternuturile se schimba la 4 zile.
Patut pentru copii la cerere si costa 3 euro/zi.
SERVICII
Demipenisune 
Restaurant principal unde nu se fumeaza care ofera mancaruri traditionale grecesti si internationale:
-mic dejun continental bufet cald de la 08.00-09.30;
-cina 18.30-20.00 tip bufet cald.
 Hotelul are bar la piscina cu TV satelit.
FACILITATI
2 lifturi, receptie cu personal care vorbeste mai multe limbi straine disponibila 24 ore, lounge cu TV, cabina telefonica, inchiriere masini, ATV-uri, motociclete, biciclete, se  fac excursii in zona, fotograf, curatatorie si spalatorie, schimb valutar, camera pentru bagaje, parcare, serviciu de trezire, fax.
Animalele de companie nu sunt permise.
 
PLAJA SI PISCINE
Hotelul este situat la 180 m de plaja cu pietricele.
Piscina exterioara cu apa proaspata.
Sezlonguri, umbrele, dusuri exterioare separate pentru femei si barbati.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Cu plata: biliard, darts, tenis de masa, colt cu internet.
In exteriorul hotelului se gaseste teren de fotbal la 150 m de hotel, gimnastica interioara la 100 m de hotel, golf, scufundari, sporturi nautice pe plaja care sunt cu plata.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
AGRABELLA HOTEL

Prognoza Meteo
AGRABELLA HOTEL

Monday
12-07-2021
Clear Sky
23.7°C   29.3°C
Tuesday
13-07-2021
Clear Sky
23.8°C   29.7°C
Wednesday
14-07-2021
Clear Sky
25.1°C   29.9°C
Thursday
15-07-2021
Clear Sky
21.5°C   29.1°C

Anunturi importante

Screen size: