Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

ATRIUM PLATINUM HOTEL

IXIA, RODOS, GRECIA http://www.atriumplatinum.gr/

  • CAZARE - Deluxe sea side view

  • CAZARE - Deluxe sea side view

  • CAZARE - Deluxe sea side view

  • CAZARE - Deluxe sea view room

  • CAZARE - Deluxe sea view room

  • CAZARE - Deluxe sea view room

  • CAZARE - Deluxe sea view room

  • CAZARE - Deluxe sea view room

  • CAZARE - Deluxe junior suite sea view

  • CAZARE - Deluxe junior suite sea view

  • CAZARE - Deluxe junior suite sea view

  • CAZARE - Deluxe junior suite sea view

  • Bar - Rotonda bar

  • Bar - Chromata bar

  • Bar - Rotonda bar

  • Exterior - Exterior

  • Exterior - Exterior hotel

  • Sala fitness - Sala fitness

  • Gradina - Gradina

  • Intrare principala - Intrare principala

  • Lobby - Lobby

  • Piscina interioara - Piscina interioara

  • Piscina exterioara - Piscina exterioara

  • Receptie - Receptie

  • Restaurant - Tramonto restaurant

  • Restaurant - Porfyra restaurant

  • Restaurant - Koi restaurant

  • Restaurant - Elia restaurant

  • Restaurant - Arhipelagos restaurant

loading ...
LOCALIZARE

Localizare: Hotelul este situat in zona Ixia, la 5 km distanta de centrul medieval al Orasului Rhodos, 10 km distanta de Kalithea, aeroportul este la 15 km distanta ia la doar 100 m se afla statia de autobuz. 

CAZARE

 Chek-in 15:00 // Check-out 11:00

Cazare:  Hotelul este considerat unul dintre cele mai bune din Rhodos, deschis in 2011 si ofera  o varietate de tipuri de camere confortabile si luxos mobilate.
Deluxe sea side view  - camerele au o suprafata de 42 mp si sunt dotate cu TV, aer conditionat individual, acces internet WI FI, telefon direct, seif electronic, minibar, facilitati pentru preparare ceai si cafea, balcon, vedere partiala la mare. Baia dispune de 2 chiuvete si oglinda, cada Jacuzzi, halat de baie si papuci, uscator de par, produse de toaleta. Pot fi cazate 1 - 3 persoane.
Deluxe sea view room  - au o suprafata de 42 mp si sunt dotate cu TV, aer conditionat individual, acces internet WI FI, telefon direct, seif electronic, minibar, facilitati pentru preparare ceai si cafea, balcon, vedere la mare. Baia dispune de 2 chiuvete si oglinda, cada Jacuzzi, halat de baie si papuci, uscator de par, produse de toaleta. Pot fi cazate 1 - 3 persoane.
Junior suite sea view au o suprafata de 52 mp si sunt dotate cu TV, aer conditionat individual, acces internet WI FI , telefon direct, seif electronic, minibar, facilitati pentru preparare ceai si cafea, balcon, vedere la mare. Baia dispune de 2 chiuvete si oglinda, cada Jacuzzi, halat de baie si papuci, uscator de par, produse de toaleta. Pot fi cazate 2 - 4 persoane.
Camera Deluxe Junior suite sea view - camerele au o dimensiune de 52 mp, au vedere catre mare, dispun de TV LCD, aer conditionat individual, WI FI, telefon direct, facilitati pentru preparea ceaiului si a cafelei, baia dispune de 2 chiuvete si Jacuzzi.
Camera Deluxe sea view & pool  - camerele au o suprafata de 42 mp si sunt dotate cu TV, aer conditionat individual, acces internet WI FIi, telefon direct, seif electronic, minibar, facilitati pentru preparare ceai si cafea, balcon, vedere la mare sau catre piscina. Baia dispune de 2 chiuvete si oglinda, cada Jacuzzi, halat de baie si papuci, uscator de par, produse de toaleta. Pot fi cazate 1 – 3 persoane.
Executive room sea view - camerele au o dimensiune de 48 mp si sunt dotate cu TV LCD, aer conditionat individual, WI FI, telefon direct, seif electronic, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baia are 2 chiuvete, jacuzi, halat si papuci, uscator de par, oglinda cosmetica.
Execuite family suite SV & private pool - camerele au o dimensiune de 70 mp, sunt formate din 2 dormitoare cu zona de lounge, WI FI, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, balcon, TV LCD, aer conditionat individual, baia din dormitorul principal are 2 chiuvete si oglinzi, jacuzzi, halat si papuci, uscator de par, oglinda pentru cosmetica iar baia din camera a doua  are o chiuveta, dus, halat si papuci, uscator de par, oglinda pentru cosmetice, pot acomoda pana la 4 persoane si dispun de piscina propie de 14 mp.
Camera Executive suite sea view - camerele au o suprafata de 80 mp, formate dintr-un dormitor si lounge si dispun de TV LCD, aer conditionat individual, WI FI, telefon direct, seif electronic, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, mini bar, baia are 2 chiuvete, jacuzzi, halat si papuci, uscator de par, oglinda pentru cosmetice, pot acomoda pana la 3 persoane.
Camera Family Superior sea view  - Camerele au o suprafata de 80 mp, sunt formate dintr-un dormitor si  lounge/zona de dormit, balcon, TV LCD, aer conditionat individual, seif electronic, facilitati pentru ceai si cafea, mini bar, baia din dormitorul principal dispune de 2 chiuvete, jacuzzi, papuci si halat, uscator de par, oglinda pentru cosmetice iar baia a doua dispune de o chiuveta si oglinda, dus, papuci si halat, uscator de par, oglinda pentru cosmetice si  pot acomoda 4 persoane.
Camere Deluxe Junior suite sea view + pool - Camerele au o suprafata de 52 mp, dispun de balcon, TV prin satelit, WI FI, telefon drect, seif alectronic, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelier, mini bar, baia dispune de 2 chiuvetete si oglinzi, jacuzzi, halat si papuci, uscator de par, oglinda pentru cosmetice si pot acomoda 4 persoane.
Camerele suite sea view - Camerele au o suprafata de 68 mp, sunt formate din dormitor separat si zona de lounge, 2 balcoane mobilate,  TV prin satelit, A/C individual, WI FI, telefon direct, seif electronic, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baia dispune de 2 chiuvete si oglinzi, jacuzzi, papuci si halat, uscator de par, oghinda pentru cosmetica si pot acomoda 3 persoane. 

SERVICII

Servicii: Hotelul ofera 4 restaurante de top si 2 Baruri:
Restaurant Principal Archipelagos - deschis pentru mic dejun, pranz si cina.
Restaurant  A la Carte Porfyra - deschis pentru cina, se organizeaza cina tematice - necesita rezervare la receptie
Koi - specific Asiatic (oaspetii care au in pachet HB sau FB beneficiaza de reducere 30 %)
Restaurant A la Carte Elia & Tramonto - specific Mediteranean
Bar Chromata  - deschis de la 8.30 - 01.00, ofera seri tematice si Bar Rotonda la piscina - ofera bauturi alcoolice si racoritoare . 

FACILITATI

Facilitati: Receptie deschisa 24h, serviciu de trezire, camera penru bagaje, serviciu de Bine ai venit la sosire!, curatienie zilnica, perne antialergice, A/ C ( mai -octombrie), Parcare, WI FI, loc de joaca exterior, gimnastica, serviciu de schimb valutar,
Contra cost: Rom service, spalatorie si curatatorie, serviciu de inchirieri masini, baby sitting, sala de conferinta, piscina interioara, Centru SPA, coafor, biliard, ATM, medic, transfer de la /la aeroport, mini bar. 

PLAJA SI PISCINE

 Plaja si piscina: Piscina exterioara, piscina pentru copii cu sezlonguri si prosoape gratuite. Vizavi de hotel se afla plaja publica - accesibila tranversand strada sau prin tunel - un numar limitate de sezlonguri si umbrele sunt disponibile pentru oaspetii hotelului ( nu se accepta rezervarea lor).

SPORTURI SI ACTIVITATI

Sporturi si activitati: teren de tenis si squash, animatie atat pentru adulti cat si pentru copii, loc de joaca pentru copii in interior, mini disco, sporturi acvatice la plaja - contra cost.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
ATRIUM PLATINUM HOTEL

Prognoza Meteo
ATRIUM PLATINUM HOTEL

Tuesday
13-07-2021
Few clouds
25.1°C   29.8°C
Wednesday
14-07-2021
Few clouds
25.8°C   31.9°C
Thursday
15-07-2021
Clear Sky
27.1°C   32.1°C
Friday
16-07-2021
Clear Sky
23.1°C   37.8°C

Anunturi importante

Screen size: