Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

MOVENPICK JUMEIRAH LAKES TOWERS

JUMEIRAH BEACH, DUBAI, Emiratele Arabe Unite http://www.movenpick.com/en/middle-east/uae/dubai/dubai-jumeirah-lakes-towers/overview/

  • Localizare - vedere hotel

  • Localizare - vedere hotel

  • Servicii - receptie

  • Facilitati - Crema Lobby Lounge

  • Facilitati - bar

  • Facilitati - restaurant

  • Facilitati - restaurant- terasa

  • Facilitati - meeting room

  • Sporturi si Activitati - centru fitness

  • Plaja si Piscine - piscina exterioara

  • CAZARE - camera Superior

  • CAZARE - camera Superior- baie

  • CAZARE - camera Deluxe

  • CAZARE - camera Deluxe

  • CAZARE - camera Deluxe - birou

loading ...
LOCALIZARE
Contemporan, modern si elegant conceput, Hotelul Movenpick Jumeiraj Lakes Towers este situat intr-una dintre cele mai dinamice zone ale Dubai-ului - Jumeirah Lake Towers. Hotelul se afla la cativa pasi de celebrul bulevard Sheikh Zayed Road, deasemenea, se afla in apropierea cartierelor de afaceri infloritoare, a zonelor libere comerciale, la cateva minute distanta de cele mai reprezentative atractii ale orasului si la scurta distanta de statia de metrou. Avand privelistea lacurilor linistite si a impresionantului cartier Dubai Marina, acest hotel este o destinatie potrivita atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turistii veniti sa se relaxeze, o ocazie unica de a explora unul dintre cele mai captivante orase din lume.
CAZARE
Hotelul dispune de 168 de unitati de cazare concepute in stil contemporan si decorate pentru a oferi o primire calduroasa turistilor. Toate camerele dispun de conexiune gratuita la internet WiFi, TV cu ecran plat, aer conditionat, aparat pentru cafea si ceai, mini-bar, seif si o baie spatioasa avand cada si dus cu efect de ploaie.
Camera Superior (35mp): este mobilata modern si elegant, ceea ce creeaza o atmosfera primitoare in care turistii se pot relaxa admirand privelistea orasului; camera ofera pat King size sau paturi Twin; birou; zona de relaxare; uscator de par; fier si masa de calcat; exista camere pentru fumatori sau nefumatori in limita disponibilitatii; optiunea conexiunii intre camere;
Camera Deluxe (41-46mp): proiectata cu un simt sofisticat, camera este situata in partea din fata a hotelului, ceea ce ofera o priveliste fascinanta asupra complexului Dubai Marina sau a canalelor navigabile ale Lacurilor Jumeirah; camera are balcon; ofera optiunea unui pat King size sau a doua paturi Twin; zona de relaxare; birou; fier si masa de calcat; uscator de par; optiunea pentru camera de fumatori sau nefumatori; optiunea conexiunii intre camere.
SERVICII
Hotelul are servicii de mic dejun-se serveste in restaurantul Nosh, supliment demipensiune, supliment pensiune completa, supliment all inclusive.

Nota:Tarifele includ masa festiva de Revelion.

Perioada minima Revelion:  29.12.2016-01.01.2017/minim 3 nopti


FACILITATI
Urban bar & kitchen cu preparatele sale clasice cu influente moderne ; restaurantul Nosh cu meniu a la carte dar si cu optiunea pentru bufet; zona de relaxare Crema Lobby Lounge; sapte sali de conferinta; centru spa; camere pentru masaj; salon de infrumusetare, coafor&frizerie.
PLAJA SI PISCINE
piscina exterioara infinity cu control al temperaturii; turistii pot accesa plaja Riva a clubului RIVA Beach Club de pe insula palmier Palm Jumeirah contra unei taxe, hotelul pune la dispozitia turitilor transport gratuit cu shuttle bus catre aceasta plaja.
SPORTURI SI ACTIVITATI
centru fitness dotat cu echipament cardio TechnoGym oferind o sesiune completa de fitness; pentru pasionatii de jogging, hotelul a conceput un traseu pentru alergat in imprejurimi.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
MOVENPICK JUMEIRAH LAKES TOWERS

Prognoza Meteo
MOVENPICK JUMEIRAH LAKES TOWERS

Saturday
03-07-2021
Few clouds
30°C   46.8°C
Sunday
04-07-2021
Few clouds
28.2°C   43.6°C
Monday
05-07-2021
Few clouds
29.5°C   45.9°C
Tuesday
06-07-2021
Few clouds
30.1°C   43.4°C

Anunturi importante

Screen size: