Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

ALDEMAR PARADISE ROYAL VILLAGE

KALITHEA RHODOS, RODOS, GRECIA http://www.aldemar-resorts.gr

  • CAZARE - camera dubla cu vedere la mare

  • CAZARE - camera dubla cu vedere la gradina

  • Facilitati - restaurant a' la carte chinezesc Golden Palm

  • Facilitati - restaurant a' la carte mexican

  • Facilitati - restaurant a' la carte italienesc La pergola

  • Facilitati - restaurant a' la carte grecesc Thalassa

  • Facilitati - restaurant a' la carte pescaresc Albastross

  • Facilitati - restaurant principal Byzantine

  • Plaja si Piscine - tobogan

  • Plaja si Piscine - piscine

  • Plaja si Piscine - plaja

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este situat pe coasta de est a insulei, in Kallithea, la 6 km de orasul Rodos, la 20 km de Aeroportul International Rhodos. 

CAZARE

Hotelul dispune de 200 camere : camere duble cu vedere la gradina sau la mare ( de aprox. 21mp ) si camere familiale ( de aprox. 46 mp ). 

Double room Garden View ( camere duble cu vedere la gradina ) : au aprox. 21mp, aer conditionat (15/06-15/09), Doua Paturi de o Persoana, Baie (cada), uscator de par, set de Baie Aldemar, prin satelit TV, canale de muzica, telefon cu Linie directa, Mini- bar (la cerere - taxa suplimentara), frigider, seif, balcon mobilat / terasa.

Double room Sea View ( camere duble cu vedere la mare ) : au aprox. 21mp,  aer conditionat (15/06-15/09), Doua Paturi de o Persoana, Baie (cada), uscator de par, set de Baie Aldemar, prin satelit TV, canale de muzica, telefon cu Linie directa, Mini- bar (la cerere - taxa suplimentara), frigider, seif, balcon mobilat / terasa.

Family Apartment ( apartemente familiale ) : au aprox. 46 mp,  doua camere, o baie spatioasa (si cada separat dus). Poate gazdui pana la 2-5 persoane., aer conditionat, baie cu dus sau cada, uscator de par, mini-bar ( la cerere – taxa suplimentara ), frigider, seif, bacon/terasa, uscator de par, telefon, TV prin satelit, canale de muzica.

 

FACILITATI

Hotelul are restauant principal “Byzantine’’, Restaurant a la carte cu specific: chinezesc ‘’Golden Palm’’, mexican, italian ‘’La Pergola’’, grecesc ‘’Thalassa’’ si pescaresc “ Albatross’’, bar pe plaja, bar central Venus, bar in zona de animatie , sala de conferinte (capacitate 300 de locuri), servicii de paza 24/24, medic de garda, camera de depozitare bagaje, schimb valutar, servicii de inchiriere motociclete si biciclete, servicii de spalatorie / curatatorie chimica, loc special amenajat pentru internet, acces la internet Wi-Fi in spatiile publice, magazine, parcare auto, centru de fitness, sauna ( contra-cost ), baie de aburi ( contra –cost ), jacuzzi ( contra-cost ), salon de infrumusetare, hamam ( contra-cost ).

PLAJA SI PISCINE

Langa hotel (50 m), cu nisip si pietris. Scara spre mare. Sezlonguri si umbrele - gratuit. Prosoape de plaja - cu garantie. Dusuri, vestiare. Salvamari pe plaja. Hotelul are 7 piscine in aer liber (5 - cu apa dulce, 2 - cu apa de mare), piscina interioara incalzita, Piscina pentru copii cu apa dulce, tobogan cu apa (lungime 83 m), loc de joaca, restaurant pentru copii Aldy (meniu special), scaune inalte in restaurant, mini-club Aldy (4-12 ani), programe zilnice de animatie pentru copii, programe de divertisment si activitati sportive, video, o echipa de animatie multilingva, babysitting (la cerere - cu plata). 

SPORTURI SI ACTIVITATI

Gratuit: 2 terenuri de tenis (acoperite cu zgura), tenis de masa, mini golf, volei pe plaja, polo pe apa, aqua aerobic, fotbal, fotbal pe plaja, jocuri de masa, sah gigant, programe de divertisment (muzica live, discoteca, petreceri pe plaja si altele), filme, concursuri, bingo, darts, lectii de gatit.

Taxa suplimentara: lectii de tenis, teren de tenis cu nocturna, sporturi nautice, biliard.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
ALDEMAR PARADISE ROYAL VILLAGE

Prognoza Meteo
ALDEMAR PARADISE ROYAL VILLAGE

Sunday
27-06-2021
Clear Sky
28.5°C   34.8°C
Monday
28-06-2021
Clear Sky
29.2°C   34.2°C
Tuesday
29-06-2021
Clear Sky
27.8°C   33.6°C
Wednesday
30-06-2021
Clear Sky
24.7°C   38.8°C

Anunturi importante

Screen size: