Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

MABELY GRAND HOTEL

KAMBI, ZAKYNTHOS, GRECIA http://www.mabely.com

  • Vedere panoramica - Vedere panoramica

  • CAZARE - Cazare

  • CAZARE - Baie

  • CAZARE - Cazare

  • Servicii - Restaurant

  • Servicii - Restaurant

  • Servicii - Terasa

  • Plaja si Piscine - Piscine comune

  • Plaja si Piscine - Piscina exterioara

  • Sporturi si Activitati - Teren multifunctional

  • Sala de conferinte - Sala de conferinte

  • Lobby - Lobby

  • Lobby - Lobby

  • Lobby - Lobby

  • Receptie - Receptie

loading ...
LOCALIZARE
Hotelul este localizat in Kambi si este considerat un paradis ascuns pe varful stancilor si este situat la o distanta de aeroportul din Zakynthos este de 27 km.
CAZARE
Hotelul dispune de 180 camere alcatuite din camere single, duble si family. 32 de camere (single, duble, triple sau familiale) sunt situate in cladirea principala iar restul in cladirea secundara. Toate camerele sunt mobilate elegant si sunt echipate cu: paturi anatomice twin sau king size, balcon larg sau terasa cu vedere spre gradina sau mare, baie cu marmura cu cada sau dus, TV prin satelit cu ecran plat, CD player, seif, aer conditionat, incalzire centralizata iarna, mini bar (la cerere-cu plata), uscator de par, telefon, halat, prosoape, papuci, slapi, prosoape la plaja, in camera se face curatenienie zilnic, camere pentru nefumatori.
Camere economy-sunt echipate ca si camerele standard dar sunt amplasate la parter (sau in zone mai defavorabile ale hotelului), sau/si au suprafete mai mici sau/si nu au balcon,sunt mobilate elegant si sunt echipate cu: paturi anatomice twin sau king size, baie cu marmura cu cada sau dus, TV prin satelit cu ecran plat, CD player, seif, aer conditionat, incalzire centralizata iarna, mini bar (la cerere-cu plata), uscator de par, telefon, halat, prosoape de baie, prosoape de plaja, prosoape de baie, in camera se face curatenie zilnic, camere pentru nefumatori. Au o capacitate de maxim 2 persoane.
Comfort room garden view-sunt mobilate elegant si sunt echipate cu: paturi anatomice twin sau king size, balcon larg sau terasa cu vedere spre gradina sau mare, baie cu marmura cu cada sau dus, TV prin satelit cu ecran plat, CD player, seif, aer conditionat, incalzire centralizata iarna, mini bar (la cerere-cu plata), uscator de par, telefon, halat, prosoape de baie, prosoape de plaja, in camera se face curatenie zilnic, camere pentru nefumatori. Au o capacitate de maxim 3 persoane.
Classical room sea view-sunt mobilate elegant si sunt echipate cu: paturi anatomice twin sau king size, balcon larg sau terasa cu vedere spre gradina sau mare, baie cu marmura cu cada sau dus, TV prin satelit cu ecran plat, CD player, seif, aer conditionat, incalzire centralizata iarna, mini bar (la cerere-cu plata), uscator de par, telefon, halat, prosoape de baie, prosoape de plaja, in camera se face curatenie zilnic, camere pentru nefumatori. Au o capacitate de maxim 3 persoane.
Junior suite sea view-sunt 4 camere si sunt formate dintr-un living/o camera de zi, 1 dormitor si veranda. In living sunt 2 paturi twin sau o canapea, in dormitor este un pat mare king size sau 2 paturi twin, au baie cu cada sau dus, TV satelit cu ecran plat, CD player, seif, aer conditionat, incalzire centralizata iarna, minibar (la cerere-cu plata), uscator de par, telefon direct, facilitati in baie, halat, geanta si sandale pentru plaja, prosoape de baie. Au o capacitate de maxim 3 persoane.
Family suite sea view-sunt mobilate elegant si sunt echipate cu: paturi anatomice twin sau king size, balcon larg sau terasa cu vedere spre gradina sau mare, baie cu marmura cu cada sau dus, TV prin satelit cu ecran plat, CD player, seif, aer conditionat, incalzire centralizata iarna, mini bar (la cerere-cu plata), uscator de par, telefon, halat, prosoape, slapi, prosoape la plaja, in camera se face curatenie zilnic, camere pentru nefumatori. Au o capacitate de maxim 4 persoane.
Premium sea view sharing pool-sunt 6 camere de acest tip, din care 2 sunt formate din 2 camere separate, 1 living si 1 dormitor, in timp ce celelelalte 4 camere sunt formate dintr-un dormitor si 1 camera de zi. Fiecare camera imparte piscina cu celelalte camere de acelasi tip. Sunt echipate cu 1 living room cu 2 paturi twin sau canapele, iar dormitorul are un pat king size sau 2 paturi twin, baie cu cada sau dus, TV satelit cu ecran plat, CD player, seif, aer conditionat, incalzire centralizata iarna, mini bar (la cerere-cu plata), uscator de par, telefon direct, facilitati in baie, halat, prosoape in baie, geanta si sandale pentru piscina. Au o capacitate de maxim 3 persoane.
SERVICII
Mic dejun, demipensiune, pensiune completa, All inclusive
Restaurant principal "Lydia"- se serveste micul dejun, pranzul si cina in stil buffet;
Lounge bar " Noire" pune la dispozitie o varietate de cocktailuri care pot fi servite seara intr-o atmosfera cosmopolitana;
Restaurant a la carte " Avantage" - cu rezervare in prealabil, o singura data pe sejur;
Pool bar este deschis in timpul zilei, este localizat langa piscina si ofera o varietate de gustari si bauturi.
FACILITATI
Room service, spatiu de joaca pentru copii, baby sitting (la cerere si contra cost), patutu pentru copii (la cerere), sala de conferinte cu o capacitate de 350 persoane, VIP check in/ check out, late check in/ check out (in functie de disponibilitate si contra cost), camere pentru nefumatori.
PLAJA SI PISCINE
Plaja se afla la 15 km distanta fata de hotel, iar transferul se face cu un mini-bus.
Hotelul dispune de 2 piscine mari, 14 piscine private si comune cu sezlonguri si umbrele.
SPORTURI SI ACTIVITATI
The Beauty Farm, Wellness and Fitness center pune la dispozitie pachete de servicii de 2 sau 6 zile precum: tratament de relaxare si masaj de reintinerire, tratamente psihologice si de restabilire a echilibrului emotional; pachete de servicii de 3 sau 6 zile: masaj de relaxare, masaj suedez, masaj pentru slabit, tratament anticelulitic, tsubo/shiatsu. Serviciile de manichiura/ pedichiura si coafor sunt disponibile cu programare facuta in prealabil.
*Seriviciile The Beauty Farm, Wellness and Fitness center sunt valabile contra cost.
Fitness corner- turistii se pot mentine in forma intr-o locatie speciala cu vedere la mare facand exercitii la bicicleta sau pe banda de alergare.
 Hotelul dispune de: trasee pentru jogging, trasee pentru biciclete, teren de fotbal/ basket/ volei/ badminton, biblioteca si camera pentru bridge.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
MABELY GRAND HOTEL

Prognoza Meteo
MABELY GRAND HOTEL

Saturday
03-07-2021
Clear Sky
23.2°C   28.3°C
Sunday
04-07-2021
Few clouds
22.6°C   28.5°C
Monday
05-07-2021
Few clouds
22.2°C   29.3°C
Tuesday
06-07-2021
Clear Sky
22.6°C   30.8°C

Anunturi importante

Screen size: