Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

ARMAS LABADA

KEMER, ANTALYA, TURCIA http://www.armashotels.com/en/hotel/armas_labada

  • Piscina exterioara -

  • Servicii - Restaurant A la Carte

  • Servicii - Restaurant A la Carte

  • Servicii - Lobby

  • Servicii - Lobby

  • Servicii - Lobby

  • Plaja si Piscine - Aquapark

  • Plaja si Piscine - Plaja

  • Plaja si Piscine - Aquapark

  • Plaja si Piscine - Piscina

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul ARMAS LABADA 5* cu o suprafata de 36.000 mp este localizat in Camyuva, la 5 km de orasul Kemer si 60 km distanta fata de aeroport.

 
CAZARE

ECONOMIC ROOM - camerele sunt cu vedere partiala la mare si/sau imprejurimi, sunt mai mici la dimensiuni decat cele standard iar ca si utilitati si conditii sunt la fel ca si cele standard. Sunt dotate cu parchet laminat, balcon, mini bar, TV LED prin satelit, telefon, aer conditionat centralizat, seif, baie cu dus sau cada si WC, uscator de par.


STANDARD LAND VIEW - camerele au o suprafata intre 18-22 mp cu vedere in imprejurimi. Sunt dotate cu un pat matrimonial ; parchet laminat, balcon, mini bar, TV LED prin satelit, telefon, aer conditionat centralizat, seif, baie cu dus sau cada si WC, uscator de par.

 

STANDARD ROOM SEA VIEW - camerele au o suprafata intre 20-25 mp cu vedere la mare. Sunt dotate cu un pat matrimonial, un pat single si o canapea; parchet laminat, balcon, mini bar, TV LED prin satelit, telefon, aer conditionat centralizat, seif, baie cu dus sau cada si WC, uscator de par.

 

JUNIOR SUITE - camerele au o suprafata intre 30-39 mp. Sunt dotate cu un pat matrimonial, un pat single si o canapea; parchet laminat, balcon, mini bar, TV LED prin satelit, telefon, aer conditionat centralizat, seif, baie cu dus sau cada si WC, uscator de par.

 
SERVICII

Conceptul hotelului este Ultra All Inclusive.

 

Hotelul are restaurant principal, restaurant A la Carte (cu specific pescaresc) si snack restaurant.

Baruri: Lobby bar, pool bar, aqua bar, snack bar.

Programul restaurantelor si serviciile oferite cu plata si fara plata se gaseste in conceptul de UAI anexat.

 

Fara plata: Programe zilnice de animatie, mini club, mini disco, animatie pentru copii, patut pentru infanti, scaun pentru infanti, teren de tenis, sauna, baie turceasca, sezlonguri si umbrela la plaja, prosoape de inchiriat, fitness centru.

 

Cu plata: bauturile in sticla, fresh de portocale (la mic dejun), masaj si alte tratamente, centru de shopping, servicii inchiriere masini, telefon, fax, servicii postale si de copiat, wi-fi, servicii de curatare haine, carucior de copii, biliard.

Programul si conceptul restaurantelor , barurilor si altor facilitati pot fi modificate in orice moment de managementul hotelului fara a se face notificare in prealabil, in functie de sezon sau schimbari climatice.

 

  *Ultima renovare a avut loc in anul 2019 
PLAJA SI PISCINE

Hotelul are plaja privata cu nisip la 150 m distanta, dispune de piscina exterioara, piscina cu 3 tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara.

Sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Fara plata: polo pe apa, muzica live, programe zilnice de animatie pentru copii, disco, tenis de masa, darts, volei pe plaja, centru fitness, sauna, baie turceasca, piscina cu tobogane, aerobic.

Cu plata: sporturi motorizate, masaj si terapii.

 
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: