Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

DOSINIA LUXURY RESORT

KEMER, ANTALYA, TURCIA http://dosinialuxuryresort.com/en

  • Localizare -  hotel

  • Localizare -  hotel

  • Hotel - vedere

  • Hotel -  camera

  • Hotel -  camera

  • Hotel -  camera-grup sanitar

  • Hotel -  camera-terasa

  • Hotel -  camera-piscina privata

  • Hotel -  sala fitness

  • Hotel -  piscina interioara

  • Hotel -  restaurant-tesasa

  • Hotel -  restaurant

  • Hotel - club copii

  • Hotel -  parc copii

  • Hotel -  piscina exterioara

  • Hotel -  piscina exterioara

  • Hotel -  divertisment

  • Hotel -  bar

  • Hotel - gradina-ponton

  • Hotel -  piscina copii

  • Hotel -  piscina exterioara-tobogan

  • Hotel -  plaja-ponton

  • "
loading ...
LOCALIZARE

Dosinia Luxury Resort 5* a fost deschis in anul 2017 avand o suprafata de 30, 000 mp. Se afla la 10 km de centrul statiunii Kemer si la 45 de km  de Aeroportul International din Antalya. 

CAZARE

Dosinia Luxury Resort 5* are un total de 440 de camere dispuse pe 5 etaje. Exista 357 camere Standard, 30 camere Standard cu paturi Suprapuse, 29 camere Family cu paturi Suprapuse, 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati, 10 camere "Love Suite" si 16 camere "Swim Up".

Camera Standard cu vedere la Gradina are 22 mp si o capacitate de maxim  3 persoane ( 2 + 1) . Are de asemenea baie cu cabina de dus, balcon, canapea extensibila( daca sunt copii in camera pentru 2+ 1 pax), mini- bar, uscator de par, aer conditionat, TV, seif gratuit, internet Wi- Fi si telefon. Camera are vedere la gradina.

Camera Standard cu vedere la Imprejurimi are 22 mp si o capacitate de maxim  3 persoane ( 2 + 1) .  Are de asemenea baie cu cabina de dus, balcon, canapea extensibila( daca sunt copii in camera pentru 2+ 1 pax), mini- bar, uscator de par, aer conditionat, TV, seif gratuit, internet Wi- Fi si telefon.  Camera are vedere la imprejurimi.

Camera Standard cu vedere partiala la Mare are 22 mp si o capacitate de maxim  3 persoane ( 2 + 1) . Are de asemenea baie cu cabina de dus, balcon, canapea extensibila( daca sunt copii in camera pentru 2+ 1 pax), mini- bar, uscator de par, aer conditionat, TV, seif gratuit, internet Wi- Fi si telefon. Camera are vedere partiala la mare

Camera cu paturi Suprapuse are 26 mp si o capacitate de minim 1 persoana si maxim 2 adulti+ 2 copii. Camera are 1 dormitor ( pat Matrimonial+ pat suprapus pentru copil), baie cu dus, telefon, seif gratuit, mini- bar, TV, uscator de par, aer conditionat, internet Wi- Fi. Vedere la Gradina sau la Imprejurimi!

Camera Family cu paturi Suprapuse are 33 mp si o capacitate de maxim 3+ 2 persoane. Se afla in cladirea principala si are vedere la Imprejurimi sau la Mare. Acest tip de camera are 2 dormitoare( 1 dormitor cu paturi Twin sau Matrimonial si 1 dormitor cu paturi Suprapuse si 1 pat Suplimentar), o baie si 2 balcoane, telefon, seif gratuit, mini- bar, TV, uscator de par, aer conditionat,  internet Wi- Fi. Vedere la Gradina sau la Imprejurimi!

Camera Love Suite are 22 mp si o capacitate de maxim 2 persoane. Acest tip de camera are 1 pat Matrimonial, baie cu dus, WC, telefon seif gratuit, mini- bar, LED TV, uscator de par, aer conditionat, serviciu pentru ceai si cafea si internet Wi- Fi. De asemenea are terasa cu Jacuzzi privat si vedere directa la Mare si Piscina.

Camera Swim Up are 26 mp si o capacitate de maxim 3 persoane. Acest tip de camera are 1 dormitor si 1 baie, terasa cu iesire directa la piscina, baie cu dus, WC, telefon , seif gratuit, mini- bar, LED TV, uscator de par, aer conditionat, internet Wi- Fi. Toare camerele Swim Up au terasa si iesire directa la piscina.

SERVICII

Dosinia Luxury Resort 5* are servicii Ultra All Inclusive .
 
Hotelul are urmatoarele restaurante si baruri:
- restaurantul principal unde se servesc mesele principale;
- 2 restaurante A la Carte : Italian si Seafood- fructe de mare la care se pot face rezervari contra- cost!
- Barul Marin( bauturi locale si de import- selectate de hotel);
- Barul Flamingo( bauturi locale si de import- selectate de hotel);
- Snack Bar- gustari;
- Disco Bar- bauturi locale;
- Snack Bar pe plaja- meniuri cu gustari
- Mini- Barul din camere este aprovizionat decat in ziua sosirii cu bauturi soft si apa.

In cadrul hotelului( lobby, camere, zonele publice) internetul( WI- FI) este gratuit!

Programul si conceptul restaurantelor , barurilor si altor facilitati pot fi modificate in orice moment de managementul hotelului fara a se face notificare in prealabil, in functie de sezon sau schimbari climatice.

PLAJA SI PISCINE

Dosinia Luxury Resort 5*  are plaja proprie cu pietris, sezlonguri. Saltelele, umbrelele, prosoapele de la piscina si de pe plaja sunt gratuite
Hotelul are 1 piscina exterioare princiala , 2 piscine interioare in cladirea principala, 1 piscina pentru copii si 1 piscina pentru adulti si 1 piscina cu jacuzzi.
Hotelul pune la dispozitie un Aqua Park cu 3 topogane si piscina in imediata apropiere a plajei si o piscina pentru copii.
 

SPORTURI SI ACTIVITATI

Dintre activitatile si sporturile ce se pot practica in cadrul hotelului Dosinia Luxury Resort 5* amintim:
 

-Dart, aerobic, tenis de masa, patut copil,seif , wi-fi internet ( gratuite)

-Spa , masaj, babysitter, bauturi alcoolice de import ( contra cost)

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
DOSINIA LUXURY RESORT

Prognoza Meteo
DOSINIA LUXURY RESORT

Tuesday
13-07-2021
Few clouds
26.1°C   32.5°C
Wednesday
14-07-2021
Few clouds
25.9°C   35°C
Thursday
15-07-2021
Few clouds
28.2°C   37.6°C
Friday
16-07-2021
Clear Sky
25.5°C   36.3°C

Anunturi importante

Screen size: