MAXX ROYAL KEMER

KEMER, ANTALYA, TURCIA http://www.maxxroyal.com

 • Vedere panoramica - Vedere panoramica

 • CAZARE - Vedere panoramica

 • CAZARE - Vedere panoramica

 • CAZARE - Vedere panoramica

 • CAZARE - Laguna Villa 1 dormitor

 • CAZARE - Laguna villa 1 dormitor

 • CAZARE - laguna villa 1 dormitor

 • CAZARE - laguna vila 2 dormitoare

 • CAZARE - laguna villa 2 dormitoare

 • CAZARE - laguna villa 2 dormitoare

 • CAZARE - laguna villa 2 dormitoare

 • CAZARE - laguna villa 2 dormitoare

 • CAZARE - laguna villa 3 dormitoare

 • CAZARE - laguna villa 3 dormitoare

 • CAZARE - laguna villa 3 dormitoare

 • CAZARE - laguna villa 3 dormitoare

 • CAZARE - laguna villa 3 dormitoare

 • CAZARE - laguna villa 3 dormitoare

 • CAZARE - laguna villa 3 dormitoare

 • CAZARE - laguna villa 3 dormitoare

 • CAZARE - camera suita cu vedere la mare

 • CAZARE - camera suita cu vedere la mare

 • CAZARE - camera suita cu vedere la mare

 • CAZARE - camera suita cu vedere la mare

 • "
loading ...
LOCALIZARE
Hotelul Maxx Royal Kemer se va deschide in 01.06.2014, este situat intre 2 golfuri , 60 km distanta de aeroportul din Antalya, 6 km fata de centrul orasului Kemer.
CAZARE
Hotelul are o suprafata totala de 160.000 mp, hotelul dispune in total de 291 suite:
Suite Land View: situat in corpul principal, cu o suprafat de 100mp, format din 1 dormitor, dressing, baie cu dus si Jacuzzi, zona de living, balcon (3 adulti + 1 copil + 1 infant), sunt dotate cu: telefon, LCD TV-satelit, halat de baie, papuci, wi-fi internet (gratuit), uscator de par, Jacuzzi, aparat de ceai si cafea, Dvd player, dressing cu incuietoare, produse de lux la baie, oglinda de barbierit/machiat.
Suite Sea View: situat in corpul principal, cu o suprafat de 100mp, cu vedere la mare, format din 1 dormitor, dressing, baie cu dus si Jacuzzi, zona de living, balcon (3 adulti + 1 copil + 1 infant), sunt dotate cu: telefon, LCD TV-satelit, halat de baie, papuci, wi-fi internet (gratuit), uscator de par, Jacuzzi, aparat de ceai si cafea, Dvd player, dressing cu incuietoare, produse de lux la baie, oglinda de barbierit/machiat.
Royal Residence Family Garden View: situat in cladirea cu apartamente, cu o suprafata de 175 mp, cu vedere la gradina, 1 living, 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 2 toalete cu WC, baie cu dus, terasa si Jacuzzi pe terasa (6 persoane+ 1 infant), sunt dotate cu: telefon, LCD TV-satelit, halat de baie, papuci, wi-fi internet (gratuit), uscator de par, Jacuzzi, aparat de ceai si cafea, Dvd player, dressing cu incuietoare, produse de lux la baie, oglinda de barbierit/machiat.
 Royal Residence Family Sea View: situat in cladirea cu apartamente, cu o suprafata de 175 mp, cu vedere la mare, 1 living, dressing, 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi) 2 toalete cu WC, baie cu dus, terasa si Jacuzzi pe terasa (6 persoane+ 1 infant), sunt dotate cu: telefon, LCD TV-satelit, halat de baie, papuci, wi-fi internet (gratuit), uscator de par, Jacuzzi, aparat de ceai si cafea, Dvd player, dressing cu incuietoare, produse de lux la baie, oglinda de barbierit/machiat.
 Maxx Laguna Villa 1bedroom: Vila privata, cu vedere la piscina si acces direct la piscina de pe terasa, 1 living, 1 dormitor (pat matrimonial), dressing, toaleta cu WC, baie cu dus, Jacuzzi si Jacuzzi pe terasa (3 Adulti + 1 copil + 1 infant), sunt dotate cu: telefon, LCD TV-satelit, halat de baie, papuci, wi-fi internet (gratuit), uscator de par, Jacuzzi, aparat de ceai si cafea, Dvd player, dressing cu incuietoare, produse de lux la baie, oglinda de barbierit/machiat.
Maxx Laguna Villa 2bedrooms : Vila privata duplex, cu vedere la piscina si acces direct la piscina de pe 2 terase, 1 living, 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 2 toalete cu WC, bai cu dus, Jacuzzi pe terasa de la etaj, gradina privata (6 persoane + 1 infant), sunt dotate cu: telefon, LCD TV-satelit, halat de baie, papuci, wi-fi internet (gratuit), uscator de par, Jacuzzi, aparat de ceai si cafea, Dvd player, dressing cu incuietoare, produse de lux la baie, oglinda de barbierit/machiat.
Maxx Laguna Villa 3 bedrooms : Vila privata duplex, cu vedere la piscina si acces direct la piscina de pe 2 terase, 1 living, 3 dormitoare (doua cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 3 toalete cu WC, bai cu dus, Jacuzzi pe terasa de la etaj, gradina privata (10 persoane + 1 infant), sunt dotate cu: telefon, LCD TV-satelit, halat de baie, papuci, wi-fi internet (gratuit), uscator de par, Jacuzzi, aparat de ceai si cafea, Dvd player, dressing cu incuietoare, produse de lux la baie, oglinda de barbierit/machiat.
Royal Beach Villa 3: Vila privata duplex, cu vedere la mare, piscina privata, 1 living, 3 dormitoare (doua cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 1 dinning, 1 bucatarie, 4 toalete cu WC, 1 baie cu Jacuzzi si dus, 3 bai cu dus si sauna (10 persoane + 1 infant), sunt dotate cu: telefon, LCD TV-satelit, halat de baie, papuci, wi-fi internet (gratuit), uscator de par, Jacuzzi, aparat de ceai si cafea, Dvd player, dressing cu incuietoare, produse de lux la baie, oglinda de barbierit/machiat.
Royal Beach Villa 4: Vila privata duplex, cu vedere la mare, piscina privata, 1 living, 4 dormitoare (3 cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 1 dinning, 1 bucatarie, 5 toalete cu WC, 1 baie cu Jacuzzi si dus, 4 bai cu dus si sauna (12 persoane + 1 infant), sunt dotate cu: telefon, LCD TV-satelit, halat de baie, papuci, wi-fi internet (gratuit), uscator de par, Jacuzzi, aparat de ceai si cafea, Dvd player, dressing cu incuietoare, produse de lux la baie, oglinda de barbierit/machiat.
Presidential Villa 5 bedrooms : Vila privata duplex, cu vedere la mare, piscina privata, 1 living, 5 dormitoare (3 cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 1 dinning, 1 bucatarie, 5 toalete cu WC, 1 baie cu Jacuzzi si dus, 4 bai cu dus si sauna (10 persoane + 1 infant), baie turceasca, sunt dotate cu: telefon, LCD TV-satelit, halat de baie, papuci, wi-fi internet (gratuit), uscator de par, Jacuzzi, aparat de ceai si cafea, Dvd player, dressing cu incuietoare, produse de lux la baie, oglinda de barbierit/machiat.
SERVICII

Maxx All Inclusive
Pe tot teritoriul complexului se poate consuma o gama larga de bauturi locale si de import servite in ambalaj original (sticla, pet).
Se poate servi inghetata in restaurantele a la carte.
Exista o gama variata de vinuri care se pot servi in restaurantul principal.
Sunt incluse fresh-urile de portocale si grefe.

FACILITATI

Maxx All Inclusive

Hotelul Maxx Royal Kemer are un restaurant principal (Azure Court Street) care functioneaza in regim bufet si a la carte (gratuit) deschis intre 07:00-23:00.
Hotelul are un restaurant pentru copii unde acestia pot servii pranzul (12:00-13:00), snack (16:00-17:00), dinner (18:00-19:00).
Maxx Royal Kemer dispune de restaurante a la carte deschise intre 19:00 - 23:00:
- Tangerine Asia - bucatarie cu specific asiatic
- Azure Mexicane - bucatarie cu specific mexican
- Bronze Steack House
*necesita rezervare in prealabil si se plateste o taxa de supliment de 20euro/pers.
Baruri: Esmerald Members Club - deschis 08:00-23:00
Pool Bar - deschis 07:00 -00:00
Chocolate Bar - deschis intre 08:00-00:00
Le Melange Patisserie - patiserie deschis intre 10:00-23:00
Ice Cream Bar - inghetata deschis intre 09: 00-19:00
Fruits Bar - fructe deschisa intre 09:00-19:00
Indoor Pool Bar - serveste bauturi nonalcoolice deschis intre 09:00-20:00
Detox Bar - seveste , bauturi non alcoolice , ceai , cocktail din fructe si legume , deschis intre 09:00-20:00
Jay Lounge- deschis 24h
Maxx Diamond Bar - deschis intre 23:00 - 02:00
Aqua Park Bar - deschis intre 10:00-18:00
Bauturile de import : wiskey, sampania, vin, cognacuri sunt contra cost.

PLAJA SI PISCINE
Hotelul este situat pe plaja de nisip , pietris si pietricele, umbrele si prosoape de plaja sunt gratuite, are 4 piscine exterioare, 1 piscina interioara, Aqua Park.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Hotelul are centru SPA, bowling, activitati cultural, beach volley, lectii de gatit, wind surf, lectii de dans, biliard, baschet, canoe, show-uri live, internet cafe, Nintendo wii, lectii yoga, tenis de camp, muzica live, sala de fitness, darts, aerobic, pilates, petreceri seara, cinema, disco, tenis de masa, polo. Mini Club si Junior Club pe grupe de varste (intre 1- 3 ani; intre 4- 7 ani; intre 8 -12 ani, intre 13-17 ani), mini disco, competitii sportive si de gatit organziate pentru copii, sala de jocuri pentru copii, sala de TV cu desene animate, spectacole pentru copii.
Servicii cu plata: parasailing, curs de scufundari, antrenor personal de fitness, banana, sporturi nautice motorizate, jet ski, catamaran, surf, water ski.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare

Confirma Datele

Localizare pe harta
MAXX ROYAL KEMER

Prognoza Meteo
MAXX ROYAL KEMER

Saturday
20-07-2019

21.8°C   32.3°C
Sunday
21-07-2019

24.8°C   34.1°C
Monday
22-07-2019

25.1°C   33.7°C
Tuesday
23-07-2019

24°C   33.7°C

Anunturi importante

Screen size: