Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

SEVEN SEAS HOTEL LIFE

KEMER, ANTALYA, TURCIA http://www.sevenseashotels.com/en/seven-seas-hotel-life/

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • "
loading ...
LOCALIZARE

Seven Seas Life Hotel 5* este situat pe o plaja cu nisip in statiunea Goynuk din Kemer, la 7 km de centrul orasului si la 45 km distanta de Aeroportul International din Antalya.

Hotelul a fost construit in anul 1992 iar ultima renovare a fost facuta in anul 2020 cand s-au facut urmatoarele imbunatatiri: au fost renovate toate camerele (au fost schimbate paturile, parchetul, textilele), a fost construit un nou bar pe plaja, a fost renovat restaurantul principal; a fost construita o noua cladire (Residence Building) si urmare a cresterii capacitatii de cazare, au extins si plaja.

 

CAZARE
Seven Seas  Hotel Life 5* are in total 295 de camere impartite in Cladirea Principala si 8 Bungalow- uri situate in fata plajei.
Toate camerele au fost renovate in anul 2020 ( au fost schimbate paturile, podeaua, textilele). 
 
Main Standard Land View -
 situate in cladirea principala, au 25 mp, vedere la gradina, 1 pat dublu sau 2 paturi single, balcon, baie cu dus, parchet, telefon direct, LCD TV, satelit, wireless, uscator de par, mini bar, seif digital, aer conditionat centralizat, alarma incendiu, kit de ceai&cafea, papuci de casa si halat -  la cerere, pat suplimentar - la cerere, pentru persoane adaugate la cazare.
Main Standard Sea View - situate in cladirea principala, au 25 mp, vedere la mare, 1 pat dublu sau 2 paturi single, balcon, baie cu dus, parchet, telefon direct, LCD TV, satelit, wireless, uscator de par, mini bar, seif digital, aer conditionat centralizat, alarma incendiu ,kit de ceai&cafea, papuci de casa si halat - la cerere, pat suplimentar - la cerere, pentru persoane adaugate la cazare. 
Bungalow Standard Room - situate in bungalow-uri, au 25 mp, vedere la gradina, 1 pat dublu sau 2 paturi single, balcon, baie cu dus, parchet, telefon direct, LCD TV, satelit, wireless, uscator de par, mini bar, seif digital, aer conditionat centralizat, alarma incendiu, kit de ceai&cafea, papuci de casa si halat - la cerere, pat suplimentar - la cerere, pentru persoane adaugate la cazare.
Residence Building Standard Room - situate in cladirea principala, 37 mp, vedere la gradina, 1 pat dublu sau 2 paturi single, balcon, baie cu dus, parchet, telefon direct, LCD TV, satelit, wireless, uscator de par, mini bar, seif digital, aer conditionat centralizat, alarma incendiu, kit de ceai&cafea, papuci de casa si halat - la cerere, canapea - pentru persoane adaugate la cazare.
Superior Garden View - situate in cladirea principala, au 50 mp, vedere la gradina, 1 pat dublu sau 2 paturi single, balcon, baie cu dus, parchet, telefon direct, LCD TV, satelit, wireless, uscator de par, mini bar, seif digital, aer conditionat centralizat, alarma incendiu, kit de ceai&cafea, papuci de casa si halat - la cerere; cazarea celorlalte persoane este asigurata cu un pat suplimentar.
Bungalow Family Room - situate in bungalow-uri, au 50 mp, vedere la gradina, 2 camere cu usa de conexiune, 1 pat dublu si 2 paturi single, balcon, baie cu dus, parchet, telefon direct, LCD TV, satelit, wireless, uscator de par, mini bar, seif digital, aer conditionat centralizat, alarma incendiu, kit de ceai&cafea, papuci de casa si halat - la cerere; cazarea celorlalte persoane este asigurata cu un pat suplimentar.
Main Building Family Room - situate in cladirea principala, au 31 mp, vedere la gradina, 2 camere cu usa de conexiune, 1 pat dublu si 2 paturi single, balcon sau terasa, baie cu dus, parchet, telefon direct, LCD TV, satelit, wireless, uscator de par, mini bar, seif digital, aer conditionat centralizat, alarma incendiu, kit de ceai&cafea, papuci de casa si halat - la cerere; cazarea celorlalte persoane este asigurata cu un pat suplimentar.


 



 

SERVICII
Hotelul Seven Seas Life 5* ofera servicii in regim Ultra All Inclusive timp de 24 h, prin urmatoarele baruri si restaurante din care, mare parte, au fost renovate in perioada 2018 - 2020 .

- Restaurantul principal - este un restaurant tip bufet, unde se pot servi : micul dejun, pranzul si cina ; restaurantul a fost renovat pentru sezonul 2020 si are o zona pentru copii Hero's Kids - cu zona de relaxare si bufet .
Restaurante a' la carte :
- La Gustosa - bucatarie italiana
- Kebap House
 - bucatarie turceasca
- Breezes Restaurant - serveste peste si fructe de mare
*Toate restaurantele a' la carte au si meniuri pentru copii.
- Lobby Bar - serveste bauturi alcoolice, non-alcoolice, cocktail-uri pentru copii, sucuri, cafea si ceai si sandwich-uri, fructe, prajituri, supa la miezul noptii si mancaruri usoare la micul dejun;
- Kid' s World - renovat in anul 2018 ; serveste sucuri, apa, prajituri si inghetata;
- Pool Bar renovat in anul 2018 ; serveste bauturi alcoolice, non-alcoolice, cocktail-uri pentru copii, cafea si ceai
- Beach Bar - renovat in anul 2018 ; serveste bauturi alcoolice, non-alcoolice, cocktail-uri pentru copii
- Disco Bar - serveste bauturi alcoolice, non-alcoolice

*La restaurantele La Gustosa si Kebab House oaspetii pot merge gratuit, cu rezervare in prealabil.
*La mini-barul din camera se face aprovizionarea zilnic, gratuit.
*Internetul este gratuit in cadrul hotelului in zonele generale si in camere . 

FACILITATI

Hotelul Seven Seas Life 5* are numeroase facilitati pentru copii: restaurant, mini-bufet, bucatarie pentru mamici, camera pentru alaptat, camera de dormit pentru copii, camera de joaca pentru copii, camera Lego, cinema, playstation, spatiu de joaca exterior, pizza - loc de gatit, pictura, spectacole, piscina, tobogane etc.
 
Hotelul are 6 piscine dintre care 3 pentru copii si 1 cu tobogane, precum si plaja cu nisip (intrare cu pietris!) de 180 m lungime.
*Incepand din anul 2018 piscina pentru copii, cea pentru bebelusi( 0-3 ani) si cea de relaxare sunt incalzite.
 
Are Centru Spa dotat cu o sala de fitness ( renovata in 2018), baie turceasca, sauna, baie cu aburi, camere pentru masaj si tratamente si salon de infrumusetare.
 
Hotelul are 2 sali de conferinte : Canyon 1 de 105 mp si Cinema de 78 mp, dotate cu echipamente performante : monitoare mobile, sistem audio mobil, microfoane, pupitre pentru vorbitori, table de scris, DVD/CD player, TV, proiectoare.
 
In privinta animatiei, hotelul are urmatoarele facilitati: echipa de animatie care ofera oaspetilor activitati zilnice, spectacole seara, muzica live, cinema (renovat in 2018), disco, zona pentru tineri (renovata in 2018), cursuri de dans latino, zumba, , etc.

PLAJA SI PISCINE

Hotelul Seven Seas Life 5* este un hotel situat pe malul marii, cu o plaja privata cu nisip lunga de 180 m, recunoscuta international (detine Steagul Albastru) ; intrarea in mare este cu pietris de aceea accesul se face de pe un ponton .

Hotelul dispune de asemenea de 6 piscine cu dimensiuni si adancimi diferite, dintre care 3 pentru copii si 1 cu tobogane.

*Incepand din anul 2018 piscina pentru copii, cea pentru bebelusi (0-3 ani) si cea de relaxare sunt incalzite.

Atat la plaja, cat si la piscina oaspetii au gratuit prosoape (inclusiv pentru copii), sezlonguri si umbrele. Pavilioanle sunt contra cost.

SPORTURI SI ACTIVITATI

In privinta sporturilor si ale activitatilor Seven Seas Life Hotel 5* are urmatoarele:
- pentru copii: camera de joaca pentru copii, Lego, cinema, playstation, teren de joaca, 2 case de jocuri, spectacole, pictura, piscina si tobogane;
- activitati de animatie: muzica live, disco, cursuri de dans;
- cinema;
- zumba;
- step si aerobic;
- tir cu arcul;
- 2 terenuri de tenis;
- masa de tenis;
- volei si baschet pe plaja;
- canoe;
- poli;
- boccia si darts;
- xbox si playstation;
- biliard;
- sporturi nautice. 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
SEVEN SEAS HOTEL LIFE

Prognoza Meteo
SEVEN SEAS HOTEL LIFE

Thursday
08-07-2021
Few clouds
27.1°C   34.8°C
Friday
09-07-2021
Broken clouds
27.3°C   35.6°C
Saturday
10-07-2021
Broken clouds
26.7°C   35.2°C
Sunday
11-07-2021
Scattered clouds
24.5°C   32.9°C

Anunturi importante

Screen size: