Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

PORT ROYAL

KOLYMBIA, RODOS, GRECIA http://https://www.sentidohotels.com/hotel-search/sentido-port-royal-villas-spa/

  • Vedere - Vedere generala

  • CAZARE - Bungalow land view

  • CAZARE - Suite sea view in bungalow - 47 mp

  • CAZARE - Suite sea view in bungalow - 40 mp

  • CAZARE - Cazare

  • Facilitati - Piscina interioara

  • Plaja si Piscine - Piscina exterioara

  • Plaja si Piscine - Piscina exterioara

  • Plaja si Piscine - Piscina exterioara

  • Sporturi si Activitati - Sala fitness

  • Bar - Bar

  • Centru fitness - Sala de fitness

  • Hotel - Hotel

  • Hotel - Vedere panoramica hotel

  • Piscina interioara - Piscina interioara

  • Piscina exterioara - Piscina exterioara

  • Piscina exterioara - Piscina exterioara

  • Receptie - Receptie

  • Restaurant - Restaurant

  • Restaurant - Restaurant

  • Restaurant - Restaurant

  • Restaurant - Terasa restaurant

  • Centru SPA - Centru Spa

loading ...
LOCALIZARE
Hotelul este situat in Kolymbia, pe plaja, la 36 km de aeroport, 27 km sud de orasul Rodos si 10 km de terenul de golf de la Afandou. Recomandat pentru LUNA DE MIERE, destinat in exclusivitate adultilor (persoanele sub 16 ani nu sunt acceptate). Hotelul este recomandat si turistilor VIP, care doresc sa se relaxeze, fara sa fie deranjati, vilele cu piscina privata, aflandu-se intr-o zona speciala.
CAZARE
Standard land view (30mp) - ofera aer conditionat, baie cu jacuzzi, uscator de par, TV satelit, telefon, minifrigider, balcon sau terasa , seif gratuit, halat si papuci, facilitati ceai-cafea, cos de fructe la sosire, pentru cei care au regim de AI apa din minibar este gratuita, plasa de tantari. Cu plata: internet WiFi.
Standard room sea view (30mp) -ofera aer conditionat, baie cu jacuzzi, uscator de par, TV satelit, telefon, minifrigider, balcon sau terasa cu vedere la mare , seif gratuit, halat si papuci, facilitati ceai-cafea, cos de fructe la sosire, pentru cei care au regim de AI apa din minibar este gratuita, plasa de tantari. Cu plata: internet WiFi.
Standard room BF: ofera aer conditionat, baie cu jacuzzi, uscator de par, TV satelit, telefon, minifrigider, balcon sau terasa cu vedere la mare, seif gratuit, halat si papuci, facilitati ceai-cafea, cos de fructe la sosire, pentru cei care au regim de AI apa din minibar este gratuita, plasa de tantari. Cu plata: internet WiFi. Standard room with sharing pool - :ofera aer conditionat, baie cu jacuzzi, uscator de par, TV satelit, telefon, minifrigider, balcon sau terasa cu vedere la mare, seif gratuit, halat si papuci, facilitati ceai-cafea, cos de fructe la sosire, pentru cei care au regim de AI apa din minibar este gratuita, plasa de tantari, internet WiFi-cu plata.
Standard room with sharing pool - :ofera aer conditionat, baie cu jacuzzi, uscator de par, TV satelit, telefon, minifrigider, balcon sau terasa cu vedere la mare, seif gratuit, halat si papuci, facilitati ceai-cafea, cos de fructe la sosire, pentru cei care au regim de AI apa din minibar este gratuita, plasa de tantari, internet WiFi-cu plata.
Suite sea view in bungalow (40mp): ofera aer conditionat, baie, uscator de par, TV satelit, telefon, minifrigider, balcon sau terasa, seif, halat si papuci, facilitati ceai-cafea, LCD CD/DVD player, minibar, seif digital, prosoape de plaja in camera, cos de fructe la sosire, pentru cei care au regim de AI apa din minibar este gratuita. Este formata din 2 camere cu usa intre ele. Cu plata: internet WiFi
Suite sea view in bungalow (47 mp): ofera aer conditionat, baie, uscator de par, TV satelit, telefon, minifrigider, balcon sau terasa, seif, halat si papuci,facilitati ceai-cafea, LCD CD/DVD player, minibar, seif digital, prosoape de plaja in camera, cos de fructe la sosire, pentru cei care au regim de AI apa din minibar este gratuita. Este formata din 2 camere cu usa intre ele.Cu plata: internet WiFi
Bungalow land view: ofera aer conditionat, baie cu jacuzzi, uscator de par, TV satelit, telefon, minifrigider, balcon sau terasa cu vedere la imprejurimi, seif, halat si papuci,facilitati ceai-cafea, cos de fructe la sosire, pentru cei care au regim de AI apa din minibar este gratuita, plasa de tantari. Cu plata: internet WiFi.
Prezidential caban with privata pool (140mp): ofera aer conditionat, baie, uscator de par, TV satelit, telefon, minifrigider, balcon sau terasa, seif, halat si papuci, facilitati ceai-cafea, LCD CD/DVD player, minibar, seif digital, prosoape de plaja in camera, cos de fructe la sosire, pentru cei care au regim de AI apa din minibar este gratuita. Este formata din 2 camere cu usa intre ele.Cu plata: internet WiFi, serviciu pilote , laptop/imprimanta /fax.
SERVICII
Mic dejun, demipensiune, pensiune completa, all inclusive
Hotelul ofera oaspetilor sai restaurant principal Royal Blue pentru mic dejun si cina in sistem bufet (la cina felul principal este la alegere intre trei variante inclusiv vegetarian), restaurant a la carte Gourmet, restaurat a la carte pescaresc Thalassa Fish situat pe plaja pentru servirea pranzului.
Baruri: Mediterranean, Kalithea si Faros.
FACILITATI
Room service 24h, coafor, magazine, rent a car, inchiriere yachturi, librarie CD/DVD, internet WiFi in hol si in camere (contra cost), baby sitting (la cerere-contra cost).
Centru Spa are 900 mp si are sauna, baie turceasca, masaje si tratamente de infurmuseatare, piscina interioara cu jacuzzi.
PLAJA SI PISCINE
Hotelul este situat pe plaja cu nisip si pietricele.
Hotelul are 3 piscine: 2 piscine exterioare si 1 piscina interioara, 1 piscina mare exterioara cu jacuzzi, o laguna exterioara cu cascade. Efectele de lumini ale ambelor piscine dau un efect deosebit seara.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Teren de tenis (echipament gratuit si iluminat), tenis de masa, golf, mini fotbal, aerobic, yoga, gimastica in apa, surf si hidrobicicleta, sala fitness de 80 mp, cursuri de golf la 10 km distanta de hotel, activitati ziua: muzica live si seri cu folclor grecesc.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
PORT ROYAL

Prognoza Meteo
PORT ROYAL

Sunday
11-07-2021
Scattered clouds
26.1°C   29.5°C
Monday
12-07-2021
Few clouds
25.8°C   29.8°C
Tuesday
13-07-2021
Few clouds
25.9°C   28.1°C
Wednesday
14-07-2021
Clear Sky
23.4°C   37.3°C

Anunturi importante

Screen size: