Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

Palm Wings Ephesus Beach Resort

KUSADASI, TURCIA http://ephesus.palmwings.com.tr/en/

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • Plaja si Piscine -  Piscina interioara

loading ...
LOCALIZARE

Hotel Palm Wings Ephesus Beach Kusadasi (ex Surmeli Efes) este situat la 55 km de aeroportul orasului Izmir, la 8 km de centrul orasului Kusadasi, la 7 km de localitatea Selcuk, pe malul marii, la distanta de 4 km de orasul antic Efes. Hotelul a fost construit în anul 1998, are suprafata de 50000 mp, ultima renovare - în anul 2016 

CAZARE

Hotelul are in total 434 camere.

Zilnic se  face curatenie si se schimba prosoapele, asternuturile se schimba de 3 ori pe saptamana.

 Camere standard (dbl)- amplasate in cladirea principala, pot avea 1 pat matrimonial (capacitate de cazare 2 pers) sau 1 pat matrimonial + 1 pat single (capacitate de cazare 2+1 persoane). Sunt decorate minimal ergonomic, au TV AQUALIGH (40 canale tv), 24 ore room service, serviciu de cafea si ceai, aer conditionat split, baie cu dus, uscator de par, balcon.

Room bunk large:Camere amplasate in cladirea principala, sunt camere pentru 2 adulti si 2 copii (pat suprapus). Sunt decorate minimal ergonomic, au TV AQUALIGH (40 canale tv), 24 ore room service, serviciu de cafea si ceai, aer conditionat split, baie cu dus, uscator de par.

Family room: formate din 2 camere cu usa intre ele (capacitate 4adutli+1 copil), situate in bungalow-urile din gradina si sunt dotate cu aer conditionat split, telefon, balcon, mini bar (gratuit la sosire), TV prin satellite, baie cu dus, uscator de par.

SERVICII

All inclusive Plus - 24h

Toate bauturile alcoolice locale (bere, vin, raki, vodca, gin,si cateva tipuri de liqeur) precum si neaclolice locale se pot servi 24 ore intr-unul din baruruile sau restaurantele hotelului.

Minibarul este umplut numai in prima zi cu apa, cola, sprite, fanta si apa minerala. In urmatoarele zile se reumple numai cu 2 sticle (1.5l) de apa pe zi

La micul dejun se serveste fresh de portocale

Bauturile la cutie sau sticla sau cele de import sunt cu plata. Copii sub 18 ani nu sunt serviti cu bauturi alcoolice

Se poate face gratuit, rezervare la un restaurant al'a carte1 data pe saptamana.

FACILITATI

Fara plata: Sauna, baie turceasca, parcare, internet wi-fi, animaie 

Cu plata:  masaj, spa center, babysitting, spalatorie, curatatorie, servicii medicale, coaforul, telefonul, shopping center, rent a car, internet cafe, room service.
PLAJA SI PISCINE

Plaja privata: nisip fin, intrare lina si foarte lata, sezloguri, umbrele, prosoapele la plaja si piscine sunt gratuite (card de prosoape).

Piscine: 5 piscine dintre care 4 exterioare pentru copii si pentru adulti si 1 interioara (vara inchisa). Piscina principala 1200mp, Piscina relaxare 350 mp, piscina animatie 500mo, piscina pentru copii 200mp, piscina pentru tobogane 100 mp.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Fara plata: spectacole de seara, petreceri la piscine si pe plaja, mini club (diferite jocuri si activitati pentru copii), boccia, darts, muzica live, aerobic, gimnastica de apa, step, jogging, fitness, baie turceasca, sauna, mini club, discoteca in aer liber, tenis, tenis de masa, volei de plaja, sporturi de apa nemotorizate (canoe si hidrobicicleta).
Cu plata: jocurile pe calculator, masaj, centru spa, sporturi de apa motorizate. 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
Palm Wings Ephesus Beach Resort

Prognoza Meteo
Palm Wings Ephesus Beach Resort

Friday
09-07-2021
Few clouds
23.5°C   34.8°C
Saturday
10-07-2021
Few clouds
23.5°C   34.9°C
Sunday
11-07-2021
Few clouds
22.4°C   29.5°C
Monday
12-07-2021
Clear Sky
20.6°C   37.2°C

Anunturi importante

Screen size: