Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.
- BOUTIQUE HOTEL

SENTIDO MARINA SUITES

KUSADASI, TURCIA http://www.sentidohotels.com/hotel-search/sentido-marina-suites/

  • Hotel - Vedere generala

  • Localizare - Vedere panoramica

  • Hotel - Hotel si piscina

  • Hotel - Gradina

  • CAZARE - Suite

  • CAZARE - Suite living-room si dormitor

  • CAZARE - Junior suite

  • Servicii - Restaurant a la carte

  • Servicii - Restaurant

  • Servicii - Pool bar

  • "
loading ...
LOCALIZARE

Situat in centrul statiunii Kusadasi, intr-un frumos port, si la 70 km de Aeroportul Izmir.

CAZARE

Hotelul pune la dispozitie 84 de camera moderne si comfortabile, dintre care: 72 suites, 1 camera de conferinte, 7 junior suites la parter, 2 executive suites cu vedere la piscine, 2 executive suites cu vedere la mare, 1 executive suite cu vedere la mare si terasa.

Suites: au o suprafata de 41 mp, si ofera spatiu pentru maxim 3 persoane. Sunt compuse dintr-un dormitor cu un pat dublu, si un living-room cu doua canapele extensibile. Se pune la dispozitie TV cu cablu prin satelit, telefon, seif, aer conditionat, uscator de par, baie proprie cu cada sau cabina de dus, balcon cu vedere la piscina sau la gradina.

Camera de conferinta: cu o suprafata de 70 mp, ideala pentru intalniri de peste 50 de persoane. Este dotata cu flip-chart, sistem audio, echipament tehnic.

Junior suite la parter: cu o suprafata de 22 mp,si dotate cu TV cu cablu prin satelit, telefon, seif, WI-FI gratuit, aer conditionat, uscator de par, baie cu cabina de dus. Camerele situate la parter sunt cu vedere la piscine sau la gradina.

Executive suite cu vedere la piscina: camera moderna cu vedere la piscina, dotata cu pat dublu, spatiu de relaxare, TV cu cablu prin satelit, telefon, WI-FI gratuit, seif, aer conditionat, uscator de par, minibar contra-cost, baie cu cabina de dus, set coffe-tea.

Executive suite cu vedere la mare: camera moderna cu vedere la mare, dotata cu pat dublu, spatiu de relaxare, TV cu cablu prin satelit, telefon, WI-FI gratuit, seif, aer conditionat, uscator de par, minibar contra-cost, baie cu cabina de dus, set coffe-tea.

Executive suite cu vedere la mare si terasa: camera moderna cu vedere la mare, dotata cu pat dublu, spatiu de relaxare, TV cu cablu prin satelit, telefon, WI-FI gratuit, seif, aer conditionat, uscator de par, minibar contra-cost, baie cu cabina de dus, set coffe-tea. De asemenea este dotata si cu o terasa cu doua sezlonguri si o masa pentru doua persoane.

SERVICII

Restaurantul hotelului serveste dimineata micul dejun de tip bufet, precum si la mesele principale sunt servite mancaruri nationale si international de tip buffet. Hotelul mai dispune, de asemenea de un nou restaurant a’la carte cu vedere la port, un bar la piscina si un “Lobby bar”, unde se servesc fructe proaspete si bauturi de toate tipurile cu alcool sau fara.

FACILITATI

Hotelul pune la dispozitie o masa de tenis, o masa de billiard, darts, gimnastica in apa, aerobic.

PLAJA SI PISCINE

Plaja publica cu nisip la 200 de m de hotel.

Hotelul are o piscine exterioara cu un “pool bar”.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Tenis de masa, o masa billiard, darts, gimnastica in apa, aerobic.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
SENTIDO MARINA SUITES

Prognoza Meteo
SENTIDO MARINA SUITES

Sunday
11-07-2021
Few clouds
22.3°C   28.7°C
Monday
12-07-2021
Clear Sky
22.2°C   28.4°C
Tuesday
13-07-2021
Clear Sky
22°C   30.4°C
Wednesday
14-07-2021
Clear Sky
22.4°C   32.8°C

Anunturi importante

Screen size: