Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

CASTELLI HOTEL

LAGANAS, ZAKYNTHOS, GRECIA http://www.castellihotel.com

  • CAZARE -  Castelli Hotel

  • Receptie - Castelli Hotel

  • Restaurant -  Castelli Hotel

  • Bar la piscina -  Castelli Hotel

  • Standard -  Castelli Hotel- Standard Room

  • Deluxe -  Castelli Hotel- Deluxe Room

  • Junior suite -  Castelli Hotel- Junior Suite Room

  • Terasa -  Castelli Hotel

  • Terasa -  Castelli Hotel

  • Piscina exterioara -  Castelli Hotel

  • Piscina exterioara -  Castelli Hotel

  • Plaja -  Castelli Hotel

loading ...
LOCALIZARE
Hotelul Castelli este situat in statiunea Laganas, la 200 m de plaja si la 6 km distanta de Aeroportul International Zakynthos. Hotelul a fost complet renovat in anul 2016.
CAZARE
Hotelul dispune de un total de 54 camere.
Standard Room: sunt amplasate la ultimul etaj sau la nivelul zonei de receptie (cu acces usor la zona bufetului si la bar), avand baie cu dus si balcon privat cu vedere spre munte, piscina sau mare. Camerele sunt dotate cu saltea, seif, acces Internet wireless, aer conditionat, TV satelit, mini-frigider, uscator de par, fier de calcat (in functie de disponibilitate).
Superior Room: sunt dotate cu balcon propriu mobilat sau terasa, baie cu dus, pat dublu sau paturi twin cu saltea, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, acces Internet wireless, seif, aer conditionat, TV satelit, mini-frigider, uscator de par, fier de calcat (in functie de disponibilitate).
Deluxe Room: situate la ultimul etaj sau la nivelul zonei de receptie (cu acces usor la zona bufetului si la bar), fiind dotate cu un pat king-size sau paturi twin spatioase, baie cu dus, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea cu inventar zilnic completat, aparat de cafea Espresso, prosoape de plaja, seif, acces Internet wireless, aer conditionat, TV satelit, mini-frigider, uscator de par, fier de calcat (in functie de disponibilitate).
Junior Suite: situate la parterul hotelului, camerele sunt spatioase dotate cu paturi king , o canapea, baie cu dus cu hidromasaj, o camera cu wc suplimentara, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea cu inventar zilnic completat, aparat de cafea espresso, prosoape de plaja, halate de baie, papuci, seif, acces Internet wireless, aer conditionat, TV satelit, mini-frigider, uscator de par, fier de calcat (in functie de disponibilitate).
 
SERVICII
HB – DEMIPENSIUNE
Restaurantul Eucalyptos ofera mancaruri traditionale preparate din ingrediente locale. La micul dejun de tip bufet suedez se serveste prajitura de casa, proaspat coapta cu ingrediente din ferma proprie (ulei de masline extra virgin, portocale, oua proaspete). Cina se serveste în sistem bufet suedez si a' la carte. La terasa Snack-barului de la piscina se poate savura bauturi reci si gustari delicioase.
FACILITATI
Cu plata: servicii medicala, calarie, prosoape de plaja si piscina, seif.
Fara plata: aer conditionat, acces Internet wireless in hotel, TV satelit, mini-frigider, uscator de par, fier de calcat, aparat de cafea Espresso, inchirieri de biciclete, monitorizarea apei din piscina, sistem de economisire a energiei electrice, coș de reciclare pt conservarea mediului.
In Luna de miere se ofera o sticla de vin gratuit.
PLAJA SI PISCINE
Plaja publica situata la 200 m fata de hotel.
Hotelul Castelli dispune de o piscina exterioara in care calitatea apei este monitorizata in mod regulat. Sezlongurile de langa piscina sunt gratuite.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Plimbari in jurul satelor pitoresti, vizitarea fermei Castelli și cunoasterea bogatiei naturii grecesti, vizitarea gradinii botanice a hotelului, activitati de colectare a maslinilor din curtea hotelului.
Contra cost si cu rezervare la receptia hotelului: vizitarea testoasele de mare Caretta-Caretta, scufundari, calarie.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
CASTELLI HOTEL

Prognoza Meteo
CASTELLI HOTEL

Sunday
04-07-2021
Clear Sky
23°C   33.7°C
Monday
05-07-2021
Few clouds
22.2°C   32.1°C
Tuesday
06-07-2021
Few clouds
22.9°C   33.8°C
Wednesday
07-07-2021
Clear Sky
22.8°C   31.3°C

Anunturi importante

Screen size: