Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

GALAXY BEST WESTERN

LAGANAS, ZAKYNTHOS, GRECIA http://www.zhg.gr/index.php

  • -

  • Localizare - DELUXE ROOM

  • CAZARE - DELUXE ROOM VEDERE BALCON

  • CAZARE - STANDARD ROOM

  • CAZARE - BAIE STANDARD ROOM

  • CAZARE - SUPERIOR ROOM

  • CAZARE - BALCON SUPERIOR ROOM

  • CAZARE - DELUXE ROOM

  • CAZARE - SUPERIOR ROOM

  • CAZARE - EXECUTIVE ROOM

  • CAZARE - EXECUTIVE ROOM

  • Servicii - BAR PLAJA

  • Servicii - BAR LA PISCINA

  • Servicii - BAR

  • Servicii - RESTAURANT

  • Plaja si Piscine - ACTIVITATI COPII

  • Plaja si Piscine - PISCINA

  • Sporturi si Activitati - ACTIVITATI COPII

  • Sporturi si Activitati - ACTIVITATI COPII

  • Sporturi si Activitati - LOC DE JOACA PENTRU COPII

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este localizat pe plaja Lagana Bay, la 500 m de centrul Laganas unde se afla restaurante, baruri si statia de autobuz, la 5 km de aeroport si la 8 km de portul si orasul Zakynthos.

CAZARE

Cazare: Hotelul dispune de camere mobilate modern impartite astfel:
Camere promo sunt echipate ca si camerele standard dar sunt amplasate la parter sau in zone mai defavorabile ale hotelului si/sau au suprafete mai mici si /sau nu au balcon, dispun de un pat dublu sau paturi twin, aer conditionat, TV prin satelit, mini frigider, seif (contra cost), uscator de par, papuci si halat, oglinda cosmetica, cantar de baie.
Camera standard-au o dimensiune cuprinsa intre 15-20 mp, sunt mobilate modern si dispun de un pat dublu sau paturi twin, balcon sau terasa, baie cu dus sau cada, aer conditionat, TV prin satelit, mini frigider, seif (contra cost), uscator de par, papuci si halat, oglinda cosmetica, cantar de baie. Marea majoritate a camerelor au un pat extra (canapea sau paturi suprapuse) si pot acomoda 3 adulti sau 2 adulti cu 2 copii. Hotelul dispune de camere cu conexiune.
Camere superior-au o dimensiune cuprinsa intre 15-20 mp, sunt mobilate modern si dispun de 2 paturi twin, balcon sau tarasa, baie cu cada si echipata complet, aer conditionat, TV prin satelit, mini frigider, seif (contra cost), uscator de par, papuci si halat, oglinda cosmetica, cantar de baie. Hotelul dispune de camere cu conexiune.
Camere deluxe sea view-au o dimensiune cuprinsa intre 20-25 mp, sunt spatioase si mobilate modern, dispun de un pat matrimonial sau paturi twin, terasa, baie cu cada sau dus, aer conditionat, TV prin satelit, mini frigider, seif (contra cost), uscator de par, papuci si halat, oglinda cosmetica, cantar de baie. Hotelul dispune de camere cu conexiune.
Camera superior sea view-au o suprafata de 15-20 mp, sunt comfortabile si mobilate modern, sunt dotate cu pat romantic dublu (queen size), baie complet utilata cu cada si finisaje de marmura, balcon sau terasa mobilate, au vedere la mare.
Junior family-au o suprafata de 28-32 mp, au un dormitor matrimonial cu un pat impunator (queen size) cu balcon sau terasa mobilate, dar si o camera separata pentru copii decorata vesel, cu culori calde si paturi supraetajate, baie generoasa cu jacuzzi si finisaje de marmura neagra, dar si cabina separata de dus.
Camera executive family suite – camerele family executive sunt spatioase avand o suprafata cuprinsa intre 50 – 55 mp oferind o gama larga de servicii si facilitati, sunt formate dintr-un dormitor matrimonial  cu un pat king si un dormmitor separat cu 2 paturi twin si o terasa mobilata, baia cu cada, separat WC si dus . 

SERVICII

Demipensiune, all inclusive
Restaurant Galaxy Stars deschis in sistem bufet pentru mic dejun, pranz si cina care ofera o gama larga de mancaruri cu specific mediteraneean.
Restaurantul are seri tematice, meniu pentru copii, scaune pentru copii, diete speciale (la cerere) si ofera: mic dejun 07.00-10.00, pranz 12.30-14.30, cina 19.00-21.30.
The Bay Beach-Pool Bar (doar pentru pachetele all inclusive):
-restaurant a la carte pentru pranz pe plaja deschis intre 12.00-18.00 ofera sandvisuri si gustari (cu rezervare);
-bar pe plaja deschis intre 10.00-24.00, bar pe plaja 08.00-19.00 ofera  cafele speciale si racoritoare;
Horizon Bar deschis intre 18.00-20.30  ofera cocktailuri racoritoare sau bauturi inainte sau dupa cina;
Galaxy Roof Garden Bar deschis intre 21.00-24.00 are panorama catre  Golful Laganas si ofera bauturi de vara.
Pentru pachetele all inclusiv se ofera: bautura de bun venit, bauturi digestive.
Note importante:
Tinuta este casual ziua si smart casual seara.
Clientii trebuie sa se abtina sa poarta costume de baie in zonele publice ale hotelului, dar si o ținuta nepotrivită în restaurant. In timpul cinei nu se poarta costume de baie, pantaloni scurți, maieuri.
Consumul de alimente și băuturi achiziționate din afara hotelului nu este permis în incinta hotelului in zonele publice.


 

FACILITATI

Receptie-24 ore cu tabla de snooker, lobby, internet in zonele publice ale hotelului (gratuit la barul principal, barul de la piscina), camera de internet, terasa in aer liber, servicii de secretariat, room service-24 ore, spalatorie, camera de bagaje, coafor-cu programare, manichiura si pedichiura, masaj-cu programare, baby sitting–la cerere, sala de conferinta, serviciu de inchirieri masini si biciclete cu motor, rampe de acces pentru scaune cu rotile si lifturi in toate zonele publice, sala de gimnastica noua, centru spa si de infrumusetare, zona de relaxare cu TV. 

PLAJA SI PISCINE

Hotelul este situat pe plaja de nisip Lagana Bay cu sezlonguri si umbrele.
Piscina cu apa proaspata,  sezlonguri si umbrele, piscina pentru copii Caretta  cu topogan Delphin.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Volei pe plaja, tenis de masa, loc de joaca pentru copii exterior cu jucarii de plastic, case mici, masini, camera de joaca pentru copii, sporturi nautice, ocazional animatie, club pentru copii,  tenis de masa, calarie in apropiere. 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
GALAXY BEST WESTERN

Prognoza Meteo
GALAXY BEST WESTERN

Tuesday
29-06-2021
Clear Sky
23.9°C   35.3°C
Wednesday
30-06-2021
Few clouds
23.3°C   36.9°C
Thursday
01-07-2021
Few clouds
23.8°C   36.1°C
Friday
02-07-2021
Few clouds
23.8°C   27.9°C

Anunturi importante

Screen size: