Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

MAJESTIC HOTEL & SPA

LAGANAS, ZAKYNTHOS, GRECIA http://www.hotelmajesticspa.gr/

  • Localizare - Vedere generala

  • Localizare - Vedere piscina

  • CAZARE -  Camera twin

  • CAZARE - Camera twin

  • CAZARE - Camera

  • -

  • Receptie - Receptie

  • Servicii - Restaurant

  • Club - Club

  • Piscina exterioara - Piscina

  • Sporturi si Activitati - Piscina Spa

  • Plaja si Piscine - Piscina Spa

  • Sporturi si Activitati - Tratamente Spa

  • Sporturi si Activitati - Tratamente Spa

loading ...
LOCALIZARE

Majestic Hotel & Spa 4* este situat La o distanta de 400 m de plaja Laganas, la 4 km distanta de orasul Zakynthos, la 3 km de aeroport, in centrul statiunii Laganas.

CAZARE

Toate camerele sunt spatioase, cu un design modern si echipate complet.
Twin room- capacitatea camerei este de 2 persoane. Camera este dotata cu: baie cu dus uscator de par, aer conditionat, seif (contra cost), TV satelit (LCD), telefon, Wi-fi (contra cost), frigider, balcon, patut pentru copii (la cerere).
 

SERVICII

All inclusive

Majestic Hotel & Spa Restaurant ofera turistilor preparate traditionale grecesti, dar si feluri de mancare din bucatarie internationala.
Majestic Bar ofera o gama larga de gustari, bauturi si cocktailuri pe tot parcursul zilei. La barul de la piscina se pot servi: bauturi racoritoare, gustari si inghetata.
All Inclusive- mancare si gustari servite in restaurantul principal dupa cum urmeaza: mic-dejun ( servit intre orele 07:30-09:30), pranz (servit intre orele 12:30-14:30) si cina (servita intre orele 19:00-21:00); mesele pot fi servite si in restaurantul exterior; gustari si bauturi se pot servi si la barul de la piscine intre orele 10:00-23:00; este inclus consumul nelimitat ar urmatoarelor produse: bauturi calde (ceai, cafea la filtru, cafea instant, cafea decofenizata, ciocolata, lapte), bauturi racoritoare ( apa, bauturi carbogazoase, cola, suc de portocale/grapefruit/visine, limonada), bauturi alcoolice (vin la pahar/carafe, ouzo, bere la draught, brandy si altele) si cocktaiuluri. Toate cele mentionate pot fi consumate doar in restaurant/bar sin u pot fi luate in camere. Dupa orele 23:00 toate produsele sunt contra cost.

FACILITATI

Lifturi in toate cladirile, camere de supraveghere, cablu TV, gradina, piscina, bar la piscine, parcare gratuita, lobby cu TV, medic (la cerere), prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana, iar lenjeria de pat de 2 ori pe saptamana, receptie 24h, spatiu internet.

PLAJA SI PISCINE

Hotelul este situat la 400 m distanta de plaja Laganas, dispune de piscina pentru adulti si piscina pentru copii. Prosoape pentru piscina (contra cost), sezlonguri, bar la piscina.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Jocuri, loc de joaca pentru copii, inchirieri taxi/autobus/masina/ sight seeing.
Serviciile de Spa sunt contra cost si includ : hidroterapii ( sauna, jacuzzi, baie turceasca, piscine, Razul, Ploaie tropicala), tratamente corporale (masaj cu aromaterapie, scrub, masti corporale), tratamente faciale (masaj de intinerire, curatire cu aburi, scrub, masti de hidratare), manichiura si pedichiura, epilare cu ceara, sala de sport (contra cost). * In timpul sezonului este nevoie de programare.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
MAJESTIC HOTEL & SPA

Prognoza Meteo
MAJESTIC HOTEL & SPA

Tuesday
13-07-2021
Few clouds
22.8°C   36°C
Wednesday
14-07-2021
Clear Sky
24.2°C   37°C
Thursday
15-07-2021
Few clouds
24.2°C   35.2°C
Friday
16-07-2021
Clear Sky
23.5°C   29.3°C

Anunturi importante

Screen size: