Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

ZANTE PARK BEST WESTERN

LAGANAS, ZAKYNTHOS, GRECIA http://www.zanteparkhotels.gr/

  • Localizare - Vedere de ansamblu

  • Localizare - Vedere de ansamblu

  • -

  • Intrare principala - Intrare principala hotel

  • Standard - Dormitor

  • Standard - Dormitor

  • Baie - Baie

  • Baie - Baie

  • Superior ROOM - Superior room

  • Superior ROOM - Superior room

  • Superior ROOM - Superior room

  • Deluxe - Deluxe room

  • Deluxe - Deluxe room

  • Deluxe - Deluxe room

  • Deluxe - Deluxe room

  • Junior suite - Junior suite

  • Junior suite - Baie

  • Junior suite - Dormitor

  • Junior suite - Dormitor

  • Piscina exterioara - Piscina

  • Lobby - Lobby

  • Lobby - Lobby

  • Bar - Bar

  • Restaurant principal - Restaurant

  • Restaurant - Restaurant

  • Restaurant - Restaurant

  • Restaurant - Buffet

  • Restaurant - Buffet

  • -

  • -

  • -

  • Superior ROOM - Superior suite

  • Superior ROOM - Superior suite

loading ...
LOCALIZARE

Zante Park Best Western 5* este localizat in statiunea Laganas, la doar 300 m de plaja Laganas, 5 km distanta de aeroportul Zakythos, 7 km de centrul orasului Zakynthos, iar restaurante, cafenele, baruri si magazine se regasesc la 800 metri distanta de complex.

CAZARE

 Zante Park Best Western 5* dispune de 140 de camere si suite complet echipate, la un standard ridicat, cu un design placut,  potrivite pentru vacante relaxante, luni de miere etc.
Promo room- amplasata la parter sau in zone defavorabile ale hotelului si dispune de un dormitor cu pat dublu sau 2 paturi single, baie si balcon/terasa. Camera are urmatoarele dotari: aer conditionat, TV satelit, DVD (la cerere contra cost), Wi-i (contra cost), mini frigider (la cerere), seif (contra cost), telefon, serviciu de ceai si cafea (la cerere contra cost), cuptor cu microunde (la cerere contra cost), patut pentru copii (la cerere), room service (contra cost), spalatorie/curatatorie (contra cost). Baia dispune de: uscator de par, accesorii de baie, telefon, priza pentru aparatde ras/periuta de dinti, halat si papuci de baie (la cerere contra cost), prosoape pentru piscina si plaja (la cerere contra cost), suport WC pentru copii (la cerere), olitapentru copii (la cerere). La cerere se pot solicita camere pentru fumatori/nefumatori. Acest tip de camera are dimensiuni mai mici si/sau nu au baie din marmura cu cada si/sau nu au balcon.
Standard room- are o marime de 19-25 mp si dispune de un dormitor cu pat dublu sau 2 paturi single, baie din marmura cu cada si balcon/terasa. Camera are urmatoarele dotari: aer conditionat, TV satelit, DVD (la cerere contra cost), Wi-i (contra cost), mini frigider (la cerere), seif (contra cost), telefon, serviciu de ceai si cafea (la cerere contra cost), cuptor cu microunde (la cerere contra cost), patut pentru copii (la cerere), room service (contra cost), spalatorie/curatatorie (contra cost). Baia dispune de: uscator de par, accesorii de baie, telefon, priza pentru aparat de ras/periuta de dinti, halat si papuci de baie (la cerere contra cost), prosoape pentru piscina si plaja (la cerere contra cost), suport WC pentru copii (la cerere), olita pentru copii (la cerere). La cerere se pot solicita camere pentru fumatori/nefumatori.
Superior room- are o marime de 22-32 mp mp, cu o capacitate de 2-4 persoane si dispune de un dormitor cu pat dublu sau 2 paturi single, o canapea extensibila, baie din marmura cu cada si balcon/terasa. Camera are urmatoarele dotari: aer conditionat, TV satelit, DVD (la cerere contra cost), Wi-i (contra cost), mini frigider (la cerere), seif (contra cost), telefon, serviciu de ceai si cafea (la cerere contra cost), cuptor cu microunde (la cerere contra cost), patut pentru copii (la cerere), room service (contra cost), spalatorie/curatatorie (contra cost). Baia dispune de: uscator de par, accesorii de baie, telefon, priza pentru aparat de ras/periuta de dinti, halat si papuci de baie (la cerere contra cost), prosoape pentru piscina si plaja (la cerere contra cost), suport WC pentru copii (la cerere), olita pentru copii (la cerere). La cerere se pot solicita camere pentru fumatori/nefumatori.
Deluxe room- are o marime de 20-28 mp si dispune de un dormitor cu pat dublu, baie din marmura cu cada si balcon/terasa. Camera are urmatoarele dotari: aer conditionat, TV satelit, DVD (la cerere contra cost), Wi-i (contra cost), mini frigider (la cerere), seif (contra cost), telefon, serviciu de ceai si cafea (la cerere contra cost), cuptor cu microunde (la cerere contra cost), patut pentru copii (la cerere), room service (contra cost), spalatorie/curatatorie (contra cost). Baia dispune de: uscator de par, accesorii de baie, telefon, priza pentru aparat de ras/periuta de dinti, halat si papuci de baie, prosoape pentru piscina si plaja, suport WC pentru copii (la cerere), olita pentru copii (la cerere). La cerere se pot solicita camere pentru fumatori/nefumatori.
Superior suite room- are o marime de 30-33 mp, cu o capacitate de 2-4 persoane si dispune de un dormitor mare cu pat dublu, baie din marmura cu cada si balcon/terasa. Camera are
urmatoarele dotari: aer conditionat, TV satelit, DVD(la cerere contra cost), Wi-i (contra cost), mini frigider (la cerere), seif (contra cost), telefon, serviciu de ceai si cafea (la cerere contra cost),
cuptor cu microunde (la cerere contra cost), patut pentru copii (la cerere), room service (contra cost), spalatorie/curatatorie (contra cost). Baia dispune de: uscator de par, accesorii de baie,
telefon, priza pentru aparat de ras/periuta de dinti, halat si papuci de baie, prosoape pentru piscina si plaja, suport WC pentru copii (la cerere), olita pentru copii (la cerere). La cerere se pot
solicita camere pentru fumatori/nefumatori.
Junior suite room- are o marime de 28-30 mp, cu ocapacitate de 2-3 persoane si dispune de 2 dormitoare (unul cu pat dublu, unul cu pat single), baie din marmura cu cada si balcon/terasa. Camera are urmatoarele dotari: aer conditionat, TV satelit, DVD (la cerere contra cost), Wi-i (contra cost), mini frigider (la cerere), seif (contra cost), telefon, serviciu de ceai si cafea (la cerere contra cost), cuptor cu microunde (la cerere contra cost), patut pentru copii (la cerere), room service (contra cost), spalatorie/curatatorie (contra cost). Baia dispune de: uscator de par, accesorii de baie, telefon, priza pentru aparat de ras/periuta de dinti, halat si papuci de baie (la cerere contra cost), prosoape pentru piscina si plaja (la cerere contra cost), suport WC pentru copii (la cerere), olita pentru copii (la cerere). La cerere se pot solicita camere pentru fumatori/nefumatori.

SERVICII

Demipensiune, All inclusive

Windows Restaurant este disponibil pentru servirea mesei in stil buffet dintr-o varietate de mancaruri mediteraniene si internationale. Se organizeaza mese tematice traditionale. Orar pentru servirea mesei: mic dejun 7:00-10:00, pranz 12:30-14:30, cina 19:00-21:30.
La Paloma Pool Snack Bar este localizat langa piscina si functioneaza intre orele 10:00-18:00 si ofera turistilor: cafea, bauturi racoritoare si gustari. Turistii pot servi aici si pranzul a la carte in intervalul 12:30-16:00.
Mirrors Lounge Cocktail Bar este deschis in intervalul 18:00-01:00 si ofera turistilor diferite cocktailuri, bauturi calde si racoritoare.
Tinuta: ziua- casual, seara- smart casual (exclus costume de baie, pantaloni scurti, maiouri)
Nota* Este interzis consumul de mancare si bautura procurata din afara hotelului in spatiile publice.
All inclusive: mic dejun, pranz, cina, bauturi racoritoare si alcoolice, sanwichuri, inghetata la Pool Bar si in timpul cinei, bauturi calde, fresh-uri, bauturi alcoolice traditionale. 

FACILITATI

Receptie 24 h, serviciu de curatenie, spalatorie (la cerere contra cost), baby sitting (la cerere contra cost), sala de conferinte, accesibilitate pentru persoanele in carucior cu rotile, Wi-fi gratuit in spatiile publice.

PLAJA SI PISCINE

Plaja cu nisip se afla la 300 m distanta, hotelul dispune de piscina.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Coafor (la cerere contra cost), masaj (la cerere contra cost), lobby cu TV si masa de snooker, sala de gimnastica si fitness, jacuzzi, Spa, masa de tenis, calarie (in apropiere), jocuri pe plaja, sporturi nautice, seri tematice.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
ZANTE PARK BEST WESTERN

Prognoza Meteo
ZANTE PARK BEST WESTERN

Sunday
11-07-2021
Few clouds
24°C   32.9°C
Monday
12-07-2021
Few clouds
23.4°C   35.3°C
Tuesday
13-07-2021
Few clouds
23.2°C   35.7°C
Wednesday
14-07-2021
Clear Sky
23.7°C   30.4°C

Anunturi importante

Screen size: