Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

IKAROS BEACH LUXURY RESORT & SPA

MALIA, CRETA, GRECIA http://www.ikarosvillage.gr

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • Localizare - Gradina

  • Localizare - Gradina

  • Localizare - Gradina

  • Localizare - Panoramic view

  • CAZARE - Baie

  • CAZARE - Suita cu vedere la mare si piscina privata

  • CAZARE - Bugalow Deluxe

  • CAZARE - Bungalow Clasic Garden View

  • CAZARE - Bungalow Clasic Sea view

  • CAZARE - Bugalow deluxe

  • CAZARE - Bungalow cu piscina privata

  • CAZARE - Bungalow cu piscina privata

  • CAZARE - Junior Suita cu vedere la mare

  • CAZARE - Suita cu vedere la mare

  • CAZARE - Camera clasic

  • CAZARE - Camera clasic

  • CAZARE - Camera clasic

  • Servicii - Restaurant principal

  • Servicii - Bar

  • Servicii - Bar pe plaja

  • Servicii - Restaurant Ikaros

  • Plaja si Piscine - Piscina interioara

  • Plaja si Piscine - Piscina interioara

  • Plaja si Piscine - Piscina pentru copii

  • Sporturi si Activitati - Sauna

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este situat la 33 km de aeroportul international din Heraklion, 35 km de orasul Heraklion.

Hotelul este localizat in Malia intr-un splendid golf cu ape albastre si plaje intinse. In apropierea se gaseste paltoul Lassithi, care impresioneaza prin morile de vant si satele pitoresti. 

CAZARE

Hotelul este amenajat elegant intr-un décor verde cu gradini luxuriante si are mai multe tipuri de camera.

Camere Clasic – sunt camere duble si sunt localizate in cladirea principala, au o suprafata de 23 m². Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada sau dus, WC, uscator de par, minibar (cu plata), seif(gratuit), TV sat cu canale de muzica, telefon, internet WIFI gratuit, serviciu pentru preparare ceai sau cafea, aer conditionat individual, balcon sau terasa cu vedere la mare sau la gradina. Pot caza maxim 3 adulti sau 2 adulti si un copil.

Camerele familiale cu vedere la mare – au o suprafata de 48 de m² si sunt formate din 2 dormitoare cu usa de conexiune si o singura baie. Sunt dotate cu baie cu cada sau dus, WC, uscator de par, minibar (cu plata), seif(gratuit), TV sat cu canale de muzica, DVD,  telefon, internet WIFI gratuit, serviciu pentru preparare ceai sau cafea, aer conditionat individual, terasa cu vedere la mare. Pot caza maxim 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

Camerele familiale cu vedere la gradina – au o suprafata de 48 de m² si sunt formate dintr-o camere mare cu loc de sedere, o canapea, un pat matrimonial  si o singura baie. Sunt dotate cu baie cu cada sau dus, WC, uscator de par, minibar (cu plata), seif(gratuit), TV sat cu canale de muzica, DVD,  telefon, internet WIFI gratuit, serviciu pentru preparare ceai sau cafea, aer conditionat individual, terasa cu vedere la gradina. Pot caza maxim 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

Bungalow Clasic – au o suprafata de 24 m² si sunt camere duble. Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada sau dus, WC, uscator de par, minibar (cu plata), seif(gratuit), TV sat cu canale de muzica, telefon, internet WIFI gratuit, serviciu pentru preparare ceai sau cafea, aer conditionat individual, balcon sau terasa cu vedere la mare sau la gradina. Pot caza maxim 3 adulti sau 2 adulti si un copil. Unele bugalouri au iesire la o piscina comuna care se plateste suplimentar.

Bungalow deluxe – au o suprafata de 33 m² si sunt formate dintr-un dormitor si o zona de sedere cu canapea extensibila. Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada sau dus, WC, uscator de par, minibar (cu plata), seif(gratuit), TV sat cu canale de muzica, telefon, internet WIFI gratuit, serviciu pentru preparare ceai sau cafea, aer conditionat individual, balcon sau terasa cu vedere la mare sau la gradina. Pot caza maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Unele bugalouri au iesire la o piscina privata care se plateste suplimentar.

Suite cu vedere la mare – au o suprafata de 48 m² si sunt formate dintr-un dormitor si o zona de sedere cu canapea extensibila separate de o usa. Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada sau dus, WC, uscator de par, minibar (cu plata), seif(gratuit), TV sat cu canale de muzica, DVD, telefon, internet WIFI gratuit, serviciu pentru preparare ceai sau cafea, aer conditionat individual, balcon sau terasa cu vedere la mare sau la gradina. Pot caza maxim 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

Suite cu vedere la mare cu piscina privata – au o suprafata de 48 m² si sunt formate dintr-un dormitor si o zona de sedere cu canapea extensibila separate de o usa. Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada sau dus, WC, uscator de par, minibar (cu plata), seif(gratuit), TV sat cu canale de muzica, DVD, telefon, internet WIFI gratuit, serviciu pentru preparare ceai sau cafea, aer conditionat individual, balcon sau terasa cu vedere la mare sau la gradina. Pot caza maxim 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

Junior Suita luxury cu vedere la mare si piscina privata – are o suprafata de 40 m² si sunt formate dintr-un dormitor si o sufragerie in aceeasi incapere. Sunt dotate cu baie cu cada cu Jacuzzi sau dus, bideu, WC, uscator de par, halat de baie, papuci, prosoape de plaja, minibar (cu plata), seif, 2 TV sat cu canale de muzica, DVD, telefon, computer, WIFI, serviciu de prepararea ceaiului, aer conditionat, terasa cu piscina private si vedere la mare. Pot caza maxim 3 adulti sau 2 adulti si un copil.

Suita luxury cu vedere la mare si piscina privata – are o suprafata de 48 m² si are dormitor, sufragerie cu canapea extensibila. Sunt dotate cu baie cu cada cu Jacuzzi sau dus, bideu, WC, uscator de par, halat de baie, papuci, prosoape de plaja, minibar (cu plata), seif, 2 TV sat cu canale de muzica, DVD, telefon, computer, WIFI, serviciu de prepararea ceaiului, aer conditionat, terasa cu piscina private si vedere la mare. Pot caza maxim 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

SERVICII

Restaurantul principal serveste in regim bufet suedez mic dejunul intre orele 07.30 – 10.30, mic dejun tarziu in sistem continental intre orele 10.30 – 11.00, pranzul intre orele 12.30 – 14.30 si cina intre orele 18.45 – 21.30.

Restaurantele a’la carte sunt deschise pentru cina intre orele 19.00 – 22.30 si pot fi folosite gratuity cu o rezervare in prealabil:

-restaurant Ayeri – cu specialitati cretane;

-restaurant cu specific pescaresc cu specific gresesc localizat pe plaja in Kafenion –Ouzeri;

-restaurant cu specific Asiatic  Sunset localizat pe puntea barului Aeolos.

Gustari: cafea si prajituri intre orele 16.30 – 17.30 la snack barul Kafenion, sandvisuri si gustari intre orele 10.30 – 12.00 si 15.30 – 18.00 la toate barurile.

Baruri: Lobby – garden bar deschis intre 17.00 – 00.30, Daedolos bar deschis intre 10.00 – 00.30, Aeolos bar intre orele 10.00 – 18.00. La aceste baruri se pot servi bauturi alcoolice si nealcoolice de provenienta locala si unele internationale.

Room service – intre orele 07.30 si 22.30.

FACILITATI

Fara plata –internet WIFI, amfiteatru, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, parcare, petreceri pe plaja, receptie 24h, camera de bagaje, sala TV, sauna, baie de aburi, Jacuzzi.

Cu plata – super market, sala de jocuri, bijuterie, centru SPA, room service, spalatorie si curatorie, inchirieri de masini, florarie, centru business, internet café, baby sitter.
PLAJA SI PISCINE

Plaja – Plaja cu nisip. Sejlonguri si umbrele gratuite la piscina si la plaja. Prosoape de plaja

Piscina – hotelul are 25 de piscine: 2 piscine mari exterioare, 2 piscine medii exterioare, o piscina interioara incalzita, 2 piscine pentru copii, 2 piscina exterioare pentru camerele cu iesire la piscina, 16 piscine private pentru bungalourile de luxe cu vedere spre mare.Toate piscinele au apa dulce, aquapark la hotelul Star Beach Water park – transfer gratuit.

SPORTURI SI ACTIVITATI
Fara plata – sala de fitness, teren de tenis, programe de animatie, sauna, baie de aburi, Jacuzzi, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, amfiteatru, sala tv, muzica live si DJ – ocazional, gimnastica, yoga, pilates, aerobic, step, stretching.
Cu plata –teren de tenis cu nocturna, teren de golf la 15 km, billiard, instructor personal in sala de fitness, tratamente in central SPA, sporturi de apa.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
IKAROS BEACH LUXURY RESORT & SPA

Prognoza Meteo
IKAROS BEACH LUXURY RESORT & SPA

Saturday
10-07-2021
Scattered clouds
25.7°C   27.6°C
Sunday
11-07-2021
Scattered clouds
25.1°C   28.1°C
Monday
12-07-2021
Clear Sky
25.8°C   30.1°C
Tuesday
13-07-2021
Clear Sky
20.9°C   27.5°C

Anunturi importante

Screen size: