Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

AKTI OURANOUPOLI

OURANOUPOLIS, ATHOS, HALKIDIKI, GRECIA http://www.hotel-akti.gr/

  • CAZARE - CAMERA

  • CAZARE - CAMERA

  • Servicii - BAR

  • Servicii - RESTAURANT

  • Plaja si Piscine - PLAJA

  • Plaja si Piscine - PISCINA

  • Vedere panoramica - VEDERE PANORAMICA

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul se afla la o distanta de o ora si jumatate fata de orajul Thessaloniki si la cativa kilometri inainte de intrarea la Athos.

CAZARE

Hotelul dispune de 80 camere, 3 suite, 7 superior room si 2 junior suite.

Economic room garden view: Camere amplasate la parter (sau in zone mai defavorabile ale hotelului), sau/si au suprafete mai mici sau/si nu au balcon. Acestea au o suprafata de 20-25 mp, sunt dotate cu pat dublu sau cu 2 paturi simple, canale tv prin satelit, telefon, internet wi-fi, cada sau dus, uscator de par si au vedere la gradina. 

Standard room sea side: Camere cu suprafata de 20-25 mp, dotate cu pat dublu sau cu 2 paturi simple, canale tv prin satelit, telefon, internet wi-fi, cada sau dus, uscator de par si au vedere partiala la mare.  

Standard room sea view: Camere cu suprafata de 20-25 mp, dotate cu pat dublu sau cu 2 paturi simple, canale tv prin satelit, telefon, internet wi-fi, cada sau dus, uscator de par si au vedere la mare. 

Bunk beds garden view: Camere cu suprafata de 20-25 mp, dotate cu pat supraetajat, canale tv prin satelit, telefon, internet wi-fi, cada sau dus, uscator de par si au vedere la gradina. 

Superior sea view: Camere cu suprafata de 25-40mp, dotate cu tv, dvd, canale tv prin satelit, telefon, internet wi-fi, frigider, cada, uscator de par, halate de baie, papuci, vedere la mare.

Standard garden view: Camere cu suprafata de 20-25 mp, dotate cu pat dublu sau cu 2 paturi simple, canale tv prin satelit, telefon, internet wi-fi, cada sau dus, uscator de par si au vedere partiala la gradina. 

SERVICII

Demipensiune.

Baruri: Elia & Ntomata, Pool Bar Atlantis, Beach Bar Thalassa.

FACILITATI

Piscina exterioara, piscina pentru copii, loc de joaca si camera de joaca pentru copii, parcare, mini market.

PLAJA SI PISCINE

Piscina exterioara si piscina exterioara pentru copii.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: