Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

SUNSET RESORT

POMORIE., BULGARIA http://www.sunsetresort.bg

  • Vedere panoramica - Vedere panoramica

  • Plaja si Piscine - Plaja si piscine

  • Piscina exterioara - Piscine exterioare

  • Restaurant - Restaurant Briliant

  • Restaurant - Restaurant Smaragd

  • Restaurant A la Carte - Restaurant a la carte

  • Piscina interioara - Piscina interioara

  • Centru SPA - Centru Spa

  • CAZARE - Studio

  • CAZARE - Studio

  • CAZARE - Studio- baie

  • CAZARE - App 1 bedroom

  • CAZARE - App 1 bedroom sea view

  • CAZARE - App 1 bedroom -  baie

  • CAZARE - Apart 2 bedroom

  • CAZARE - Apart 2 bedrooms

  • CAZARE - Apart 2 bedrooms

  • CAZARE - Apartment 2 bedrooms sea view

  • CAZARE - Apartment 2 bedrooms - baie

  • CAZARE - Apartment 3 bedrooms

  • CAZARE - Apartment 3 bedrooms

loading ...
LOCALIZARE

Sunset Resort este situat in cartierul nou din Pomorie / Burgas. Este langa autostrada Burgas-Varna ce face legatura cu orasul Burgas is statiunile Nessebar si Sunny Beach.

CAZARE

Complexul include 5 hoteluri cu apartamente (Alpha, Beta, Sigma, Delta I & II, Eta) si 6 vile de lux pe faleza, pe o suprafata de 115.000 mp.
Aparthotel Alpha***** are 7 etaje si se afla in partea de nord-vest a resortului. Hotelul are lobby cu receptie, 2 lifturi, restaurant cu terasa exterioara Grill House, parcare subterana, cazare in apartamente cu unul sau doua dormitoare. 
Aparthotel Beta***** are 6 etaje, in partea de nord-vest a resortului. Hotelul are lobby cu receptie, 2 lifturi, restaurant Briliant in sistem bufet cu terasa exterioara, bar, parcare subterana, cazare in apartamente cu unul sau doua dormitoare. 
Aparthotel Sigma***** cel mai mare din cele 5 hoteluri cu apartamente, cu suprafata construita de aproape 50,000 mp. Cladirea are 13 etaje si se afla in centrul Sunset Resort. Hotelul ofera urmatoarele facilitati: receptie cu lobby, 6 lifturi, lobby bar, 2 restaurante in sistem bufet - Smaragd si Saphire cu terasa exterioara, restaurant a la carte -French, centru de infrumusetare, magazine, sala fitness, piscina interioara (semiolimpica, 25 m), centru Spa, Vitamin bar, bowling si billiard si centru de afaceri. Hotelul dispune de apartamente cu unul, doua sau trei dormitoare.
Aparthotel Delta***** are 6 etaje si se afla in partea de nord-est a resortului, fiind compus din doua cladiri identice. Ambele cladiri dispun de receptie cu lobby, 2 lifturi, un lobby bar cu terasa exterioara, restaurant a la carte Asiatic, patisserie vieneza, restaurant in sistem bufet Diamond, miniclub, sala de conferinte. Cazarea poate fi in apartamente cu unul sau doua dormitoare.
Aparthotel Eta***** are 8 etaje, se afla in partea de est a Sunset Resort. Hotelul are lobby cu receptie, 4 lifturi, lobby bar si restaurant a la carte Italian cu terasa exterioara si dispune de studiouri, apartamente cu unul sau doua dormitoare.
Studio park view  sunt situate in aparthotel Eta, au pana la 35 m2 si dispun de: chicineta TV satelit, aer conditionat, balcon/ terasa cu vedere spre parc, telefon direct, baie cu cada sau dus, uscator de par, seif - maxim 2 persoane.

Studio sea view  sunt situate in aparthotel Eta, au pana la 35 m2 si dispun de: chicineta TV satelit, aer conditionat, balcon/ terasa cu vedere spre mare, telefon direct, baie cu cada sau dus, uscator de par, seif - maxim 2 persoane.

App 1 bedroom park view au pana la 50 m2, sunt compuse dintr-un dormitor separat si un living cu canapea extensibila si dispun de: chicineta, TV satelit, aer conditionat centralizat, balcon/ terasa cu vedere spre parc, telefon direct, baie cu cada sau dus, uscator de par, seif - maxim 2 + 1. 

App 1 bedroom sea view au pana la 50 m2, sunt compuse dintr-un dormitor separat si un living cu canapea extensibila si dispun de: chicineta, TV satelit, aer conditionat centralizat, balcon/ terasa cu vedere spre mare, telefon direct, baie cu cada sau dus, uscator de par, seif - maxim 2 + 1.
Apart 2 bedroom park view au pana la 70 m2, sunt compuse din doua dormitoare separate cu un pat dublu si unul/doua paturi single, living cu canapea extensibila si dispun de: chicineta, TV satelit, aer conditionat centralizat, balcon/ terasa cu vedere spre parc, telefon direct, baie cu cada sau dus, uscator de par, seif cu plata - maxim 4 + 1.

Apartament 2 bedroom sea view au pana la 70 m2, sunt compuse din doua dormitoare separate cu un pat dublu si unul/doua paturi single, living cu canapea extensibila si dispun de: chicineta, TV satelit, aer conditionat centralizat, balcon/ terasa cu vedere spre mare, telefon direct, baie cu cada sau dus, uscator de par, seif cu plata - maxim 4 + 1.
Apart 3 bedrooms  au pana la 110 m2, sunt compuse din trei dormitoare cu doua paturi duble si unul/doua paturi single, living cu canapea extensibila si dispun de: chicineta, TV satelit, aer conditionat centralizat, balcon/ terasa cu vedere spre mare sau gradina, telefon direct, baie cu cada sau dus, uscator de par, seif cu plata - maxim 6 + 1.

 

SERVICII

Mic dejun/Demipensiune/All inclusive

FACILITATI

9 restaurante dintre care 5 restaurante principale si 4 restaurante a la carte, 3 lobby baruri (Sigma, Delta, Eta), doua baruri la piscina, Vitamin bar, patisserie Viena, Sunset Café, servicii de curatatorie si calcatorie, schimb valutar, magazine cu articole de plaja si suveniruri, inchiriere seif la receptie, room service, internet wireless doar in cladirea Sigma, 2 Sali de conferinte.

Pentru copii, hotelul ofera patut (cu plata), scaune inalte in restaurant, piscina pentru copii cu toboggan la piscina interioara, sectiune pentru copii la piscina exterioara, loc de joaca, miniclub si animatie (doar pentru turistii care au All inclusive)

PLAJA SI PISCINE

Hotelul este situat pe plaja de nisip cu o lungime de 400 m si are 4 piscine exterioare cu sectiune pentru copii, piscina interioara. Sezlonguri, umbrele si saltele sunt gratuite la piscina.  

SPORTURI SI ACTIVITATI

Fara plata: tenis de masa, animatie, activitati sportive

Cu plata: centru fitness, bowling si biliard, sporturi nautice pe plaja, centru Spa cu zona de relaxare, sauna finlandeza, sauna cu infrarosu, jacuzzi, doctor, salon de infrumusetare.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
SUNSET RESORT

Prognoza Meteo
SUNSET RESORT

Wednesday
07-07-2021
Few clouds
23.4°C   27.2°C
Thursday
08-07-2021
Scattered clouds
22.8°C   26.2°C
Friday
09-07-2021
Few clouds
23°C   27°C
Saturday
10-07-2021
Few clouds
16.2°C   28.7°C

Anunturi importante

Screen size: