Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

BARCELO CONCORDE GREEN PARK PALACE

PORT EL KANTAOUI, HAMMAMET , TUNISIA http://www.concorde-tunisia.com/En/green-park-palace_107_90

  • Localizare -  Vedere panoramica

  • Hotel - intrarea principala

  • Servicii - Lobby

  • CAZARE -  Camera standard

  • CAZARE -  Camera

  • CAZARE -  Baie

  • CAZARE -  Camera

  • CAZARE -  Camera

  • CAZARE -  Baie

  • Servicii -  Restaurant principal

  • Servicii -  Restaurant a la carte 

  • Servicii -  Restaurant principal

  • Servicii -  Restaurant principal

  • Servicii -  Restaurant principal

  • Servicii -  Restaurant principal

  • Facilitati - Teren de golf

  • Servicii -  Terasa restaurant

  • Plaja si Piscine -  Piscina exterioara+ gradina si curtea hotelului

  • -

  • Facilitati -  SPA

  • Plaja si Piscine -  Piscina exterioara

  • Plaja si Piscine -  Piscina interioara

  • Facilitati -  SPA

  • Plaja si Piscine -  Piscina exterioara+ pool bar

  • Plaja si Piscine -  Piscina exterioara+ gradina

  • Plaja si Piscine -  Piscina exterioara

loading ...
LOCALIZARE

 Concorde Green Park Palace se afla în Port El Kantaoui, in regiunea Sousse, la 8 km de orasul Sousse.Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Habib Bourguiba, situat la 20 km de hotel.

CAZARE

 Concorde Green Park Palace are 452 de camere si apartamente, oferind astfel o gama larga de posibilitati de cazare, cum ar fi camere duble, de familie,  suite Junior si o suita Prestige. Foarte spatioase, cu o eleganta simpla si o priveliste uluitoare asupra marii sau a golfului sau a gradinii, toate ofera un confort de neegalat si echipamente moderne de ultima generatie, inclusiv acces gratuit la internet wireless.

 

Camera dubla garden view (46 mp)- Camerele duble sunt foarte spatioase si ofera toate facilitatile moderne, sunt cu vedere la gradina, sunt placute ochiului si astfel sporesc relaxarea optima. Compuse dintr-o camera frumoasa cu paturi twin (2 paturi 110x200 cm fiecare) sau pat dublu (king-size 200x200 cm) si zona de lounge cu o canapea si fotolii, ele au, de asemenea, o baie magnifica cu doua chiuvete, o baie mare si separat o toaleta cu bideu. Un balcon sau o terasa prelungeste aceasta camera.Camerele dispun de:WiFi gratuit, halate de baie, oglinda speciala pentru machiaj, uscator de par, facilitati pentru articole de toaleta, telefon, aer conditionat / incalzire centrala (in functie de sezon), Minibar (cu apa si bauturi racoritoare), TV prin satelit (ecran plat), Seif electronic, set de cafea sau ceai.

Camera dubla sea view(46 mp)- Camerele duble sunt foarte spatioase si ofera toate facilitatile moderne, sunt cu vedere la mare, sunt placute ochiului si astfel sporesc relaxarea optima. Compuse dintr-o camera frumoasa cu paturi twin (2 paturi 110x200 cm fiecare) sau pat dublu (king-size 200x200 cm) si zona de lounge cu o canapea si fotolii, ele au, de asemenea, o baie magnifica cu doua chiuvete, o baie mare si separat o toaleta cu bideu. Un balcon sau o terasa prelungeste aceasta camera.Camerele dispun de:WiFi gratuit, halate de baie, oglinda speciala pentru machiaj, uscator de par, facilitati pentru articole de toaleta, telefon, aer conditionat / incalzire centrala (in functie de sezon), Minibar (cu apa si bauturi racoritoare), TV prin satelit (ecran plat), Seif electronic, set de cafea sau ceai.

Camera family garden view (65 - 75 mp)-Aceste camere sunt cu vedere la gradina,  ideale pentru sejurul de familie, spatioase, cu un cadru luminos si contemporan, apartamentele de familie ofera tot confortul necesar pentru tineri si batrani. Acestea sunt compuse dintr-o camera cu un pat king-size sau doua paturi twin, o camera de zi separata cu o canapea extensibila si o terasa frumoasa. Camerele dispun de:WiFi gratuit, halate de baie, oglinda speciala pentru machiaj, uscator de par, facilitati pentru articole de toaleta, telefon, aer conditionat / incalzire centrala (in functie de sezon), Minibar (cu apa si bauturi racoritoare), TV prin satelit (ecran plat), Seif electronic, set de cafea sau ceai.

Camera family sea view (65 - 75 mp)-Aceste camere nu sunt cu vedere directa la mare, au doar vedere partiala, ideale pentru sejurul de familie, spatioase, cu un cadru luminos si contemporan, apartamentele de familie ofera tot confortul necesar pentru tineri si batrani. Acestea sunt compuse dintr-o camera cu un pat king-size sau doua paturi twin, o camera de zi separata cu o canapea extensibila si o terasa frumoasa.Camerele dispun de:WiFi gratuit, halate de baie, oglinda speciala pentru machiaj, uscator de par, facilitati pentru articole de toaleta, telefon, aer conditionat / incalzire centrala (in functie de sezon), Minibar (cu apa si bauturi racoritoare), TV prin satelit (ecran plat), Seif electronic, set de cafea sau ceai.


Suita Prestige (77 - 85 mp)-Chic si contemporan, suita Prestige va intampina in universul sau bine decorat si ultra-confortabil. Cu o suprafata intre 60 mp si 65 mp, acesta reprezinta un spatiu minunat pentru o sedere de lux. Prelungita cu o terasa spatioasă (17 mp pana la 20 mp) cu vedere la mare, suita Prestige este compusa dintr-o camera cu un pat king-size si o camera de zi integrata sau separata. Baia este foarte spatioasa, cu vedere spre camera printr-o fereastra glisanta cu motive de mashrabiya si in plus fata de echipamentul convențional, are si o cada cu jacuzzi si cabina de dus separate. Suita Prestige are si un dressing.Camerele dispun de:WiFi gratuit, halate de baie, oglinda speciala pentru machiaj, uscator de par, facilitati pentru articole de toaleta, telefon, aer conditionat / incalzire centrala (in functie de sezon), Minibar (cu apa si bauturi racoritoare), TV prin satelit (ecran plat), Seif electronic, set de cafea sau ceai. 

SERVICII

 Formula "All inclusive" de la Concorde Hotels & Resorts Tunisia este o garantie pentru o vacanta de succes, in timp ce va stapaniti bugetul. Va permite sa beneficiati de numeroase avantaje si sa va bucurati pe deplin de toate serviciile incluse in oferta.

Incluse in pachetul all inclusive al Palatului Concorde Green Park:
-Toate mesele si gustarile
-Mini-seif în camere
-Sport si activitati
-Programul activitatilor de agrement
-Program special de iarna (01/11 - 31/03)
!! Purtarea bratarii «All Inclusive» este obligatorie.

Restaurante si baruri
Concorde Green Park Palace va propune o gama larga de preparate gastronomice datorita temelor variate ale restaurantelor si barurilor sale, care sporesc momentele de relaxare. Pentru cina se cere dress code. Nu este permisa intrarea in restaurant in costume de baie.
Restaurant « Vendome »- restauraantul principal
Restaurant a la carte « Didon » - restaurant arabesc (cu rezervare in prealabil)
Restaurant a la carte « Le Savoy » - restaurant cu specific international- preparat de baza pestele (cu rezervare in prealabil)
Restaurant a la carte « Nèsoi »- restaurant cu specific mediteranean (cu rezervare in prealabil)
Snack restaurant
Blu Bar - barul acvatic (barul din piscina) deschis doar in timpul sezonului de vara
Bar « Kiosk »
Bar « Swing »- este barul ELEGANT din lobyy
Bar « Funana »

Hotelul Concorde Green Park Palace de 5 stele ofera un centru de conferinte si banchete de prestigiu, amplasat ideal în gradina de la intrarea hotelului si nu numai, bine echipate pentru a va organiza intalniri de afaceri, seminarii, receptii sau nunți:
-Sala de conferinte de 442 mp ofera un spatiu urias si luxos pentru organizarea petrecerilor sau a seminariilor. Are intrare separata, o terasa cu vedere la golf si la mare - poate gazdui pana la 450 de persoane.
-2 Sali de intalnire si de conferinte-Cele 2 sali au o suprafata de 140 mp, pot gazdui pana la 120 de persoane - in stilul teatrului. Fiecare sala poate fi impartita în 2 sali mai mici, de 70 mp, pentru evenimente mai mici, care pot gazdui pana la 60 de persoane.
-O sala polivalenta «Versailles» (in interiorul hotelului)-Sala polivalenta «Versailles» din interiorul hotelului, cu o suprafatta de 330 mp, ofera un cadru spatios si placut pentru organizarea evenimentelor. Asa cum este reglabil, poate fi adaptat pentru a se potrivi configuratiei dorite si poate gazdui până la 300 de persoane.

Room service ofera o gama larga de preparate culinare, gustari si bauturi pentru comenzile dvs. pe timp de noapte (care nu sunt incluse în pachetul «All Inclusive»)

FACILITATI

 SPA:
Un paradis al linistii, relaxarii si bunastarii, Nuxe Spa & Thalasso Concorde Green Park Palace *****, propune asistenta medicala de cea mai buna calitate.
Acest centru spa si talasoterapie se intinde pe 3 etaje pe o suprafata totala de 1500 mp.
Are o piscina interioara cu apa de mare care aminteste de ambianta somptuoasa a baii antice romane. Este incalzita in timpul iernii si este ideala pentru relaxare.
Medicul nostru responsabil de centru asigura supravegherea corespunzatoare a tuturor tratamentelor de talasoterapie.
Pentru mai multa intimitate pentru un cuplu, este disponibil un spa privat, care include 2 mese de masaj, un jacuzzi cu vedere la mare si piscina ai o zona de lounge.
Centrul are, de asemenea, un lift special destinat persoanelor cu deficiente de mobilitate.

Echipamente Spa și Thalasso:

-6 cabine pentru masaj umed (hidromasaj, tratare cromotermica, dus cu jet de apa, dus de afumare) si 1 cabina cu pat plutitor
-7 cabine polivalente pentru tratamente corporale (masaje)
-2 cabine pentru tratamente faciale
-Manichiura si pedichiura.
-Spa privat cu jacuzzi pentru tratament pentru cupluri
-Baie de aburi
-Salon de coafura
-sala de fitness
-parcare gratuita
-WIFI gratuit
-sezlonguri si umbrele de soare gratuite, prosoape la piscina(depozit necesar)
-schimb valutar
-Inchiriere de masini si organizarea transferului
-Boutique ai magazine
!! Serviciile Spa nu sunt incluse in pachetul «All Inclusive»

Nuxe Spa & Thalasso Concorde Green Park Palace este deschis în fiecare zi:
Piscina și fitness: 09h00-19h00
Tratamente si hamam: 09h30-13h30 / 15h00-19h00
Accesul la spa nu este autorizat pentru copiii cu varsta sub 18 ani!!

GOLF:
Concorde Green Park Palace are avantajul de a fi aproape de unul dintre cele mai populare cursuri de golf din Tunisia, creat de Ronald Fream: teren de golf cu 36 găuri El Kantaoui. Prin urmare, ofera o traditie tematica dedicata acestui sport oferind servicii specifice si o atentie deosebita jucătorilor de golf, cum ar fi reducerea taxei Green pentru clientii hotelului, cu rezervare si confirmare prin hotel inainte de sosire, servicii permanente la hotel pentru rezervarea golfului pachete la terenurile de golf din apropiere, vestiare adecvate si personalul familiarizat cu cerintele si obiceiurile clientului.

PLAJA SI PISCINE

 Hotelul dispune de:
- O piscina in aer liber:
Hotelul este amenajat în jurul unei piscine uriase si magnifice in aer liber, cu dimensiuni exceptionale de 1500 mp. Aceasta are integrata un jacuzzi La celalalt capat se afla Barul Blu, unde puteti savura o bautura racoritoare in timp ce faceti baie.
Terasele si solariile va permit sa va plimbati la soare sau la umbra.

-O piscina in aer liber pentru copii
O piscină de 28 mp pentru copii, adiacenta la piscina centrala si vizavi de clubul Kiddy, ii invita pe cei mici sa se bucure de jocurile de apă.

-O piscina interioara
Piscina interioara cu apa de mare de aprox. 312 mp incalzita in timpul iernii, va aduce toate avantajele apei marine pentru o baie relaxanta atat cat doriti.

-Kiddy Club
Clubul Kiddy si echipa de animatori ofera o structura adaptata si securitizata pentru a primi si ingriji copiii dumneavoastră cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani, invitandu-i sa se alature diferitelor activitati de petrecere a timpului liber, de mai multe ori pe saptamana. Aceasta zona este imbunatatita si mai mult de o gradina imprejmuita, cu o piscina pentru cei mici si jocuri in aer liber


-sezlonguri si umbrele de soare gratuite, prosoape la piscina(depozit necesar)

Hotelul se afla pe plaja, oferid o plaja privata cu nisip fin.

SPORTURI SI ACTIVITATI

 Sport și agrement
Concorde Green Park Palace este locul ideal pentru petrecerea timpului liber cu familia, prietenii, partenerii sau singuri.
Atat in ​​timpul iernii, cat si in timpul verii, hotelul ofera o gama larga de activitati sportive si de agrement pentru a va distra in functie de dorintele dvs.
 
Sporturi si activitati incluse in pachetul «All inclusive»:

-1 teren de tenis cu suprafata mare
-Racheta de tenis si bile (contra unui depozit)
-Sală de fitness
-Ping-pong, volei pe plaja, gimnastica, shuffleboard, aquagym, tir cu arcul, petanque
-Program special de iarnă (01 / 11- 31/03):
-Dans
-cur de Limba araba
-Program de petrecere a timpului liber inclus în pachetul "All inclusive":

-Program de divertisment pe timp de zi pentru copii de la 4 la 12 ani (de mai multe ori pe saptamana)
-Program de divertisment in timpul zilei pentru adulti (de mai multe ori pe saptamana)
-Spectacole sau muzica live (de mai multe ori pe saptamana)

Facilitati contra cost:
-biliard

Servicii din afara hotelului cu plata:
-Diverse sporturi nautice (din mai pana in octombrie, in functie de conditiile meteorologice)
-Echitatie

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
BARCELO CONCORDE GREEN PARK PALACE

Prognoza Meteo
BARCELO CONCORDE GREEN PARK PALACE

Tuesday
13-07-2021
Scattered clouds
25.5°C   35.9°C
Wednesday
14-07-2021
Few clouds
23.5°C   29.7°C
Thursday
15-07-2021
Few clouds
22.2°C   30.1°C
Friday
16-07-2021
Few clouds
24.5°C   31.8°C

Anunturi importante

Screen size: