Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

IBEROSTAR DIAR EL ANDALOUS

PORT EL KANTAOUI, HAMMAMET , TUNISIA http://www.iberostar.com/en/hotels/sousse/iberostar-diar-el-andalous/

  • Vedere -

  • Vedere -

  • Vedere -

  • Vedere -

  • Piscina exterioara - Piscina exterioara

  • Receptie -

  • Receptie -

  • Receptie -

  • Receptie -

  • Restaurant principal -

  • Restaurant principal -

  • Restaurant principal -

  • Restaurant principal -

  • Bar -

  • Bar -

  • Bar -

  • Bar -

  • CAZARE -

  • CAZARE -

  • CAZARE -

  • Plaja si Piscine -

  • Plaja si Piscine -

  • Plaja si Piscine -

  • Plaja si Piscine -

  • Plaja si Piscine -

  • Plaja si Piscine -

  • Centru SPA -

  • Centru SPA -

  • Centru SPA -

  • Centru SPA -

  • Agrement -

  • "
loading ...
LOCALIZARE
Hotelul Iberostar Diar El Andalous se afla in orasul Sousse, localizat pe o plaja privata in statiunea Port El Kantaoui.
Aeroportul International din Monastir se afla la o distanta de aprox. 25 km iar cel din  Enfidha - Hammamet la aprox. 40 de km.

*Iberostar Hotels & Resorts este un lant de hoteluri cu mai mult de 120 de hoteluri de 4 si de 5 stele, localizate in cele mai populare destinatii de vacanta ale Europei, Africii si Americii. Ceea ce defineste acest lant de hoteluri este dorinta de a crea un turism durabil bazat pe servicii excelente : in locuri unice, decorate pentru a le dezvalui adevarata valoare, cu preparate culinare deosebite oferite in toate hotelurile din lant.

*Datorita noilor masuri si procedurilor post-COVID, pentru a avea timp suficient pentru igienizarea camerelor, noile ore de check-in / check out vor fi:
Check-in: de la ora 15.00.
Check-out: pana la ora 11.00.

CAZARE

Hotelul Iberostar Diar El Andalous 5* are 379 de camere complet renovate, 82 dintre camere se afla in zona cea mai noua a hotelului "Star Prestige" si aici oaspetii au acces la servicii exclusive precum piscina in aer liber, sezlonguri si paturi balineze, s.a.
 
Camera Basic - are cca 25 mp, un balcon mai mic decat cel din camera standard, cu vedere la zone mai defavorizate : strada, acoperis etc, cu 1 pat dublu sau 2 paturi twin, baie cu dus, uscator de par, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar si WI- FI gratuit. Capacitate maxima 2 adulti.
Camera Standard cu Vedere la Gradina - are 27 mp, vedere la gradina, 1 pat dublu sau 2 paturi twin + 1 pat single, baie cu cada, uscator de par, balcon, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar si WI- FI gratuit. Capacitate maxima 2 adulti. 
Camera Standard cu Vedere Partiala la Mare - are 27 mp, vedere partiala la mare, 1 pat dublu sau 2 paturi twin + 1 pat single, baie cu cada, uscator de par, balcon, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar si WI- FI gratuit. Capacitate maxima 2 adulti.
Camera Standard cu Vedere la Mare - are 27 mp, vedere directa la mare, 1 pat dublu sau 2 paturi twin + 1 pat single, baie cu cada, uscator de par, balcon, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar si WI- FI gratuit. Capacitate maxima 2 adulti.
Camera Superioara cu Vedere la Mare - are 30 mp, vedere la mare, 1 pat dublu sau 2 paturi twin + 1 pat single, baie cu cada, uscator de par, balcon, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar si WI- FI gratuit. Capacitate maxima 2 adulti.
Camera Family - are 35 mp, vedere la gradina, 1 pat dublu sau 2 paturi twin + 1 pat single, 2 bai, 2 balcoane, balansoar, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, uscator de par, seif gratuit, telefon, frigider, kit de cafea si ceai, WI- FI gratuit. Capacitate maxima 3 adulti.
Camera Star Prestige cu Vedere la Gradina - are 27 mp, sunt situate in zona noua "Star Prestige" a hotelului, au vedere la gradina, 1 pat dublu sau 2 paturi twin, baie cu dus, uscator de par, terasa, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar premium, papuci si halat de baie, oglinda, WI - FI gratuit si articole de toaleta VIP. Capacitate maxima 2 adulti.
Camera Star Prestige cu Vedere la Mare - are 27 mp, sunt situate in zona noua "Star Prestige" a hotelului, au vedere la mare, 1 pat dublu sau 2 paturi twin, baie cu dus, uscator de par, terasa, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar premium, papuci si halat de baie, oglinda, WI - FI gratuit si articole de toaleta VIP. Capacitate maxima 2 adulti.
*Serviciile Star Prestige doar pentru adulti includ si urmatoarele facilitati: open bar si gustari pe parcursul zilei - la terasa de pe acoperis, acces la piscina cu hidromasaj si zona VIP a terasei cu paturi balineze, cocktail in momentul check- in- ului, late check- out - in functie de diponibiltate.
Camera Junior Suite cu Vedere la Gradina - are 47 mp, vedere la gradina, 1 pat dublu sau 2 paturi twin + 1 pat suplimentar, camera de zi, baie cu cada, uscator de par, balcon, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar si WI - FI gratuit. Capacitate maxima 4 adulti.  
Camera Junior Suite cu Vedere la Mare - are 55-60 mp, vedere la mare, 1 pat dublu + 1 pat suplimentar, camera de zi cu canapea, baie cu dus, uscator de par, 2 balcoane, balansoar, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, frigider, kit de cafea si ceai, papuci si halat de baie, WI- FI gratuit. Capacitate maxima 4 adulti.
Camera Junior Suite Star Prestige cu Vedere la Gradina - are 40 mp, sunt situate in zona noua "Star Prestige" a hotelului, au vedere la gradina, 1 pat matrimonial, camera de zi, baie cu dus, uscator de par, balcon, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar, papuci si halat de baie, WI-FI gratuit, articole de toaleta VIP. Capacitate maxima 2 adulti.
Camera Junior Suite Star Prestige cu Vedere la Mare - are 40 mp, sunt situate in zona noua "Star Prestige" a hotelului, la etajul superior, au vedere la mare, 1 pat matrimonial, camera de zi cu canapea, baie cu dus, uscator de par, 2 terase, 2 TV-uri cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar, papuci si halat de baie, WI-FI gratuit, articole de toaleta VIP. Capacitate maxima 2 adulti.
*Serviciile Star Prestige doar pentru adulti includ si urmatoarele facilitati: open bar si gustari pe parcursul zilei - la terasa de pe acoperis, acces la piscina cu hidromasaj si zona VIP a terasei cu paturi balineze, cocktail in momentul check- in- ului, late check- out - in functie de disponibilitate .

 
SERVICII
In cadrul Sistemului All Inclusive oaspetii au incluse cele 3 mese principale, bauturi, gustari, sucuri racoritoare, produse de patiserie precum si cine tematice.

Hotelul Iberostar Diar El Andalous are urmatoarele restaurante si baruri:
- Restaurantul principal "Al Hambra" deschis pentru cele 3 mese : mic dejun, pranz si cina cu preparate din bucataria internationala si tunisiana, cine tematice
- 2 Restaurante a' la carte: Italian si Tunisian - ce serveste preparate specifice mediteraneene, respectiv tunisiene. Necesita rezervare in prealabil, cu 24 h inainte ; 1 rezervare pe sejur este gratuita
- Loby Bar "Boutre"- recent renovat ofera o vedere panoramica a oceanului, ofera bauturi alcoolice si non alcoolice, cocktailuri.
- Barul "Amphitheatre" - serveste bauturi racoritoare, bere, vin.
- Snack Barul "Le Rimel"  - situat langa piscina, serveste bauturi, preparate la gratar, pizza si inghetata
- Barul "La Cascade" - situat pe plaja serveste bauturi racoritoare, cocktailuri, cafea.
- Barul "4-4-2" - este un bar creat pentru iubitorii de sport unde se pot urmari diferite evenimente sportive, juca biliard si savura bautura preferata
- Barul "La Chicha Cafe" - serveste cafea turceasca, ceai arabesc, narghilea.


FACILITATI
Dintre facilitatile hotelului Iberostar Diar El Andalous enumeram:
-  Activitatile asigurate de echipa de animatie ( petreceri, muzica live si spectacole) atat pentru copii cat si pentru adulti;
- Terenuri de tenis - cu rezervare in prealabil , water polo, minigolf, tir cu arcul si volei pe plaja;
- Miniclubul "Star Camp" pentru copii( 4- 12 ani) si activitati pentru acestia: peste 140 de activitati, jungla exotica , terenuri de joaca precum " Monkey", "Dolphin" si "Eagle", piscina pentru copii;
- Centrul Spa "Sensations": piscina interioara, baie turceasca, sauna, masaje, tratamente faciale, terapie orientala;
- Plaja si piscina;
- Wi- Fi gratuit;
- Serviciile "Star Prestige" doar pentru adulti includ si urmatoarele facilitati: open bar si gustari pe parcursul zilei - la terasa de pe acoperis, acces la piscina cu hidromasaj si zona VIP a terasei cu paturi balineze, cocktail in momentul check- in- ului, late check- out - in functie de disponibilitate.

- In cadrul Sistemului All Inclusive pentru  oaspetii care se afla in luna de miere exista facilitati: cos cu fructe, aranjamente speciale si alte detalii.

- Prosoapele pentru plaja si piscina sunt disponibile cu o garantie de 20 de Dinari in prealabi si vor fi returnati la sfarsitul sejurului.

- In camera seiful este gratuit si se recomanda ca lucrurile de valoare sa fie depozitate aici.

 


 

PLAJA SI PISCINE
Hotelul Iberostar Diar El Andalous are acces la plaja privata cu nisip si la piscine :
- 2 piscine exterioare pentru adulti
- 1 piscina interioara
- 1 piscina pentru copii.
 
*Hamacele la plaja sunt contra cost .
 

 

 

SPORTURI SI ACTIVITATI
In ceea ce priveste sporturile si activitatile ce se pot practica in cadrul hotelului enumeram:

- Centrul de fitness;
- Numeroase activitati cu instructori gratuite;
- Gimnastica in apa;
- Terenuri de tenis;
- Tir cu arcul;
- Sporturi acvatice: windsurfing, water ski sau banana boat;
- Water polo;
- Mini- golf;
- Tir cu arcul;
- Volei.


loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
IBEROSTAR DIAR EL ANDALOUS

Prognoza Meteo
IBEROSTAR DIAR EL ANDALOUS

Tuesday
06-07-2021
Clear Sky
22.2°C   31.3°C
Wednesday
07-07-2021
Few clouds
23.5°C   32.5°C
Thursday
08-07-2021
Scattered clouds
24.1°C   31.1°C
Friday
09-07-2021
Few clouds
25.9°C   33.1°C

Anunturi importante

Screen size: