Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

LE SOLEIL ABOU SOFIANE

PORT EL KANTAOUI, HAMMAMET , TUNISIA

loading ...
LOCALIZARE
Amplasat in centrul statiunii Port El Kantaoui, cu acces direct la plaja scaldata de Marea Mediterana, inconjurat de 8 hectare de verdeata, la doar cativa metri de terenul de golf cu 36 gauri, locatia promite sa ofere un sejur de neuitat tuturor celor care ii trec pragul.
 
FACILITATI HOTEL: Hotelul Abou Sofiane dispune de 381 camere, raspandite in corpuri de cladire separate cu 2-3 nivele, fiecare avand terasa proprie sau balcon privat, oferind cazare in camere standard duble triple sau quadruple sau  APARTAMENTE: Veti trai momente de neuitat in aparatamentele hotelului, beneficiind de frumoasele sale terase care ofera privelisti care iti taie respiratia. Hotelul Abou Sofiane are 6 apartamente: 2 apartamente cu sea view 2 apartamente cu vedere la piscine. 2 apartamente cu vedere la greadina de plamieri.
Datorita facilitatilor si modului in care acestea sunt dispuse, o vacanta placuta si relaxanta este ca si garantata: acces la piscina interioara si exterioara, fiecare dotata cu zona pentru copii, plaja privata cu toate facilitatile necesare: mini club, 2 terenuri de tenis, teren destinat activitatilor sportive, club pentru tir cu arcul, discoteca.
 
LOCALIZARE: Hotelul All Inclusive 4 * Abou Sofiane Hotel este amplasat in Sousse, in renumita marina a statiunii Port El Kantaoui. Spre incantarea practicantilor de golf, se afla la doar cativa metri de Golf's Club (renumitul teren al resortului, cu 36 gauri). Cu o priveliste care iti taie respiratia catre turcoazul infinit al Mediteranei, pe o plaja cu nisip fin, in inima unui parc linistit, Hotelul Abou Sofiane este unul dintre cele mai apreciate locatii din Tunisia.
 
Se afla la doar: 25 km de Aeroportul ˜Monastir (transferul dureaza 30 minute);  30 Km de Enfidha Airport (transferul dureaza 40 minute); 130 km de  Aerportul din capitalaTunis (transferul dureaza1h30 minute);  8 km distanata de zona centrala din Sousse (transferul dureaza 15 minute); 30 km distanta de azona centrala din Monastir (transferul dureaza 40 minutes)
 
DESTINATIA: Sousse este una dintre cele mai populare statiuni din Tunisia, renumita pentru plajele ei cu nisip fin, cluburi moderne, oameni incantatori si prietenosi. Pentru turisti va fi destul de greu sa isi imparta timpul intre cumparaturi, restuarante sau tururile culturale si diverismentul nocturn. Dar nu va faceti griji, personalul hotelului va fi mai mult decat incantat sa va asiste condorm dorintelor si nevoilor dumneavoastra de moment.
 
 
CAZARE

Amplasat in centrul statiunii Port El Kantaoui, cu acces direct la plaja scaldata de Marea Mediterana, inconjurat de 8 hectare de verdeata, la doar cativa metri de terenul de golf cu 36 gauri, locatia promite sa ofere un sejur de neuitat tuturor celor care ii trec pragul.

Hotelul Abou Sofiane dispune de 381 camere, raspandite in corpuri de cladire separate cu 2-3 nivele, fiecare avand terasa proprie sau balcon privat, oferind cazare in camere standard duble triple sau quadruple sau in... APARTAMENTE unde veti trai momente de neuitat beneficiind de frumoasele sale terase care ofera privelisti ce iti taie respiratia.

Hotelul Abou Sofiane are 6 apartamente: 2 apartamente cu sea view, 2 apartamente cu vedere la piscine,. 2 apartamente cu vedere la greadina de plamieri.

Camerele standard sunt dotate cu detector de fum, baie sau dus, extra bed doar la cerere si contra-cost, linie directa telefonica, seif, minifrigider, uscator de par, wi-fi, TV, satelit, aer conditionat reglat central, balcon, birou, baby cot la cerere, izolare fonica.

Datorita facilitatilor si modului in care acestea sunt dispuse, o vacanta placuta si relaxanta este ca si garantata: acces la piscina interioara si exterioara, fiecare dotata cu zona pentru copii, plaja privata cu toate facilitatile necesare: mini club, 2 terenuri de tenis, teren destinat activitatilor sportive, club pentru tir cu arcul, discoteca.
 

SERVICII
Oferta All Inclusive cuprinde: Mesele principale, soft drinks, mini bar, bauturi alcoolice locale. Facilitati sportive, mini club, entertainment diurn si nocturn Prosoape, scaune, saltele sezlong Conexiune Wireless Servicii cotra-cost, care nu sunt inbcluse in oferta All Inclusive: Bauturi la sticla, bauturi importate, sucuri fresh de fructe, consumul de la restaurantul de pe plaja, hookah/ shisha/ Waterpipe (narghilea) Sporturi nautice motorizate, masaj, centru infrumusetare, sauna, curatatorie, telefon, fax, magazin, carduri de acces camera pierdute, seif, srvicii medicale, grija copil si babysitting.
FACILITATI
FACILITATI HOTEL: Hotelul Abou Sofiane dispune de 381 camere, raspandite in corpuri de cladire separate cu 2-3 nivele, fiecare avand terasa proprie sau balcon privat, oferind cazare in camere standard duble triple sau quadruple sau... APARTAMENE, in care veti trai momente de neuitat, beneficiind de frumoasele sale terase care ofera privelisti ce iti taie respiratia.
Hotelul Abou Sofiane are 6 apartamente dintre care: 2 apartamente cu sea view, 2 apartamente cu vedere la piscine, 2 apartamente cu vedere la gradina de plamieri.
Datorita facilitatilor si modului in care acestea sunt dispuse, o vacanta placuta si relaxanta este ca si garantata; piscina interioara si exterioara, fiecare dotata cu zona pentru copii, plaja privata cu toate facilitatile necesare; mini club, 2 terenuri de tenis, teren destinat activitatilor sportive, club pentru tir cu arcul, fitness club, teren de mini golf, teren pentru Petanque, discoteca, morning gym, step, aerobic, water aerobic, stretching, beach volley, dansul pe plaja, sahul sau jocul cu carti vor face ca timpul petrecut in aceasta locatie sa fie unul de buna calitate si de neuitat.

Facilitati Hotel: Piscina extrioara, Piscina interioara, Piscina ptr copii, Teren tenis, Mini Golf, Beach Bar, Facilitati pentru conferinta/congres/, Animatie, Plaja Privata, A la Carte Restaurant, Buffet Restaurant, Teren Basket, Teren Voley, Pool Snack Bar, Tir cu arcul, Teren Footbal, Fitness Center, Loc de joaca, Teren Petanque, Terrace Bar, Teren multifunctional, Sporturi nautice nemotorizate, Bar principal, Mini Club (ptr copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani), Divertisment nocturn, Animatie, Plaja Privata, A la Carte Restaurant, Buffet Restaurant, Teren Basket, Teren Volley, Pool Snack Bar Tir cu arcul, Teren Footbal, Fitness Center, Loc de joaca, Teren Petanque, Terrace Bar, Teren multifunctional, Sporturi nautice nemotorizate, Bar principal, Mini Club (ptr copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani, Divertisment nocturn.

Activitati sportive: Aerobic, Aerobic acvatic, Club Tir, Banana Boat, Teren Basket, Teren Voley, Billiard/Snooker, Divertisment pentru copii, Piscina copii, Darts, Program divertisment, Golf, Gym, Piscina incalzita, Piscina interioara, Calarie, Jacuzzi, Jet Skiing, Masaj, Minigolf, Outdoor Pool(s), Aerosoli, Pool bar, Sailing, Sauna, Ambarcatiuni de viteza, Sezlonguri la plaja, Terasa plaja, Surfing, Tenis de masa, Solar, Tenis, Ski nautic, Windsurfing,
PLAJA SI PISCINE
Plaja & Piscina: Hotelul Abou Sofiane dispune de piscina copii, piscina incalzita, piscina interioara, jacuzzi, pool bar, sailing, sauna, sezlonguri la plaja.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Activitati sportive: Aerobic, Aerobic acvatic, Club Tir, Banana Boat, Teren Basket, Teren Voley, Billiard/Snooker, Divertisment pentru copii, Piscina copii, Darts, Program divertisment, Golf, Gym, Piscina incalzita, Piscina interioara, Calarie, Jacuzzi, Jet Skiing, Masaj, Minigolf, Outdoor Pool(s), Aerosoli, Pool bar, Sailing, Sauna, Ambarcatiuni de viteza, Sezlonguri la plaja, Terasa plaja, Surfing, Tenis de masa, Solar, Tenis, Ski nautic, Windsurfing.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: