Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

ARCHIBALD CITY PRAGA

PRAGA, CEHIA http://www.archibald.cz

  • Localizare -  Vedere generala

  • CAZARE -  Camera standard

  • Servicii -  Receptie

  • Servicii -  Restaurant

  • Servicii -  Restaurant

loading ...
LOCALIZARE

 Localizare
Hotelul Archibald City are o locatie foarte convenabila în cea mai atractiva parte a orasului Praga. Acesta este la doar 150 de metri de Piata Wenceslas, permitându-va sa va bucurati de toate avantajele localizarii în inima orasului Praga.
Aeroporturi în apropiere:
- Aeroportul Vaclav Havel Praga  (11,9 km)
- Aeroportul Pardubice  (93,9 km)

CAZARE

Hotelul are o capacitate totala de 80 de camere dintre care 72 sunt camere duble, 6 camere triple, cu mobilier modern, inclusiv birou si scaune confortabile. Camerele sunt elegante si au aer conditionat, TV prin satelit, telefon, minibar, baie cu uscator de par, cada, halat de la firma Alda, produse cosmetice: sampon, sapun, lotiune de corp, tampoane de bumbac, capac de baie; Toate produsele sunt supuse testelor dermatologice, iar continutul acestora este în conformitate cu legislatia ceha si europeana privind produsele cosmetice.
Toate camerele sunt pentru nefumatori. Paturile standard sunt paturi duble si au saltele medii si perne non-alergene cu fibre goale. Un ceainic electric este disponibil în camera cu ceai si cafea.
Paturi - dimensiuni de paturi 2m x 0.95m; 2m x 0,9m; 2m x 1m; 2,1m x 1m sau 2,1m x 2m; alocate ca paturi duble matrimoniale.
Saltele - saltele 2m x 0.95m x 0.21m înaltime sau 2m x 0.9m x 0.21m înaltime; fabricat de compania Ostaš; tip Hela, mediu-dur. Saltele 2.1m x 1m sau 2.1m x 2m, fabricate de compania Vegas, tip Vegas, mediu-dur.
Hotelul ofera un numar limitat de paturi suplimentare. Un pat suplimentar este disponibil la cerere si este recomandat copiilor sub 15 ani. Un patut (pentru copii sub 3 ani) este gratuit si este disponibil la cerere.

SERVICII

Mic dejun - detalii:
bufet rece - alegere larga de paine si produse de patiserie (cereale integrale, seminte de floarea soarelui si optiuni dulci); selectie larga de branzeturi; o selectie larga de produse din carne; o gama larga de fructe ?i legume, iaurturi, salate de fructe ?i salate de legume.
Alimente calde - oua, slanina, fasole, carnati.
Bauturi - cafea, ciocolata calda, ceai, sucuri.
Este posibil sa se raspunda nevoilor dietetice ale diabeticilor; optiuni gluten-free disponibile.
În fiecare zi sunt oferite gustari si bauturi gratuite între orele 12:00 si 16:00.

FACILITATI

 Facilitati generale
Parcare
Este posibila parcarea privata la proprietate (este necesara rezervare) si costa 20 EUR / zi.

Alte facilitati disponibile: receptie 24/7,  camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, serviciu zilnic de menaj, încalzire centrala, seif, lift, lustruire pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar), transfer aeroport (cost suplimentar). 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: