Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

CORINTHIA PRAGA

PRAGA, CEHIA http://https://www.corinthia.com/en

  • Localizare -  Vedere generala

  • CAZARE -  Camera standard

  • Facilitati -  Restaurant

  • Facilitati -  Lobby

  • Plaja si Piscine -  Piscina interioara

  • Plaja si Piscine -  Piscina interioara

loading ...
LOCALIZARE

 Localizare
Corinthia Hotel Prague este un hotel modern cu facilitati business fantastice si un SPA minunat la ultimul etaj. Situat la cateva minute distanta fata de centrul orasului Praga, hotelul Corinthia este un punct de reper în sine si ofera vederi panoramice impresionante asupra orasului. 
Aeroporturi în apropiere:
- Aeroportul Vaclav Havel Praga  (12,8 km)
- Aeroportul Pardubice  (93,5 km)

CAZARE

 Hotelul dispune de 539 de camere dotate cu aer conditionat, un seif si un mini-bar, acces gratuit la internet WIFI, dar si acces la internet prin cablu. Oaspetii se pot bucura, de asemenea, de televizoare LCD HD, cu peste 75 de canale locale si internationale, o selectie de 40 de filme la cerere, un program interactiv, functia de trezire, împreuna cu facilitati de ceai si cafea premium.

FACILITATI

 Facilitati generale
Etajul Apollo Day Spa are un design modern si este complet echipat cu sala de gimnastica, piscina interioara cu vederi panoramice ale orasului, sauna, baie de aburi, solar, masaj si salon de frumusete.
Alte facilitati ale hotelului: Wi-Fi gratuit în întregul hotel; Executive Club Lounge cu cafea, ceai si alte bauturi racoritoare; servicii de concierge; serviciu de transport la hotel si garaj securizat cu spalatorie auto; Room service 24-ore; menaj 24 de ore; salon de coafura; salon de înfrumusetare; magazine de cadouri; servicii de spalatorie; bancomat;

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: